bende gordum gibi. Kana baktirkızlar adetime 3 gün var test yaptım çok silik bi çizgi gördüm sanki sizde bakar mısınız
Hayrli olsn kuzum minik bebisin daha :) kan ver
Ben aksam acile gitmistim hamilelik suphem var ilac kullancam ona gore demistim mide bulantim var diye sallamistim kan aldilar hemen 1 saat sonrada minigimi ogrenmistim. Istersen oylede yapabilirsin ama ogle arasi gitme imkanm var diyosan git dediklerimi soyle acildekilere yoksa tersliyolarÇok heyecanlandım ya :) öğretmenim öğlen arasındayım hastaneye gitsem acile mi gideceğim :) ilk defa gebelik için kan vereceğim de
Amaaannn onun sonucu da yarın çıkar şimdiHastaneye geldim kadın Doğum uzmanı olduğu için acilden test yapamıyorlamış önce poliklinik dediler ve öğlen arası
Dimi yarın il merkezine gideceğiz gidip özelde yaptırayım artık şans işte :) hayırlısı olsun da bekleyeceğimAmaaannn onun sonucu da yarın çıkar şimdi
Sıra al canım sende sıra al gir anlat durumu yapar test ben çok gördüm sıra alıp girenleri hangisi boş da ise alıp girebilirsnHastaneye geldim kadın Doğum uzmanı olduğu için acilden test yapamıyorlamış önce poliklinik dediler ve öğlen arası
Aksam gidersen mecbur kan aliolar cnim. Kan icin barkod verirlerse ustundeki islem no sunu al internetten ogrenirsin sonucuDimi yarın il merkezine gideceğiz gidip özelde yaptırayım artık şans işte :) hayırlısı olsun da bekleyeceğim
Cnm dünde yapmismiydin test
Yok Canım bugün ilk defa yaptımCnm dünde yapmismiydin test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?