H M Nirvana Pro Üye Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 29.817 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 87.132 Puanlar 798 19 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Melike Turgut #21 Umudummmavii .!.: Kızlar ben ayın 7sinde aşılama yaptırdım bugün idrar testi pozitif çıktı kanda HCG baktırdım 68 çıktı çatlatma iğnesinin etkisi midir sizce yoksa hamile miyim Genişletmek için tıkla... Kanda cikmaz ignenin etkisi sanirim yaa.. Net bilgim yok ama 2 ye katlicakmi bak bakalim 2 gun sora. Suan var gozukuyor
Umudummmavii .!.: Kızlar ben ayın 7sinde aşılama yaptırdım bugün idrar testi pozitif çıktı kanda HCG baktırdım 68 çıktı çatlatma iğnesinin etkisi midir sizce yoksa hamile miyim Genişletmek için tıkla... Kanda cikmaz ignenin etkisi sanirim yaa.. Net bilgim yok ama 2 ye katlicakmi bak bakalim 2 gun sora. Suan var gozukuyor
Umut1234 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 141 Emoji Skoru 291 Puanlar 33 26 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Melike Turgut #22 Ebruyp .!.: Icim rahat etmedi bir test daha yaptim oda silik cikti Sizce hamile miyim? Genişletmek için tıkla... Gebelik var gözüküyor Peki bnmkinede bakar msnız bi Eklentiler F422CE7E-6CEA-401A-A74F-9C47BC6EA4A4.webp 19,1 KB · Görüntüleme: 83
Ebruyp .!.: Icim rahat etmedi bir test daha yaptim oda silik cikti Sizce hamile miyim? Genişletmek için tıkla... Gebelik var gözüküyor Peki bnmkinede bakar msnız bi
Umut1234 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 141 Emoji Skoru 291 Puanlar 33 26 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Melike Turgut #23 Tuanasuuu .!.: Gebelik var gözüküyor Peki bnmkinede bakar msnız bi Genişletmek için tıkla... 6 gün gecikmem var dün yaptım testi ama anlamdım negatif mi pozitif mi bel ve kasık ağrısı mide bulantısı var kızlar yardım
Tuanasuuu .!.: Gebelik var gözüküyor Peki bnmkinede bakar msnız bi Genişletmek için tıkla... 6 gün gecikmem var dün yaptım testi ama anlamdım negatif mi pozitif mi bel ve kasık ağrısı mide bulantısı var kızlar yardım
M mely15 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 7.344 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 5.382 Puanlar 198 26 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Melike Turgut #24 Tuanasuuu .!.: 6 gün gecikmem var dün yaptım testi ama anlamdım negatif mi pozitif mi bel ve kasık ağrısı mide bulantısı var kızlar yardım Genişletmek için tıkla... Bence bi kan verin geç döllenme olmuştur belki yumurtlama gününü biliyormusun altı gün geçilmeye gere silik çıkmış hemen mi çıktı bekleyincemi
Tuanasuuu .!.: 6 gün gecikmem var dün yaptım testi ama anlamdım negatif mi pozitif mi bel ve kasık ağrısı mide bulantısı var kızlar yardım Genişletmek için tıkla... Bence bi kan verin geç döllenme olmuştur belki yumurtlama gününü biliyormusun altı gün geçilmeye gere silik çıkmış hemen mi çıktı bekleyincemi
Umut1234 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 141 Emoji Skoru 291 Puanlar 33 26 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Melike Turgut #25 5-20 dk içinde sonuç verir yazıyordu test üstünde 10 dakkada çıktı
Umut1234 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 141 Emoji Skoru 291 Puanlar 33 26 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Melike Turgut #26 mely15 .!.: Bence bi kan verin geç döllenme olmuştur belki yumurtlama gününü biliyormusun altı gün geçilmeye gere silik çıkmış hemen mi çıktı bekleyincemi Genişletmek için tıkla... 5-6-7-8 Mart’ta ovülasyon testi silik çıkmıştı pco var
mely15 .!.: Bence bi kan verin geç döllenme olmuştur belki yumurtlama gününü biliyormusun altı gün geçilmeye gere silik çıkmış hemen mi çıktı bekleyincemi Genişletmek için tıkla... 5-6-7-8 Mart’ta ovülasyon testi silik çıkmıştı pco var