Gebelik testi

Who is Powerful

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
105
39
18
Arkadaşlar şuan yumurtlama döneminden 14 gün geçti.Normalde adetime 7 gün var. Bu ay ovulasyona göre erken yumurtladım. Aşırı göğüs hassasiyeti ve bugun çok az olan kahvemsi leke sebebiyle test yapayım dedim . Biri ultra erken gebelik testi diğeri normal ikisi de silik çıktı 10 dakika içinde. İnanamadım yarım saat sonra erken gebelik olmayan pozitif verenle aynı marka testten yaptım negatif. Testleri aşağıya koyacağım ; fakat merak ettiğim gebe olmadan günün belli saatlerinde bu hormonu salgılmış olup yanlış pozitif mi aldım?Korktum yani başka bir durum mu var diye. Malesef hafta sonuna denk geldim.

Son düzenleme:
Bunlar ayni zamanlarda yapıldı hemen hemen atmadığımda negatif.

Eklentiler

• 20181012_175133.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 278
  • 20181012_175256.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 289
Evet bunlardaki ikinci çizgi görünüyor bence yarın sabah ilk idrarla tekrar yap ama bana hamile olabilirsin gibi geldi

Bence siz diğer testin fotosunuda koyun. Bunla baya bariz pozitif. Diğer testin markası aynı mıydı ?

Sizlere de yardımci olsun arkadaşlar yaşadıklarım.Ben geçen ayda aynısı oldu test bozuk demiştim.Ama bence sorun testlerde değıl bizim bünyemizde bu hormon bazen testlerin ölcebileceği seviyeye çıkıyor.Bizler de silik görüyoruz.Istisani durumlar var ben önceki gebeliğimı böyle öğrenmistim kaybettim malesef ondan sanırım her ay test yapıyorum bunlar geliyor başıma.Adet gecikmeden test yapmayalım ben adet oldum az geliyor ama rengi koyu bu yerleşme asla olamaz.Pıhtılar bile düştü.

Bnde dün kahverengi gördm idrarda ama hala bişy yok beklemedeyim

Kizlar banada yardimci olur musun testi cok erken yaptim ama kontorl tarafinda kirmizilik dagildi sizce gebelik var midir :)

Eklentiler

• 9F6B8B39-696F-4F7E-9007-6CF94880AA87.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 115
Kizlar mrb adettin kac gün gecmesi lazim testte cikmasi icin soyle anlatayim adetten 1 hafta once iliskimiz oldu ve adetim 1 hafta gecikti dün test yaptim negatif cikti erkenmi erkenmi gec dollenme olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…