Gebelik testi yorumu

Selamlar,
ya ben İstanbul’da yaşayan birini instagramdan takipteyim. Kendisi ebe çok iyi bir kadın. Kendisinden ücretsiz danışmanlık almıştım gebeliğim için çok sağolsun ki doğumuma bile geldi. .... .... diye aratırsanız instagramda bulabilirsiniz. Tüm sorularınızı hemen cevaplayan mütevazi bir insan.

Son düzenleyen: Moderatör:
O testi .... .... instagramdan gönderirseniz hemen cevap verir. Ücretsiz danışmanlık yapıyor tüm kadınlara. Ben onun sayesinde güzel bi hamişlik yaşadım kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba aranıza yeni katıldım
Adetime 5 gün varken etken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan 2 gün var ve normal gebelik testi yaptım sonuç bu çıktı sizce var mıdır yok mudur

Eklentiler

• 4EC7A48F-0901-4805-943F-B7DB9883B22D.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba aranıza yeni katıldım
Adetime 5 gün varken etken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan 2 gün var ve normal gebelik testi yaptım sonuç bu çıktı sizce var mıdır yok mudur ☺
Var gibi duruyor ne yaptiniz kanda baktirdiniz mi?

Geçmedi tatlım daha çatlamanın 8.inci günü çok yeni :) daha adetime 4 gün var
Bir onceki konusmamizda yumurtladin o zaman ay insallah olur kuzum bana da dua et kist falan cikmasin gebelik olsa cikardi dimi gec dollenme olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…