- 27 Mayıs 2020
- 5
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Aaaa öyke mç bakıcam canım şimdi hemenO testi .... .... instagramdan gönderirseniz hemen cevap verir. Ücretsiz danışmanlık yapıyor tüm kadınlara. Ben onun sayesinde güzel bi hamişlik yaşadım kızlar
Anladım canım erken gebelik testi yaparsan daha iyiSonuç verirYa aslında test yumurtlama dedi. Ama benim yumurtlamam 9 gün önceydi yanıldığını düşündüm. Bide sürekli pik çıktığı için şüphelendim
Yok ya sanmam. Gerçekten de yumurtlama dönemindeyim galiba 15 gün yapıcam bakalımmAnladım canım erken gebelik testi yaparsan daha iyiSonuç verir
Biraz daha bekle bakalim. Benim karnım agriyor kirmizilar yakindirYa aslında test yumurtlama dedi. Ama benim yumurtlamam 9 gün önceydi yanıldığını düşündüm. Bide sürekli pik çıktığı için şüphelendim
2. Ye yumurtlamis olabilir misin canim?Yok ya sanmam. Gerçekten de yumurtlama dönemindeyim galiba 15 gün yapıcam bakalımm
Yok ya sanmam2. Ye yumurtlamis olabilir misin canim?
Var gibi duruyor ne yaptiniz kanda baktirdiniz mi?Merhaba aranıza yeni katıldım
Adetime 5 gün varken etken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan 2 gün var ve normal gebelik testi yaptım sonuç bu çıktı sizce var mıdır yok mudur ☺
Canım naptın ben hala hastalanmadım. En son 23 nisanda hastalanmistimYok ya sanmam
Yoktur canım ben bugün genelik yaptım baksana böyle çok silik çıktı sence var mıCanım naptın ben hala hastalanmadım. En son 23 nisanda hastalanmistimgecen cuma test yaptım negatifti. Bu c.tesi doktora gidicem. Insallah kist falan yoktur
Hayali bir cizgi goruyorum canim insallah vardir bebisYoktur canım ben bugün genelik yaptım baksana böyle çok silik çıktı sence var mı
Eki Görüntüle 2643847
Geçmedi tatlım daha çatlamanın 8.inci günü çok yeni :) daha adetime 4 gün varHayali bir cizgi goruyorum canim insallah vardir bebisne kadar geciktin?
Bir onceki konusmamizda yumurtladin o zaman ay insallah olur kuzumGeçmedi tatlım daha çatlamanın 8.inci günü çok yeni :) daha adetime 4 gün var
Olanilir tatlım. Hiç mi silik demolsa çıkmadı testi attın mı bi kontrol eder misinBir onceki konusmamizda yumurtladin o zaman ay insallah olur kuzumbana da dua et kist falan cikmasin gebelik olsa cikardi dimi gec dollenme olabilir mi acaba
attim canim hicbir sey cikmamisti. Gerci ustunden 5 gun gecti. Bakalim elimde bir tane daha kaldi belki c.tesiye kadar yaparim geneOlanilir tatlım. Hiç mi silik demolsa çıkmadı testi attın mı bi kontrol eder misin
İstersen bi yap ama olsa çıkardı bence. Adetin geçti ise kesin çıkarattim canim hicbir sey cikmamisti. Gerci ustunden 5 gun gecti. Bakalim elimde bir tane daha kaldi belki c.tesiye kadar yaparim gene
Evet gec dollenme olabilir mi dedm ama en iyisi gene doktorun muayenesiyle belli olucakİstersen bi yap ama olsa çıkardı bence. Adetin geçti ise kesin çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?