- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Testi yaptıktan 10 dak sonra anca oluştu. Ben yumurtlama takibi yapıyorum daha yumurtlamanın bugün 7-8inci günüSilik çizgi var gibi görünüyor. Hemen mi çıktı çizgi
Hafif gölge gibi görünüyor ama tekrar yapman lazımKızlar merhaba
Sizce bu testte gebelik var mı ? Eki Görüntüle 2640101
Tamam canım teşekkür ederim9 gün sonra çıkabiliyor tutunduktan sonra. 1-2 gün sonra tekrar dene 10 dk sonra yanıltıcı olabilir.
Tekrar yaptım ama yine aynı şekilde gölge çıktı anlayamadım... bir kaç gün sonra yşne bakıcamHafif gölge gibi görünüyor ama tekrar yapman lazım
Bu sefer ne kadar sürede çıktıTekrar yaptım ama yine aynı şekilde gölge çıktı anlayamadım... bir kaç gün sonra yşne bakıcam
Yine aunı 10 dk da anca gölge gözüküyor canımBu sefer ne kadar sürede çıktı
Canım var evet hayırlı olsun. Bugün yumurtlamanın kaçıncı hünü bçyle çoktı ? Bidaha yapar mısın testin var mıKızlar ben de saat 3 gibi bebetime testiyle yaptım ama bebetime guvenilir degil diyorlar. Hayali cizgi var gibi sizce?
Canim testim var ama yarini bekliyim sabah ilk idrarla yaparim dedim. Yumurtlamami tam bilmiyorum tahmini 15 mayis olabilir. 34 gunde bir adet oluyorum. Bir onceki adetim 24 nisandi.Canım var evet hayırlı olsun. Bugün yumurtlamanın kaçıncı hünü bçyle çoktı ? Bidaha yapar mısın testin var mı
Yap bakaljm sabah at yine banaCanim testim var ama yarini bekliyim sabah ilk idrarla yaparim dedim. Yumurtlamami tam bilmiyorum tahmini 15 mayis olabilir. 34 gunde bir adet oluyorum. Bir onceki adetim 24 nisandi.
Tamam atıcam tesekkur ederimYap bakaljm sabah at yine bana
Senin de var gibi duruyor canim sen de tekrarlarsan at bana da. Insallah hayirli sonuclar alirizYap bakaljm sabah at yine bana
Bakaşım ben haftasonuna kadar beklicemSenin de var gibi duruyor canim sen de tekrarlarsan at bana da. Insallah hayirli sonuclar aliriz
Canim ben sabah test yaptim negatif cikti. Demekki ilk testim hataliymis.Bakaşım ben haftasonuna kadar beklicem
Aaa öyör mi bende yaptım sabahCanim ben sabah test yaptim negatif cikti. Demekki ilk testim hataliymis.
Ya aslında test yumurtlama dedi. Ama benim yumurtlamam 9 gün önceydi yanıldığını düşündüm. Bide sürekli pik çıktığı için şüphelendimYumurtlama gününde neden hamilelik testi yapma gereği duydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?