pazartesi resmi tatil değil mi, sağlık ocağı açık olur mu ki[/QUOValla kuzum ben turkiyede yasamiyorum, hic bilemedim ki.
Benim bugun 3gün geçti ama önce hatal meyal gördüm sandım sonra bakınca bu şekli almış olmasa tek çıkardı degilmiAYNI MANZARA DÜN AKŞAM BENDEDE VARDI :) BENDE RESİM ÇEKİP KOYDUM ÇOĞU BAYAN POZİTİF E YORDU BUGÜNDE İNANILMAZ BEL AĞRIM VAR VE REGL ME 2 GÜN VAR..GECİKME OLURSA TEKRAR YAPACAĞIM TEST...AMA BANADA POZİTİF GİBİ GELDİ İNŞALLAH YANILMAM TEBRİK EDERİM
kıl gibi bi çizgi çıktı çok sasrdım adetim 6 gün gecmişti yaptım hiç birsey yoktu 24 gün gecti bu gun yaptım ikinci çizgi çok silik kıl gibi çıktı
Bu ay inşallah hayırlısıyla isteyenlere versin rabbim.malesef yine negatif
Naptin canim? Benim butun belirtiler agrilar kesildi, bi tek akinti kaladi biraz. Bu sabah test yaptim yine negatif, daha da yapmicam hic umidim kalmadiburda dokuz gün bayram tatili ilan edildi benim de bugün aklıma geldi tühhh
çok hafif çizgi gibi kan vardı iç çamaşırımda yaüzde 90 regl olucam. yarına kanama söker gibi geliyor bana.benim de bu aydan ümidim yok artıkNaptin canim? Benim butun belirtiler agrilar kesildi, bi tek akinti kaladi biraz. Bu sabah test yaptim yine negatif, daha da yapmicam hic umidim kalmadi
Bugünde regl yok. Hamilelik testi yaptım o da yok. Bakalım ne kadar böyle devam edecekNaptin canim? Benim butun belirtiler agrilar kesildi, bi tek akinti kaladi biraz. Bu sabah test yaptim yine negatif, daha da yapmicam hic umidim kalmadi
Keske bi kan testi yaptirabilsn, belki de yerlesme kanamasi miydiBugünde regl yok. Hamilelik testi yaptım o da yok. Bakalım ne kadar böyle devam edecek
Devlet ve emekli sandığı ile anlaşmalı hastaneler haftaya tatil o yüzden özel hastaneden randevu aldım. Sevilen bir doktor heralde ki ancak salı gününe randevu buldum. Hayırlısı bakalım. Bence yarın regl olmazsan ki inşallah olmazsın. Erken gebelik testi alıp yap. Onlar daha güvenilirmiş ya da köyden çıktıysan doktora gidip kanda verebilirsin en kesin sonuç.Keske bi kan testi yaptirabilsn, belki de yerlesme kanamasi miydikendim unitlendigim yetmiyor gibi bi de seni mi umitlendiriyom ne benim de yarina adet olmam lazim, normalde bugun kivranmam lazim sancidan agridan, tik yok, ikisinden brii olsa da kurtulsam diyom artik
Hayirli haberler verirsin insallah canim sali gunu bekliyorumDevlet ve emekli sandığı ile anlaşmalı hastaneler haftaya tatil o yüzden özel hastaneden randevu aldım. Sevilen bir doktor heralde ki ancak salı gününe randevu buldum. Hayırlısı bakalım. Bence yarın regl olmazsan ki inşallah olmazsın. Erken gebelik testi alıp yap. Onlar daha güvenilirmiş ya da köyden çıktıysan doktora gidip kanda verebilirsin en kesin sonuç.
Bende de srnin gibi regl belirtisi yok hamilelik belirtisi yok ne okdum anlayamadım ki
Çok özür birHayirli haberler verirsin insallah canim sali gunu bekliyorumya yaptim kuzu yaptim, daha bu sabah yaptim digital olanindan, negatif cikti yine. Koyde demissin bu arada, biriyle karistirdin sanirsam, amerikada yasiyom. Yaptigim testler de hep erken olanlrdi zaten. Kan tahliline de gidesim gelmiyor niyeyse, korkuyorum sanki olumsuz cikcak diye. Simdiye kadar coktan umudum giderdi, ama goruyorum 15 gun sonra idrarda anca cikan oluyormus gec dollenmeden dolayi, ne okusam umut bagliyorum iste.. bi de bu mide bulantisi ve kasik agrisi umut veriyor biraz.
