- 16 Aralık 2017
- 105
- 39
- 18
- Konu Sahibi Who is Powerful
-
Bence siz diğer testin fotosunuda koyun. Bunla baya bariz pozitif. Diğer testin markası aynı mıydı ?Arkadaşlar şuan yumurtlama döneminden 14 gün geçti.Normalde adetime 7 gün var. Bu ay ovulasyona göre erken yumurtladım. Aşırı göğüs hassasiyeti ve bugun çok az olan kahvemsi leke sebebiyle test yapayım dedim . Biri ultra erken gebelik testi diğeri normal ikisi de silik çıktı 10 dakika içinde. İnanamadım yarım saat sonra erken gebelik olmayan pozitif verenle aynı marka testten yaptım negatif. Testleri aşağıya koyacağım ; fakat merak ettiğim gebe olmadan günün belli saatlerinde bu hormonu salgılmış olup yanlış pozitif mi aldım?Korktum yani başka bir durum mu var diye. Malesef hafta sonuna denk geldim.
İdrar lekesi olduğu için koymadım . O test erken gebelik testi olmayan marka ile aynı malesef hiç çizgi çıkmadı.Bence siz diğer testin fotosunuda koyun. Bunla baya bariz pozitif. Diğer testin markası aynı mıydı ?
Hım hayırlısı olsun. İnşallah vardr ki bnce var :)İdrar lekesi olduğu için koymadım . O test erken gebelik testi olmayan marka ile aynı malesef hiç çizgi çıkmadı.
İnşallah lekelenmeler kanamaya dönmez ve vardır. İyi dilekler için teşekür ederim.Hım hayırlısı olsun. İnşallah vardr ki bnce var :)
Bnmde lekelenmem oldu sanırım adet olcam. Çok afedersin İdrar yaparken bi anda kahve rengi iplik gibi geldi. Bakalım kesin yarın sökülürİnşallah lekelenmeler kanamaya dönmez ve vardır. İyi dilekler için teşekür ederim.
Bnde dün kahverengi gördm idrarda ama hala bişy yok beklemedeyimSizlere de yardımci olsun arkadaşlar yaşadıklarım.Ben geçen ayda aynısı oldu test bozuk demiştim.Ama bence sorun testlerde değıl bizim bünyemizde bu hormon bazen testlerin ölcebileceği seviyeye çıkıyor.Bizler de silik görüyoruz.Istisani durumlar var ben önceki gebeliğimı böyle öğrenmistim kaybettim malesef ondan sanırım her ay test yapıyorum bunlar geliyor başıma.Adet gecikmeden test yapmayalım ben adet oldum az geliyor ama rengi koyu bu yerleşme asla olamaz.Pıhtılar bile düştü.
Gelmemişşse hala bi şansın var bence canım.Bnde dün kahverengi gördm idrarda ama hala bişy yok beklemedeyim
Demin baktm silerken pembe gibi nokta şeklinde geldi sanırım sökülüyoGelmemişşse hala bi şansın var bence canım.
Bir dahaki aya artık inşallahDemin baktm silerken pembe gibi nokta şeklinde geldi sanırım sökülüyo
Bence hamileisnizdir bende bugun yaptim sizinkinden daha silik bende bilmiyorum suanBunlar ayni zamanlarda yapıldı hemen hemen atmadığımda negatif.
Bunlar resmen pozitif cnm. Hayirli olsunBunlar ayni zamanlarda yapıldı hemen hemen atmadığımda negatif.
Test bozuk yada idrar fazla dokdun bata kac varKizlar banada yardimci olur musun testi cok erken yaptim ama kontorl tarafinda kirmizilik dagildi sizce gebelik var midir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?