Merhaba arkadaşlar...
regl olmama 2 gün var ama hiç belirti yok hamile olmamdan şüpheleniyorum
sorum şu eczanelerde satılan idrar testlerinden alsam acaba belli olurmu :uhm:
aslında en doğru sonuç veren yöntem kan testi ama
ben doğup büyüdüğüm yerde oturuyorum sağlık ocagındaki bir çok çalışan beni çok iyi tanıyor test yapıp negatif çıkarsa üzülürüm :çok üzgünüm:
beklemek kolay değil ama bekleMerhaba arkadaşlar...
regl olmama 2 gün var ama hiç belirti yok hamile olmamdan şüpheleniyorum
sorum şu eczanelerde satılan idrar testlerinden alsam acaba belli olurmu :uhm:
aslında en doğru sonuç veren yöntem kan testi ama
ben doğup büyüdüğüm yerde oturuyorum sağlık ocagındaki bir çok çalışan beni çok iyi tanıyor test yapıp negatif çıkarsa üzülürüm :çok üzgünüm:
henüz 4 aylık evliyim
regl tarihlerimi cep telefonuma not ediyorum, evlenmeden öncesine filan hep baktım 26. gün oluyorum hiç şaşmamış:1closedeyes: düğün zamanı geciktirici kullanmıştım 3 ay düzensiz oldumı ama haziran temuz arası yine 26'yı bulmuşum şimdi 6 agustosta olmam gerekiyor ama göğsümde herhangi bir şişkinlik yokCADIARZU normalde yaklaşık 1 hafta öncesiden şişerlerdi elleyemezdim geceleri bile südyensiz yatardım o kadar yani kafamçokkarıştı Çok heycanlıyım acaba hamilemiyim
ben adetimden iki üç gün önce yapmıştım pozitif çıkmıştı,şimdi ikinci için uğraşıyorum ne zaman bir gün adetim geçse koşup test yapıyorum negatif...daha sonra zaten adet oluyorum,yani idrar testinin şimdiye kadar yanlış sonucunu görmedim,ama arkadaşlardan duyuyorum,...bekleyebilirsen en sağlıklısı ama adet günün geçtiğine göre muhtemelen idrarda çıkar...
benimde iki gün var alıcam galiba ben sabah yapıcağım
inşallah hamişizdir a.s.
testmi alıcaksın
benneyaptımki
evet test alıcam ama normal bir test mi alsam fortel erken gebelik testi mi alsam acaba?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?