Bi de camasir suyuyla dun aksam test yaptim, Allahim nasil kopurdu dedikleri gibi. Bira gibi kopurdu oyle de kaldi. O umutla kalktim sabah yaptim iste testi, yoksa soz vermistim yapmicam diyeee, off off
Ay pardon canım sen yurtdışındaydın benim kafa bir milyon kusura bakma. Ayol pek bir uzanmışsın ben almanya, fransa falandır diyorsum bir de nickinde 01 var ya adana geliyor aklıma. Dalgınlık işte. Kafamda çok karışık bugün. Bu ay 35 gün oluyor iki regl aram galiba yumurtlamadım ben. Forumları gezdikçe daha bir manyak oldum. Erken menepoza mı girdim ki. sen daha çok yenni evlisin ve gençsin takma kafana benim yaş nerdeyse 35. Sen relax ol. Zamanın çok hayatım hamile değilsen de boşver. Sorunun da yoksa olur elbet bak evliliğinin keyfine. Benim için zaman az artık. Bir yaştan sonra hamilelik iyice zorlaşıyor.Hayirli haberler verirsin insallah canim sali gunu bekliyorumya yaptim kuzu yaptim, daha bu sabah yaptim digital olanindan, negatif cikti yine. Koyde demissin bu arada, biriyle karistirdin sanirsam, amerikada yasiyom. Yaptigim testler de hep erken olanlrdi zaten. Kan tahliline de gidesim gelmiyor niyeyse, korkuyorum sanki olumsuz cikcak diye. Simdiye kadar coktan umudum giderdi, ama goruyorum 15 gun sonra idrarda anca cikan oluyormus gec dollenmeden dolayi, ne okusam umut bagliyorum iste.. bi de bu mide bulantisi ve kasik agrisi umut veriyor biraz.
Bi de camasir suyuyla dun aksam test yaptim, Allahim nasil kopurdu dedikleri gibi. Bira gibi kopurdu oyle de kaldi. O umutla kalktim sabah yaptim iste testi, yoksa soz vermistim yapmicam diyeee, off off
Canım aynı olay bendede vardı demiştim ya bu sabah tekrarladım net di herşey.kan tahlili vereceğim bende.sende durum ne?Benim bugun 3gün geçti ama önce hatal meyal gördüm sandım sonra bakınca bu şekli almış olmasa tek çıkardı degilmi
Benim işler çok karışık kanamam oldu d. hastanesine gittim test yapıldı 35.4 cıktı deger hamilesin dedi kanamadan dolayı düşük yapıyorsun dedi özele gittim test yapıldı 2gün sonra deger 108.5 olmuş hamilelik var ama birsey demeye çok erken dediCanım aynı olay bendede vardı demiştim ya bu sabah tekrarladım net di herşey.kan tahlili vereceğim bende.sende durum ne?
çok çok geçmiş olsun canım yaa..Allahım yardım etsin hayırlı güzel haberler alırsın en kısa zamanda inşallahBenim işler çok karışık kanamam oldu d. hastanesine gittim test yapıldı 35.4 cıktı deger hamilesin dedi kanamadan dolayı düşük yapıyorsun dedi özele gittim test yapıldı 2gün sonra deger 108.5 olmuş hamilelik var ama birsey demeye çok erken dedi
bugün regl oldum hem de doktora gittim. polikistik over gördü ultrasonda. yarın kan vermeye gideceğim hormon tetkikleri için. bakalım sonuçalrı ne çıkacak? Sen de durumlar nasıl?Devlet ve emekli sandığı ile anlaşmalı hastaneler haftaya tatil o yüzden özel hastaneden randevu aldım. Sevilen bir doktor heralde ki ancak salı gününe randevu buldum. Hayırlısı bakalım. Bence yarın regl olmazsan ki inşallah olmazsın. Erken gebelik testi alıp yap. Onlar daha güvenilirmiş ya da köyden çıktıysan doktora gidip kanda verebilirsin en kesin sonuç.
Bende de srnin gibi regl belirtisi yok hamilelik belirtisi yok ne okdum anlayamadım ki
bugün re
bugün regl oldum hem de doktora gittim. polikistik over gördü ultrasonda. yarın kan vermeye gideceğim hormon tetkikleri için. bakalım sonuçalrı ne çıkacak? Sen de durumlar nasıl?[/QUOTE
Selam kuzum, annem burdaydi, onu memlekete ugurladin, o yuzden bakamadim buralara, regl oldum, bitti bile
Ama hatirlarsan, planli bise yoktu dedigim gibi, bi kaza olmus olabilecegindeb suphelendim ama bu sayede bebegi hem esimin hem benim ne kadar cok istedigimizi anladik
O yuzden insallah bu ay bilincli olarak denicez, yumurtlama gunlerindeAllahim hakkimizda hayirlisi i versib.
Sen de tahlil sonucu almissindir, ne dedi doktor??
bat ne zaman? var gibi görünüyor ama çok yeni olduğu için olabilir. Allah isteyen herkese nasip etsin.Kızlar bir bakabilir misiniz? Ben çok silik bir çizgi görüyorum. Siz de görebiliyor musunuz yoksa ben çok istediğim için mi öyle görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?