Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

halabirumutvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
212
79
48
27
Selam Kizlar 2 Ekim beklenen adet tarihim . Ovulasyon gunlerini degerlendirdim . Gebelik testini daha erken yapabilirmiyim ? Kesin sonuc alirmiyim ?

Benim de bat 2 ekim canım ovulasyonun üstünden 7 gün geçti. Erken daha bekliyorum pazar veya pazartesi yapıyım diyorum

Bende 18inde catladi testle yapmadim app Oyle gosterdi
11. Gununu Nasil ne zamandan hesapladin ? Yani Nasil hesaplaniyor
Canım ovulasyon testleri var onunla test yaptım çatladığını gördüm. Çatladıktan sonrasını sayıyorum mesela seninki 18 inde çatladıysa henüz 6 gün olmus çatlayalı . İdrar testinde görülmesi için 12 gün bekleniyo . Yani anca dölleniyor rahime tutunuyor bu süreçte. Takvimine göre belirtilerinde doğruysa o tarihte çatladıysa erken daha seninde. Benimde 7 gün oldu çatlayalı

Evet kesin sonuc 2 ekim olur canım bizim aslında ama işte dayanamam ki ben birde öncesinde dış gebelik geçirdim ameliyat oldum çok korkuyorum şimdi bişiler çıkarsa direk kan vermek amacım aslında inşallah çıkar da

Tessekkur ederim
Canim Insallah Iyi Sonuclar aliriz

Aminn canım sağolasın inşallah belirtilerin varmı peki ne durumdasın benm belim çok ağrıyo sadece göğüslerim dolgun ama adetime yakın hep olan şeyler

Aminn canım sağolasın inşallah belirtilerin varmı peki ne durumdasın benm belim çok ağrıyo sadece göğüslerim dolgun ama adetime yakın hep olan şeyler
Benim goguslerim Cok hassaslasti Ve Cok Uykum geliyor Habire uyuyasim var . Fazlada umutlanmak istemiyorum Aslinda sonradan hayal kirikligi ugramayim diye . Erken Gebelik testi bu ayin 27 de yapam onerilmisti adetten 5 gun once Ama adet gununu beklemek daha Iyi olucak kaldi 1 hafta

Benm uykum hep oldugu icin ona anlam yükleyemiyorum erken gebelik testim yok normal gebelik testim var canım ama sende varsa dene istersen çok sabırsızlanırsan 10.günün olmus oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…