- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
Yani hamiş ola bilirmiyim?
HamilesinYani hamiş ola bilirmiyim?
Ayyy ağzından bal damlıyor.Öyle mutlu oldumki henüz 1ay oluyor evliyiz.Ama Rabbimizin izniyle o meyvelerden tadarız inşallah.Hamilesin
Sağlıkla kucağına al inş CNm bende sabah yaptım aynı testlerimiz bak ekledim hemen git kan ver
Ayyy ağzından bal damlıyor.Öyle mutlu oldumki henüz 1ay oluyor evliyiz.Ama Rabbimizin izniyle o meyvelerden tadarız inşallah.
Canım sende kaç günlük ki,böyle gösteriyor?Sağlıkla kucağına al inş CNm bende sabah yaptım aynı testlerimiz bak ekledim hemen git kan ver Eki Görüntüle 1633773
Adet Gününe ıkı gun varCanım sende kaç günlük ki,böyle gösteriyor?
Naptin canim bi gelisme var mi??Canım 1 gün gecikti sadece. Acele ettim galiba test yapmakta ya da hamile değilim canım. Hayırlısı diyorum ama sürekli aklım hamilelik konusunda. Ne yapacağımı şaşırdım. Hepimizde aynı psikoloji zaten. Allah yardımcımız olsun canım.
bugünde regl olmadım canım. ama testte yapmadım. sadece bir gecikme de olabilir. meraktan ölücemNaptin canim bi gelisme var mi??
sen ne yaptın tekrar test yaptın mı çizgi silikti.Naptin canim bi gelisme var mi??
Vallahi biktim herkesin psikolojik, sen kendin yapiyosun demesinden yapmadim. Bu arada benim ilki silikti, 2. Yaptigimda bise cikmadi. Dedim ya keske silik ciktigiyla biraksaydim bi umut olurdusen ne yaptın tekrar test yaptın mı çizgi silikti.
az kalmış adetine regl olmazsan hemen test yaparsın. hayırlısı canım. merak etme hepimiz aynı psikolojideyiz.Vallahi biktim herkesin psikolojik, sen kendin yapiyosun demesinden yapmadim. Bu arada benim ilki silikti, 2. Yaptigimda bise cikmadi. Dedim ya keske silik ciktigiyla biraksaydim bi umut olurdubugugn yine mide bulantisiyla ugrasiyorum, bi de sol kasigim inanilmaz agriyor nefesimi kesiyor, sol bacagima vuruyor, benim herif daha simdiden masajdan bikti 2 gun kaldi adetime , normalde adet belirtilerimin karin agrilarimin baslamasi gerekirdi baslamadi, ay ne bilim bi umut iste
Zaten eger herkesin dedigi gibi psikolojik yapiyosam bunca seyi, ben takdir ettim kendimi canim, ne kafa varmis bendeaz kalmış adetine regl olmazsan hemen test yaparsın. hayırlısı canım. merak etme hepimiz aynı psikolojideyiz.
benim regliden de haber yok. ama hamilelikte yok. daha sabah test yaptım. bu ay bana inat regl de gecikti hiç sorma. ben hamileliği çok kafam taktığım için reglim gecikti farkındayım. benim eşimde ikinci çocuk de pek hevesli değil. beni hiç sallamıyor ilk aydan olur muymuş boşa test parası veriorsun diyor. testin negatif çıkması hoşuna gidiyor gibi. bugün ondan gizli yaptım.Zaten eger herkesin dedigi gibi psikolojik yapiyosam bunca seyi, ben takdir ettim kendimi canim, ne kafa varmis bende
Butun gun otursam oturamadim, ayagimi uzatsam rahat edemedim oyle bi agri sol kasigimda, bi de akinti basladi, 4 kere camasir degistirdim..
Gezmedigim forum kalmadi, sanki forum da yazcak eylul hamilesin diyeayy ayy
Vallahi bende daha cocuk yok, 1 yillik evliyim. Geri cekme yontemiyle korunuyoruz korunmak denirse, onumuzdeki yil planliyorduk biz. Hos allahim verir mi orasini da bilmeyiz tabi. Ama bu ay tehlikeli gecti galiba biraz belirtiler cok umitlendirdi beni, o da karnimi tutup da uyuyor gece, iyice moda soktu benibenim regliden de haber yok. ama hamilelikte yok. daha sabah test yaptım. bu ay bana inat regl de gecikti hiç sorma. ben hamileliği çok kafam taktığım için reglim gecikti farkındayım. benim eşimde ikinci çocuk de pek hevesli değil. beni hiç sallamıyor ilk aydan olur muymuş boşa test parası veriorsun diyor. testin negatif çıkması hoşuna gidiyor gibi. bugün ondan gizli yaptım.
ikinci çizgi hayal meyal bile değil tamamen yok. eşimde etkiliyor beni dur bakalım daha 2-3 gün gecikti kanaman hamile moduna girme diyor. testlerde negatif olunca kantesti yaptırmaya ihtiyaç duymadım. acaba idrar tstinde çıkmayıpta kan tesinde hamile olduğu ortaya çıkan var mı? ayyy ümitlenmekte istemiyorum kendimi delirecek gibi hissediyorum.Vallahi bende daha cocuk yok, 1 yillik evliyim. Geri cekme yontemiyle korunuyoruz korunmak denirse, onumuzdeki yil planliyorduk biz. Hos allahim verir mi orasini da bilmeyiz tabi. Ama bu ay tehlikeli gecti galiba biraz belirtiler cok umitlendirdi beni, o da karnimi tutup da uyuyor gece, iyice moda soktu benibugun agrilarim devam ediyor, normalde adet belirtilerim de baslamaliydi ama baslamadi. Sen kan testi neden yaptirmadin, pazartesi gitsene bi??
AYNI MANZARA DÜN AKŞAM BENDEDE VARDI :) BENDE RESİM ÇEKİP KOYDUM ÇOĞU BAYAN POZİTİF E YORDU BUGÜNDE İNANILMAZ BEL AĞRIM VAR VE REGL ME 2 GÜN VAR..GECİKME OLURSA TEKRAR YAPACAĞIM TEST...AMA BANADA POZİTİF GİBİ GELDİ İNŞALLAH YANILMAM TEBRİK EDERİMkızlar bi akıl verin bana sizce varmı yokmu
Kuzum olmaz mi ya? Ben dunden beri forum delisi oldum, idrarda cikmayip kanda cikani cok okudum. O kadar degisiyor ki kisiden kisiye.. Pazartesine kadar belieti hissetmezsem ben de yaptiricam, ama bence sen kos git kesin pazartesi.ikinci çizgi hayal meyal bile değil tamamen yok. eşimde etkiliyor beni dur bakalım daha 2-3 gün gecikti kanaman hamile moduna girme diyor. testlerde negatif olunca kantesti yaptırmaya ihtiyaç duymadım. acaba idrar tstinde çıkmayıpta kan tesinde hamile olduğu ortaya çıkan var mı? ayyy ümitlenmekte istemiyorum kendimi delirecek gibi hissediyorum.bebek yoksa reglimde gelse bari neyin gecikmesi bu sanki benimle dalga geçiyor
pazartesi resmi tatil değil mi, sağlık ocağı açık olur mu kiKuzum olmaz mi ya? Ben dunden beri forum delisi oldum, idrarda cikmayip kanda cikani cok okudum. O kadar degisiyor ki kisiden kisiye.. Pazartesine kadar belieti hissetmezsem ben de yaptiricam, ama bence sen kos git kesin pazartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?