gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik acaba hamilemiyim yardım edin ?

geoz22

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
65
32
18
kıl gibi bi çizgi çıktı çok sasrdım adetim 6 gün gecmişti yaptım hiç birsey yoktu 24 gün gecti bu gun yaptım ikinci çizgi çok silik kıl gibi çıktı

Kizlar adetime bi hafta var ama belirtiler uzerine bi test yaptim bu sabah, silik cizgi cikti, resimde yeterince belli mi bilmiyorum ama, hamile miyimdir acaba? Sol kasigimda agri hissediyorum, aclik hissi, sik sik idrara cikma, ayaklarim buz gibi, deliricem ayy

Eklentiler

• image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 838
CNm belli olmuyor tekrar eklermisin testi

Valla kuzum resimde bi turlu net cikartamadim, efektli efektsiz denedim ama olmuyor ama ben esim annem gorebildik silik pembe bi cizgi sanirim biraz daha beklemek gerek[/QUOTE]

Valla kuzum resimde bi turlu net cikartamadim, efektli efektsiz denedim ama olmuyor ama ben esim annem gorebildik silik pembe bi cizgi sanirim biraz daha beklemek gerek
[/QUOTE]
Hakkında hayırlısı olsun inş canım hayırlı haberlerini bekliyorum

Kuzum cok saol 1-2 gun daha sabrediyorum test yapicam tekrar, insallah hayirli haberlerle gelirimm

Canim cok silik bi pembe cizgi bile olsa kesin hamilesin benim her seferinde boyle olmustur :) cunku hep dayanamaz 5 gun onceden yapmaya baslardim ..yani simdiden hayirli olsun yarin hemen ac karnina kan testi yaptir saglik ocaginda yada aile hekiminde.. hamile cikacagina eminim ...tecrubeyle sabittir yani :)

Bence beklemene gerek yok canim hamilesin simdiden hayirli olsun istersen hemen kan tahlili yaptir bak hamile cikacaktir :)
Ah kuzum bu sabah test yaptim essek kadar tek cizgi cikti, ama hala oyle bi bulantisi var mi anlatamam 4 gun var adetime. agzimi kapatmasam afedersin tutamicam kendimi. Dizlerim turmuyor zaten oyle bi agri, tuvalete gitmekten ben biktim, doymamami soylemiyorum bile, cok az bi umidim kaldi, bakalim beklicem

Bence beklemene gerek yok canim hamilesin simdiden hayirli olsun istersen hemen kan tahlili yaptir bak hamile cikacaktir :)
Surekli acip senin mesaji okuyorum, sanki bi umut. Bu sabah bi test daha yapicam ilk buraya yazcam, hayirlisiysa olsun, cift cizgiyi gorim, dua edin bana

benim ik bebeğimde de ikinci çok silik çıkmıştı hemen başka marka bir idrar testi almıştım. o da silikti. eniştem aile hekimi ona sormuştum silikte olsa hamilelik mevcuttur demişti. ertesi gün kadın doğumcuyagittim. minicik keseyi de görünce rahatlamıştım. merak etme sen.
L lulu01 tekrar test yaptın mı merak ettim..

Arkadaşlar adetimden 3 gün geçdi.5gün önce yaptığım testde net tam tek cizgiydi.Bu gün yaptım,lütfen resime bakıp cevap verseniz.ikinci cizgi minnoş gözüküyor

Sabah yine bi mide bulantisi bas donmesiyle uyandim, hemen esim test aldi, yaptim ama sonuc negatif.
Daha erken diye avutuyorum kendimi ama bazi arkadaslarim eger olsaydi silikd e olsa bi cizgi ciakrdi diyorlar. Hala mide bulantim var, goguslerimde agri yok ama anlasilir boyutta irilesti ( adetten once hic olmaz), simdi oyle bir de dizlerim agriyor ki, sinavim var kalkip da gidicek halim yok psikolojik mi yapiyorum desen, bilemedim, su gunler bi cabuk gecse de gorsem nolcak

Canım anlatımların tam hamilelik özellikleri ama bilemedim ki. Axaba psikolojik olarak kendimizi etkiliyor muyuz acaba. Benşm testimde negatif çıktı allah hepimizin gönlüne göre versib tatlım. Ne diyelim artık kısmet...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…