Gebelik Testi Yaptırsam Sonuç Alabilirmiyim?

Test sonuçlarını aldım ve tabi ki negatif.
HCG 3.4 çıkmış oysa hamilelikte 5in üstü olması lazımmış.Doktorum erken yaptırmışsın dedi.
hala adetime 6 gün var.Ben de umutluyum ama bakalım.Her şey tanrının elinde

Son düzenleme:
canım üzülme elbet olur Allahın izniyle. bende 4 gün oldu adetim gecikeli ama test yapmaktan ve negatif olmasından bıktım.Kendi haline bırakıyorum. Hiç bir belirtim yok sadece ara ara kasık ağrısı.
Allah hepimizin gönlüne göre versina.s.a

iyi sabırlısın canım hemde 4 gün geçmiş durma kan testi yaptırsana ah ah benim vaktime çok var nası beklicem ALLAH hepimize sabır versin

tüm yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim

4 gün gecikmenin ardından aşırı sancılı bir şekilde regl oldum

başlığım kilitlenip silinebilir

kısmet bir dahaki ay'a kaldı ardık zaten yarın 4 ayımız bitecek daha çok yeniyiz ama bir an öyle hissetmişim işte

arkadaşlar benim adetime 3 gün kaldı ve sabırsızlanıyorum normal testlerden alsam çıkarmı sizce yarın sabah yapsam

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.Ben 2,5 yıllık evliyim 2 aydır korunmuyoruz adetime 2 gün var ama hiç adet belirtilerim yok.sadece karnımın altında şişlik var göğüslerim çok az acıyo ama göğüslerimde dolgunlaşma yok.Birde bugünlerde ayaklarıma geceleri hafif kramplar giriyo nedeni ne olabilir.hamilemiyim acaba? Arkadaşlar bana değerli fikirlerinizi ve bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim.Hoşçakalın

Arkadaşlar!!!!!!!!!! 1mayısta ilişkim oldu adet tarihim 15 i falan du reglim 15 gün gecikince kan testi yaptırdım.negatif cıktı tarlusal verdi doktor ile 3,4 gün regly oldum. Kısa sürdü bitti bir hafta sonra 3 gün fln yine oldum. Ama reglim yine gecikti ilişki 1 mayısı susan Ağustos idrar testi yaptım dün negatif olsa cıkarmıydı 2,5 aydan fazla oldu ilişkim olalı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…