Çok silik bi çizgi görüyorum ben . İnşallah hamilesin dir canım.Kızlar adetim 1 gün gecikti bugün 2. Günün içindeyim bbu sabah gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce var mı gebelik?
Yarın sabah yine test yapıcam kuzum aynı çıkarsa ya da biraz daha koyulaşır sa gidicem hastaneyeSanki hayali bir çizgi var canım betan henüz çok düşük olabilir kan verebilirsin emin olmak için ama bekleyip bir kaç gün sonra da yapabilirsin
İnşallahhİnşallah hamilesindir
İnşallah canım dua edinnÇok silik bi çizgi görüyorum ben . İnşallah hamilesin dir canım.
İlk 5 dakika da çıktı canım tekrarlayacağım teşekkür ederimÇizgi var, tabi ilk 5 dk içinde çıktıysa. Yarın tekrarlayın, geç döllenme olabilir beta çok düşük çünkü belli ki.
Var canıö gordum tekrarla hergun koyulasır
İnşallah canımmVar canıö gordum tekrarla hergun koyulasır
Teşekkür ederimBen çizgi görmedim hakkınızda hayırlısı olsun
Git git canım inşallah vardir sende bizde mutlu oluruzYarın sabah yine test yapıcam kuzum aynı çıkarsa ya da biraz daha koyulaşır sa gidicem hastaneye
İnşallah bende senin gibi kavuşurum yavrumaa. Hamilelerin duası kabul olurmus sende Bana dua et olurmuGit git canım inşallah vardir sende bizde mutlu oluruz
Tabikide ederim canım benimİnşallah bende senin gibi kavuşurum yavrumaa. Hamilelerin duası kabul olurmus sende Bana dua et olurmu
Aynen öyle kuzum Rabbim hayırlısı ne ise onu versin hepimizeTabikide ederim canım benimama yoksada kendini üzme Allah doğru zamanda verir sasarsin
Allah herkese nasip etsinAynen öyle kuzum Rabbim hayırlısı ne ise onu versin hepimize❤
Çok çok amiinnnAllah herkese nasip etsin
Katlayarak ilerlesin inşallah.İlk 5 dakika da çıktı canım tekrarlayacağım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?