Gebelik testi

ses2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2020
11
5
36
29
Merhaba arkadaşlar. Benim reglim hep düzensizdir o sebeple adet gecikmesini hiç hesaba katmadan bi test yaptım. Çünkü adet olacağıma dair bir belirti de yok vücudumda. Bu görsellerde ki ilk iki test 24 haziran akşamı yapıldı aynı idrardan iki test yaptım, bişey çıkmadı ilk akşam. Yaklaşık bi 8 9 saat sonra tekrar baktım ilk yaptığım test bembeyaz boş ama ikinci testte fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum incecik belirsiz bi çizgi var. İlk 30 dk dan sonra ki sonuçları kesinlikle ciddiye almayın yazıyor kutuda zaten. Bundan iki gün sonra yani bu sabah bi test daha aldım ve yaptım yine ilk 10 dk da hatta ilk yarım saatte bile bişey çıkmadı ama 2 saat sonra ilk çiZginin yanında ikinci çizginin sadece başlangıç yeri incecik çook hafif görünüyor sizce ciddiye almalı mıyım? Zaman geçtikçe buharlaşma vs den de bu tarz şeyler oluyormuş varla yok arası görünüyor zaten. Tecrübelerinizden faydalanmak istedim henüz 9 aylık evliyim

Ben testte sadece tek çizgi görüyorum canım kesin sonuçlu testler var onunla dene istersen sabah ilk idrardan sonraki idrarla yap demişti eczacı bana birde öyle dene

Zaten olması düşük bi ihtimal. Henüz düşünmüyoruz ona göre de önlemlerimiz var adetim hep gecikir benim çok değişkendir günü. Yine de içime kurt düştü bugün yaptığım testi sabah ilk idrarda yaptım bakalım yarın yine denerim teşekkür ederim

Back
X