Yok Can'ım aslında adet günümde yapacaktım ama memlekete gideceğiz diye yapayım dedim eşime test yapacaktık ..7aylık evliyim hiç korunmadık canımDiycektimki dün ciktimikac aydir istiyordunuz
Tebrikler sağlıklı gebelik dilerimKızlar sonucum 17.68 çıktı :) bakalım artacak mı
Tebrik ederim canım silik çizgi hemen çıktı mı merak ettim ☺☺Kızlar sonucum 17.68 çıktı :) bakalım artacak mı
5 dakika içinde çıktı canım :) tabi ben o kadar umutsuz yaptım ki ilk daölattığımızda kırımızı oluyor ya şerit bi baktım yoktu içeri geldim bir daha baktım inanamadım hemen buraya attım fotoyu :)Tebrik ederim canım silik çizgi hemen çıktı mı merak ettim ☺☺
Tebrikler canım rabbim sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebiş versin5 dakika içinde çıktı canım :) tabi ben o kadar umutsuz yaptım ki ilk daölattığımızda kırımızı oluyor ya şerit bi baktım yoktu içeri geldim bir daha baktım inanamadım hemen buraya attım fotoyu :)
Gulsum bu ay ozel bisey yaptinmi kür vs5 dakika içinde çıktı canım :) tabi ben o kadar umutsuz yaptım ki ilk daölattığımızda kırımızı oluyor ya şerit bi baktım yoktu içeri geldim bir daha baktım inanamadım hemen buraya attım fotoyu :)
Canım bu ay doktora gittim hormon testi yaptırdım çok şükür güzel çıktı .doktpr arada kaşıntım olduğu için fitil ilaç verdi idrar yolu enfeksiyonu için onları kullandım .. birde incirle iğde çiçeği yedim sabahları çok devam ettiremedim ama birde eşime kestane balı veriyordum o da arada ve en önemlisi bolca dua ettimGulsum bu ay ozel bisey yaptinmi kür vs
Hamilesin canım...benimde böyle olmuştu adetime üç gün kala öğrendim.kan tahlili yaptır hemenkızlar adetime 3 gün var test yaptım çok silik bi çizgi gördüm sanki sizde bakar mısınız
Yaptırdım canım sonuç 17.68Hamilesin canım...benimde böyle olmuştu adetime üç gün kala öğrendim.kan tahlili yaptır hemen
Evet canım çizgi belli oluyor inş doğrudur şimdiden hayırlı olsun diyeyim rabbim inş sana bağışlar..Hmmm kan vermişsin tekrar h.olsun bebeğini sağlıklıca kucağına alırsın inş
Geç döllenmese değilse çıkar canımKızlar merhaba ilişkiden 1 ay sonra hatta 29 gün sonra adetten de 5 gün geçtikten sonra idrarda gebelik net sonuç verir mii ?? Adetim 5 gün geçti ama bugün yaptım negatifti kesin midirr ? Kan veremiyorum ayrıca
Bilmiyorum ya adetim 6 gün geçti 3 ay önce eşimle beraber olabildik ama onun üstüne 2 kere adet oldum ama şuan 6 gündür geçiyo dünde test yaptım negatifti 3 aylık süreçte olsa çıkardı diye düşünüyorum ama nedem geçikiyor onuda anlamıyorum bi olma ihtimali varmı sizce?Geç döllenmese değilse çıkar canım
Yok canım imkansıza yakın bir durum olmuş senin ki ..hava değişimi stres etkiliyor gecikmeyiBilmiyorum ya adetim 6 gün geçti 3 ay önce eşimle beraber olabildik ama onun üstüne 2 kere adet oldum ama şuan 6 gündür geçiyo dünde test yaptım negatifti 3 aylık süreçte olsa çıkardı diye düşünüyorum ama nedem geçikiyor onuda anlamıyorum bi olma ihtimali varmı sizce?
Ne yapacağımı bilmiyorum kanda veremiyorum şuan beklemek sıkıcı bugümde adet olmadım ama 3 ay önce bi ilişkim oldu ve 2 kere adet oldum üstüne şuan göğüslerim çok şiş sivilcelerim çıktı kasıklarıma arada ağrılar giriyor ama tık yokYok canım imkansıza yakın bir durum olmuş senin ki ..hava değişimi stres etkiliyor gecikmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?