Aminn inşallah canımKatlayarak ilerlesin inşallah.
Biraz sanki gölge gibi gördüm ama inşllah doğrudur bu arada benimde 7 gün geçti bak resim eklicem sende Bi bakar mısınKızlar adetim 1 gün gecikti bugün 2. Günün içindeyim bbu sabah gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce var mı gebelik?
Senin ki net belli canım kan testi yaptırmadın mıBiraz sanki gölge gibi gördüm ama inşllah doğrudur bu arada benimde 7 gün geçti bak resim eklicem sende Bi bakar mısın Eki Görüntüle 2646817
Hayır yaptırmadım ilk test Bi kaç saat sonra pozitif verdi diğeri hemen pozitif gece yaptım yani 4 falandı saat hala uyuyamadım Bi testi daha var sabah ilk idrarda yaparım diye uyanamadım ki yapayım ay inşallah pozitiftir bu testlerin markaları falan aynı devita marka ha iki testi de ilk idrarda yapmadım bekleyemem napıyımSenin ki net belli canım kan testi yaptırmadın mı
Hayır yaptırmadım ilk test Bi kaç saat sonra pozitif verdi diğeri hemen pozitif gece yaptım yani 4 falandı saat hala uyuyamadım Bi testi daha var sabah ilk idrarda yaparım diye uyanamadım ki yapayım ay inşallah pozitiftir bu testlerin markaları falan aynı devita marka ha iki testi de ilk idrarda yapmadım bekleyemem napıyım
Aaa gecikme var mıydı sizin benim 5 mayıs da bi kaç saat süren sadece peçete kullandığım bir kanama yaşadım bu kanamadan 6 gün sonra clear pink erken gebelik testi yaptım negatif ti bende üstüne durmadım bu ay gecikme yaşadım böyle hayırlısı olsun inşallahCanım devita değil de başka marka ile yapmanı öneririm. Geçen ay 4 test yaptım 4üde pozitifti ve adet oldum maalesef. Kesinleştirmek için başka marka ile yap derim
Bu arada 5 mayısta ki kanama adetim 10 gecikti öyle yaşadım sonra 6 gün sonra clear pink erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ilişkimize adetim 1 gün kala yaşadıkCanım devita değil de başka marka ile yapmanı öneririm. Geçen ay 4 test yaptım 4üde pozitifti ve adet oldum maalesef. Kesinleştirmek için başka marka ile yap derim
Aaa gecikme var mıydı sizin benim 5 mayıs da bi kaç saat süren sadece peçete kullandığım bir kanama yaşadım bu kanamadan 6 gün sonra clear pink erken gebelik testi yaptım negatif ti bende üstüne durmadım bu ay gecikme yaşadım böyle hayırlısı olsun inşallah
Sonrasında adetiniz normal miydi bence doktora gidin üstüne görme dedikleri şey bazen az miktarda ve az sayılı günde olmuyormuş her beden bünye gen farklı yani bide varsa yanlış Bi ilaç Bi bişey yaparsınız da sonra Allah korusun üzülmeyin sonraEvet vardı gecikmem. 3 gün gecikmişti. Ve anında çıkmıştı çizgi hepsinde. Nedense o zaman da o teste bi güvenememiştim. Sonra predictor aldık ve tertemiz bi negatifti. Yani markadan kaynaklı olduğunu düşündüm bende
Bencedee 9 gün geçmiş ben çoktan gitmiştim senin yerinde olsamHayır yaptırmadım ilk test Bi kaç saat sonra pozitif verdi diğeri hemen pozitif gece yaptım yani 4 falandı saat hala uyuyamadım Bi testi daha var sabah ilk idrarda yaparım diye uyanamadım ki yapayım ay inşallah pozitiftir bu testlerin markaları falan aynı devita marka ha iki testi de ilk idrarda yapmadım bekleyemem napıyım
Bence de canım Bi git doktoraaAaa gecikme var mıydı sizin benim 5 mayıs da bi kaç saat süren sadece peçete kullandığım bir kanama yaşadım bu kanamadan 6 gün sonra clear pink erken gebelik testi yaptım negatif ti bende üstüne durmadım bu ay gecikme yaşadım böyle hayırlısı olsun inşallah
Bakalım gidicem sonucu yazarımBencedee 9 gün geçmiş ben çoktan gitmiştim senin yerinde olsam
BekliyoruzBakalım gidicem sonucu yazarım
Yaptımm canımBugün yaptınız mi test acaba
Böyle çıktıYaptımm canım
Ben bunda göremedim, siz gördünüz mü? Dükünde hafif vardı amaBöyle çıktı
Bende Bi görür gibiyim Bi emin değilim yaBen bunda göremedim, siz gördünüz mü? Dükünde hafif vardı ama
Sağlık ocağı ya da hastanede kan verin isterseniz, geçmiş madem reglinizBende Bi görür gibiyim Bi emin değilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?