Gebelik testi

Kızlar adetim 1 gün gecikti bugün 2. Günün içindeyim bbu sabah gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce var mı gebelik?
Biraz sanki gölge gibi gördüm ama inşllah doğrudur bu arada benimde 7 gün geçti bak resim eklicem sende Bi bakar mısın

Senin ki net belli canım kan testi yaptırmadın mı
Hayır yaptırmadım ilk test Bi kaç saat sonra pozitif verdi diğeri hemen pozitif gece yaptım yani 4 falandı saat hala uyuyamadım Bi testi daha var sabah ilk idrarda yaparım diye uyanamadım ki yapayım ay inşallah pozitiftir bu testlerin markaları falan aynı devita marka ha iki testi de ilk idrarda yapmadım bekleyemem napıyım

Canım devita değil de başka marka ile yapmanı öneririm. Geçen ay 4 test yaptım 4üde pozitifti ve adet oldum maalesef. Kesinleştirmek için başka marka ile yap derim

Canım devita değil de başka marka ile yapmanı öneririm. Geçen ay 4 test yaptım 4üde pozitifti ve adet oldum maalesef. Kesinleştirmek için başka marka ile yap derim
Aaa gecikme var mıydı sizin benim 5 mayıs da bi kaç saat süren sadece peçete kullandığım bir kanama yaşadım bu kanamadan 6 gün sonra clear pink erken gebelik testi yaptım negatif ti bende üstüne durmadım bu ay gecikme yaşadım böyle hayırlısı olsun inşallah

Bu arada 5 mayısta ki kanama adetim 10 gecikti öyle yaşadım sonra 6 gün sonra clear pink erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ilişkimize adetim 1 gün kala yaşadık

Evet vardı gecikmem. 3 gün gecikmişti. Ve anında çıkmıştı çizgi hepsinde. Nedense o zaman da o teste bi güvenememiştim. Sonra predictor aldık ve tertemiz bi negatifti. Yani markadan kaynaklı olduğunu düşündüm bende

Sonrasında adetiniz normal miydi bence doktora gidin üstüne görme dedikleri şey bazen az miktarda ve az sayılı günde olmuyormuş her beden bünye gen farklı yani bide varsa yanlış Bi ilaç Bi bişey yaparsınız da sonra Allah korusun üzülmeyin sonra

Bencedee 9 gün geçmiş ben çoktan gitmiştim senin yerinde olsam

Bence de canım Bi git doktoraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…