Gebelik testi

Kizlar mrb adettin kac gün gecmesi lazim testte cikmasi icin soyle anlatayim adetten 1 hafta once iliskimiz oldu ve adetim 1 hafta gecikti dün test yaptim negatif cikti erkenmi erkenmi gec dollenme olabilirmi
Yum gununu bilmiyorsan gec dollenmede olabilir
Ama suan adet gununden say kacinci gundesin
Ona gore cevapliyim

Merhaba Hanımlar bir iki saat önce gebelik testi yaptım. ilkinde çok dağınıktı çok baktığımdan mı bilmiyorum hayalet bi çizgi gördüm. Yarım saat sonraki halininde fotoğrafını ekledim. bir fikri olan var mı :)

Eklentiler

• IMG-1029.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG-1018.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 116
ARKADAŞLAR MERHABA adetime 4 gün var fakat kasıklarımda inanılmaz bir batma var acaba gebelik testi yapsam çıkar mı ? kan da ben bu ay ovilasyon testi ile denemelerim oldu ?

TEST MARKASI BEBETİME GALİBA BU MARKA SORUNLU BİLĞİM KADARIYLA. BENCE YARIN SABAH İLK İDRARLA TESTİ YENİLEYİN VE BAŞKA MARKA TEST ALIN. ALBİ MARKA TESTTE OLMASIN.

Bunlar ayni zamanlarda yapıldı hemen hemen atmadığımda negatif.
Canım bunlar net pozitif gözüküyor inşallah hamilesindir diğer çıkan negatif test ise su falan içtiysen teste çizgi çıkmasını etkiliyor diye biliyorum. Hatta o yüzden sabah ilk idrarla yapılması tavsiye ediliyor. Sabaha kadar uzun süre su içilmediği için

Ya

gerçekten mi kendimi çok unutlandırmak istemiyorum
Bat geçene kadar sabret canım erken gebelik testi de yapsaydın belki daha koyu çıkar başkaları da yorum yaparsa daha emin olursun canım. Ben de gördüm ama bakalım başkaları da görüyor mu? :) inşallah boş yere umutlanmazsın canım allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…