Gebelik testi..

Firooociko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
4
4
1
30
Merhaba ablalarim kardeslerim ..

Sorum olcak gebelikle ilgili..
Regelim gecdi 4 gündür ama testlerim hep negativ cikiyor erken gebelik testi yapmadim..
Interneten okudugum seker testini yaptim ‍♀️ Bilmiyorum aranizda deneyin oldumu ne kadar dogru?...
Seker testinde positiv cikti yani sekerde dagilma fln olmadi seker oldugu gibi kaldi kristall gibi...

Cevaplariniz icin tskler

Merhaba ablalarim kardeslerim ..

Sorum olcak gebelikle ilgili..
Regelim gecdi 4 gündür ama testlerim hep negativ cikiyor erken gebelik testi yapmadim..
Interneten okudugum seker testini yaptim ‍♀️ Bilmiyorum aranizda deneyin oldumu ne kadar dogru?...
Seker testinde positiv cikti yani sekerde dagilma fln olmadi seker oldugu gibi kaldi kristall gibi...

Cevaplariniz icin tskler
Kan vermende fayda var canım dediğin şeyi yapmadım ama bu kadar strese girmektense yarın sabah kan ver

Kan vermende fayda var canım dediğin şeyi yapmadım ama bu kadar strese girmektense yarın sabah kan ver

Malesef burda okadar kolay degil kan vermek (almanyada)
Adet olcakmisim gibi bir belirtide yok..
Her sabah migdem bulaniyor...
Cokmu stress yaptim aceba diye düsünüyorum...

4 gün geçip hala negatifse sanmıyorum canım. Diğer testle ilgili bilgim yok maalesef. Bulantı vs. aldanma gebelik icin bile erken bulantı olmaz o dönemde. Gönlüne göre olsun inş.

Korunmayı bırakınca genelde gecikmeye başlıyor adetler sonra hamile kalıyorsun, alışıyor mu o süreçte bilemem. Benim 2 gebeligimde de öyle oldu.

Korunmayı bırakınca genelde gecikmeye başlıyor adetler sonra hamile kalıyorsun, alışıyor mu o süreçte bilemem. Benim 2 gebeligimde de öyle oldu.

Biz iki aydir korunmuyoruz, korunma hapi fln zaten hic istemedim ben cok yan etkileri oldugu icin.
Internete baktigim zaman hepsi gebelik diyor bence ben cok istedigim icin kendimi ona inadiriyor gibiyim ondanda gecikmis olabilir...

Acillll bende yardım istiyorum.
Regl bir gün gecikti bu sonuç pozitif mi yani ,ikinci cizgi yaptığım 3 testte de bu şekilde .

Eklentiler

• IMG_20181206_221849.webp
    IMG_20181206_221849.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 77
Herkese merhaba adetime 10 gün var idrar testi yaptım ikinci çizgi 1.5 saat sonra belirdi bu şekilde olup hamile olan var mı yardımcı olabilir misiniz çok merak ediyorum

Eklentiler

• 20181208_124424.webp
    20181208_124424.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 75
Bende reglim gecikeli 7 gun oluyor 4. Gunde kan verdim negatif cikti 2 ay once yumurta toplamasi yapmistim bu ay transfer olacakti regl olmadim dr a sordum ilac verdi ama icmedim belki bir ihtimal gec dollenme mi oldu acaba diye. Daha kac gun beklemeliyim :(

Back
X