Gebelik testi

Kızlar adet tarihim 27 nisan.Bir haftadır çok midem bulanıyor kaburgam agryo hafif agri grip gdio sadece ağrım yok diyebilirim ama midem çok bulanyo şuphelendim test alıp yaptm evde hemen hafif 2.cizgi belirdi öteki cizgi kadar koyu degil çok silikte degil sizce erken mi bu belirtiler.2 yllık evliym nerdyse.aralikta kimyasal gebelgm oldu artk korkar oldum1 hüsrana ugramak istemyrum.yarmdmci olurmusunz.Rabbim recep ayının hürmetine tüm isteyen kuluna versin İnSaallah

Çok net bebek var bence hadi inşallahi67225524 saglıklı bir gebelikdir.
İnSaallah vardır canim Allahın izniyle çok istiyorum.tüm doktorlarn randevusu dolu şansma artık yarın acile giderim. Çıkar değil mi adet günum geçmedi daha

İnSaallah vardır canim Allahın izniyle çok istiyorum.tüm doktorlarn randevusu dolu şansma artık yarın acile giderim. Çıkar değil mi adet günum geçmedi daha
Hayırlı olsun testin çok net yarin kan ver canim çıkar merak etme güzel haberlerini bekliyorum

Test belki bozuktur diye az önce ilk idrarla yaptm yine aynı çıktı. Çok sağol canim yorumun için mutlaka bildircegim tatlm Allah razi olsun

İnSaallah hayatım ya az önce tahlil verdim 11 de öğrencem bakalım hayırlısı olsun. O zaman bende halay çekcem

Haber ver canim tahlil sonucunu :)
Aho Aho Aho teheyyy hamileymişim canim daha çok yeni 141 sonuç Allahım İnSaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip eylesn. Kayıp yaşadığım için korkuyorum herşey Allahtan

Aho Aho Aho teheyyy hamileymişim canim daha çok yeni 141 sonuç Allahım İnSaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip eylesn. Kayıp yaşadığım için korkuyorum herşey Allahtan
Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkli bi hamilelik geçirirsin inşallah darısı başıma olsun

Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkli bi hamilelik geçirirsin inşallah darısı başıma olsun
Rabbim mübarek gün hürmetine hayırlı bir şekilde sana da versin İnSaallah canım.ınan çok şeyler yaptım denedim yapmadığım hiçbirşey kalmamıştır yani. Çok çok dua et İsyan etme sakın ve kafaya hiç takma rahat bırak kendini hasta olduğun zaman üzülme hasta olduğun için sevin diğer aya hazırlanıyorum Allahın var bir bildiği de ve Rabbine sigın.

Haklısın canım ya bende 9 aydir bekliyorum inşallah bu ay olur en çok istedigim şey anne olmak

Arkadaşlar gunaydin,
Bu sabah yaptığım testlere bakabilir misiniz? 1-2 dk içinde çıktı bu sonuç.

Eklentiler

• 20170507_070109-1.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar gunaydin,
Bu sabah yaptığım testlere bakabilir misiniz? 1-2 dk içinde çıktı bu sonuç.

Hamilesin canim hayirli olsun kan testi yaptir yarin adetin gectimi

Teşekkür ederim inşallah öyledir. Adetlerim düzensiz biraz ama son 5 aydır 29 gunu geçmedi. Gecikti mi bilemiyorum ama dün 33.gün olunca önce idrar sonra kan testi yaptırdım. Kan 101.8 çıktı. Salı gunu tekrar kan vereceğim. Bakalım çok merak ediyorum.

Cok iyi canim inşallah degerin daha da yükselir

Cok iyi canim inşallah degerin daha da yükselir

İnşallah iyidir sağol. Şimdi aile hekiminden geldim. Normalde yarın 2.kan tahlilini yaptiracaktim ama hemşire birkaç gün daha bekleyin, daha erken dedi. Kendi doktoruma da haber vermedim daha. Bilmiyorum ne yapsam.

Bir de hemşire tam gebelik var demek için 1000leri görmemiz lazım dedi. Adetin 33. günü için 101,8 normal mi acaba ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…