Daha adet de olmadım benim adetim yaklaştığı zaman bile çok şiddetli ağrım olurdu şimdi ağrımda yok ara ara kasıklarımda batma lar oluyor ama anlamadımBen bunda göremedim, siz gördünüz mü? Dükünde hafif vardı ama
Bugün gidicek tim normalde ama test böyle olunca üzülürüm diye cesaret edemedimSağlık ocağı ya da hastanede kan verin isterseniz, geçmiş madem regliniz
Bugün 3.günümDaha adet de olmadım benim adetim yaklaştığı zaman bile çok şiddetli ağrım olurdu şimdi ağrımda yok ara ara kasıklarımda batma lar oluyor ama anlamadım
Şikinlik, gaz, göğüs ucunda hassasiyet hatta göğsümün çevresi bile büyümüşDaha adet de olmadım benim adetim yaklaştığı zaman bile çok şiddetli ağrım olurdu şimdi ağrımda yok ara ara kasıklarımda batma lar oluyor ama anlamadım
Şikinlik, gaz, göğüs ucunda hassasiyet hatta göğsümün çevresi bile büyümüş
İnşallah canım en kısa zamanda gidicem bakalımE gidin kan verin, inşallah vardır, merak ettim bende
Güzel haberlerini bekliyorum, bu arada gebelik testi markası neİnşallah canım en kısa zamanda gidicem bakalım
Bu canımGüzel haberlerini bekliyorum, bu arada gebelik testi markası ne
Teşekkür ederimBu canım
Rica ederimTeşekkür ederim
Nasıl bir kanama canım yani yoğun mu lekelenme gibi miKizlarrr bende gebelik testim 11.38 çıktı ama üç gündür kanamam var tutunma kanamasimidir
Lekelenmeyle başladı gitgide yoğunlaştıNasıl bir kanama canım yani yoğun mu lekelenme gibi mi
Yerleşme kanaması oldugunu pek sanmıyorum kuzum doktora gittin mi Allah korusun düşük felan olabilirLekelenmeyle başladı gitgide yoğunlaştı
Yarın gidicem inşallahYerleşme kanaması oldugunu pek sanmıyorum kuzum doktora gittin mi Allah korusun düşük felan olabilir
İnşallah iyi haberlerle gelirsin canımYarın gidicem inşallah
Adet oldum kuzumkonunu simdi okudum adet oldunmu yada doktora gittinmi canim
Rabbim hayirlisini nasip etsn insallah hepimiz iicn bizde istiyorzAdet oldum kuzum
İnşallah canım hepimiz bizim gibi isteyen herkes tez zamanda kavuşalım inşallah bebişlerimizeRabbim hayirlisini nasip etsn insallah hepimiz iicn bizde istiyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?