Gebelik Testi Yaptırsam Sonuç Alabilirmiyim?

Sezen

O, Artık Anne:))
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
1.268
17
116
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar...

regl olmama 2 gün var ama hiç belirti yok hamile olmamdan şüpheleniyorum

sorum şu eczanelerde satılan idrar testlerinden alsam acaba belli olurmu :uhm:

aslında en doğru sonuç veren yöntem kan testi ama
ben doğup büyüdüğüm yerde oturuyorum sağlık ocagındaki bir çok çalışan beni çok iyi tanıyor test yapıp negatif çıkarsa üzülürüm :çok üzgünüm:

regl olmanıza 2 gün varmış daha..sonuç negatif çıkacaktır...boşuna üzeceksiniz kendinizi...adetiniz 10 gün gecerse hamiş oldugunuz testlerden anlaşılır.bence biraz bekleyin.adet gününüz geçsin...

Ben adetime 4 gün kala test yaptığımda pozitif çıkmıştı. Gerçi sonra düşük oldu ama olsun sonuçta pozitif çıkmıştı 4 gün kala. Belki çıkabilir ama çıkmazsa da moralini bozma, 2 günde bir testi tekrarla

moral bozukluğuna sebep olmasın canım bence şimdi bekle....bu seferde çok silikti acaba hamile miyim diceksin ama beklersen 2-3 gün daha çizgide netleşmiş olur.....bende regl tarihim geçtikten 2 gün sonra yaptığımda gayet belirgin bir çizgi görmüştüm...umarım mutlu haberlerle gelirsin.....

henüz 4 aylık evliyim
regl tarihlerimi cep telefonuma not ediyorum,
evlenmeden öncesine filan hep baktım 26. gün oluyorum hiç şaşmamış:1closedeyes:

düğün zamanı geciktirici kullanmıştım 3 ay düzensiz oldumı
ama haziran temuz arası yine 26'yı bulmuşum

şimdi 6 agustosta olmam gerekiyor ama göğsümde herhangi bir şişkinlik yokCADIARZU
normalde yaklaşık 1 hafta öncesiden şişerlerdi elleyemezdim
geceleri bile südyensiz yatardım o kadar yani kafamçokkarıştı

Çok heycanlıyım acaba hamilemiyim

beklemek kolay değil ama bekle
şimdi sen diyosun ki burda herkes beni tanıyor sen test yapsan herkes bişey düşünecek olumsuz çıksa sen üzüleceksinmillete laf anlat dur demi ne gerek var bekle 1 hafta regl olmazsan git test al yap ama beklemen daha iyia.s.

Sezencim, idrar testlerine hiç güven olmuyor. ben 2 hafta önce clearblue du sanırım markası (iyi bir marka diye tercih etmiştim) önceden gebeliği tesbit ediyor fln demişlerdi.. :roflol: ben yaptım ve negatif çıktı 1 hafta daha bekleyip kan testi yaptığımda 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim yani o testi yaptığımda 2 haftaık hamileymişim meğerse.. :CüvCüv: hiç bir belirtim yoktu ayrıca kasıklarımdaki ara ara giren ağrılar haricinde.. bence biraz daha bekle, adetinin gecikmesinden 3 gün sonra fln direkt kan testi yaptır.. Allah gönlüne göre versin cnm.. a.s.

canım ben reglime 1 gün kala test yapmıştım ve sonuç almıştım.inşallah allah gönlüne göre verir hayatım.....

test yapmaktan vazgeçtim en iyisi dikkat etmek ve beklemek diye düşündüm bakalım yarın ayın 6'sı acaba regl olucakmıyım

ben adetimden iki üç gün önce yapmıştım pozitif çıkmıştı,şimdi ikinci için uğraşıyorum ne zaman bir gün adetim geçse koşup test yapıyorum negatif...daha sonra zaten adet oluyorum,yani idrar testinin şimdiye kadar yanlış sonucunu görmedim,ama arkadaşlardan duyuyorum,...bekleyebilirsen en sağlıklısı ama adet günün geçtiğine göre muhtemelen idrarda çıkar...

İşte henüz adet günüm geçmedi (geçsin diye dua ediyorum oda ayrıya )

bakalım yarın olmam gerekiyor ama henüz hala bir belirti yok sositososito

memişlerim hala normal kıvamda:icecream:

dualarınızı esirgemeyin olurmua.s.

benneyaptımki

evet test alıcam ama normal bir test mi alsam fortel erken gebelik testi mi alsam acaba?:uhm:

normal test alın bence ama negatif çıkarsada umudunu yitirme regl olmayı bekle sonuçta kul yapımı yanlış sonuç verebilir dimi CADIARZU

birde sabahın ilk idrarıyla yapılınca daha iyi sonuç veriyormuş a.s.

Benim de adetime 1 hafta var ama 1 hafta bundan önceden memelerim şişti ağrımaya başladı.
Ama hiç bir zaman adetime yaklaştıkca bögle ağrılar duymadım.
Azacıq kasıkta da agrılar var.Benim adet olmamın en doğru belirtisi aditme bir az kalmış belimin hedsiz agrıması.Ama şimdi belimde de ağrılar yok.
Şimdi çok heyecanlıyım..Acaba hamilemiyim yoksa adetmi olucam.
Bu gün kan testi yaptırdım.Cevabını yarın alacam.
Ama testi yaptırdıktan sonra doktoruma sordum.Negatif çıkma olasılığı yüksek dedi.
Bir az bekleseydin dedi.
Ama bekleyemiyorum.Yüce tanrım isteyen her birimizin kucağını saglıklı güzel yavrucaklarla doldursun.İnşallah!!!

benimde yaklaşık bir hafta öncesinden belirtilerim başlıyordu ama ded,m ya bu ay tık yok

3 saat önce raşa gebelik testi yaptım negatif cıktı ama sonradan kutunun üzerini okudumki reglenin beklendiği gün sonuç verirmiş beni daha regl olmama 1,5 - 2 gün filan var yani hala umudum var

umarım test yalnış sonuç vermiştir....ama bence sen yine soğukkanlı davran,dedim ya bende pek yanlış sonuç olmadı...

geç döllenme olduğu zamanda adetin birkaçgün geçtiğinde bile negatif gösteriyor kan değerleri henüz düşük olduğu için.bence en garantilisi kan testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…