Çok net bebek var bence hadi inşallah saglıklı bir gebelikdir.
İnSaallah vardır canim Allahın izniyle çok istiyorum.tüm doktorlarn randevusu dolu şansma artık yarın acile giderim. Çıkar değil mi adet günum geçmedi dahaÇok net bebek var bence hadi inşallahi67225524 saglıklı bir gebelikdir.
Hayırlı olsun testin çok net yarin kan ver canim çıkar merak etme güzel haberlerini bekliyorumİnSaallah vardır canim Allahın izniyle çok istiyorum.tüm doktorlarn randevusu dolu şansma artık yarın acile giderim. Çıkar değil mi adet günum geçmedi daha
Canim sen kesin hamilesin ya çok net ikinci çizgiTest belki bozuktur diye az önce ilk idrarla yaptm yine aynı çıktı. Çok sağol canim yorumun için mutlaka bildircegim tatlm Allah razi olsunEki Görüntüle 1987461
Haber ver canim tahlil sonucunu :)İnSaallah hayatım ya az önce tahlil verdim 11 de öğrencem bakalım hayırlısı olsun. O zaman bende halay çekcem
Aho Aho Aho teheyyyHaber ver canim tahlil sonucunu :)
Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkli bi hamilelik geçirirsin inşallah darısı başıma olsunAho Aho Aho teheyyyhamileymişim canim daha çok yeni 141 sonuç Allahım İnSaallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip eylesn. Kayıp yaşadığım için korkuyorum herşey Allahtan
Rabbim mübarek gün hürmetine hayırlı bir şekilde sana da versin İnSaallah canım.ınan çok şeyler yaptım denedim yapmadığım hiçbirşey kalmamıştır yani. Çok çok dua et İsyan etme sakın ve kafaya hiç takma rahat bırak kendini hasta olduğun zaman üzülme hasta olduğun için sevin diğer aya hazırlanıyorum Allahın var bir bildiği de ve Rabbine sigın.Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkli bi hamilelik geçirirsin inşallah darısı başıma olsun
Haklısın canım ya bende 9 aydir bekliyorum inşallah bu ay olur en çok istedigim şey anne olmakRabbim mübarek gün hürmetine hayırlı bir şekilde sana da versin İnSaallah canım.ınan çok şeyler yaptım denedim yapmadığım hiçbirşey kalmamıştır yani. Çok çok dua et İsyan etme sakın ve kafaya hiç takma rahat bırak kendini hasta olduğun zaman üzülme hasta olduğun için sevin diğer aya hazırlanıyorum Allahın var bir bildiği de ve Rabbine sigın.
Hamilesin canim hayirli olsun kan testi yaptir yarin adetin gectimiArkadaşlar gunaydin,
Bu sabah yaptığım testlere bakabilir misiniz? 1-2 dk içinde çıktı bu sonuç.
Hamilesin canim hayirli olsun kan testi yaptir yarin adetin gectimi
Cok iyi canim inşallah degerin daha da yükselirTeşekkür ederim inşallah öyledir. Adetlerim düzensiz biraz ama son 5 aydır 29 gunu geçmedi. Gecikti mi bilemiyorum ama dün 33.gün olunca önce idrar sonra kan testi yaptırdım. Kan 101.8 çıktı. Salı gunu tekrar kan vereceğim. Bakalım çok merak ediyorum.
Cok iyi canim inşallah degerin daha da yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?