- 4 Mayıs 2020
- 212
- 79
- 48
- 27
- Konu Sahibi halabirumutvar
-
Test yaptin mi ?Pazar günü 11.gün oluyo. Pazar sabahı deniyim diyorumbişey çıkmazsa ve 2 ekimde de reglim geçerse 2.defa yapıcam . Evde 10 tane var
Tesekkur ederimHadi hayırlı olsun
5 gun ocne erken Gebelik testi yaptimBat 2 ekim demis yukarıda.
Annelik hissettirmişAMA varya icimde bir His var anlamdiramadigim 27 eylul ile Artik Bilmiyorum test yapmayi Bi yanim istiyor Diger yanim korkuyor
Bende bekliyorum benim de bat 3 ekim teste henüz cesaret edemedim inşallah vardır seninde test yaptinmi
oyle olduAnnelik hissettirmiş
Yumurtlama mı yoksa yarın mı bilemedi moyle oldu
daha olmamıs yarın pık olabılırYumurtlama mı yoksa yarın mı bilemedi m
daha olmamıs yarın pık olabılır
[/QUOT inşallah teşekkür ederim
Canımmm hayırlı olsunnn çok sevindimmm silik çizgin çıkmış maşallah yaaaTest yaptin mi ? ☺
Sagolasin canim benim Insallah en Kisa zamanda Hayirli haberler AlirsinCanımmm hayırlı olsunnn çok sevindimmm silik çizgin çıkmış maşallah yaaaama ben sabah yaptım koca bir negatifle karşılaştım canım olsun sizden böyle güzel haberler duyunca ben mutlu oluyorum valla
Amin canım. Belirtilerin var mı peki nasılSagolasin canim benim Insallah en Kisa zamanda Hayirli haberler Alirsin ❤Rabbim gonlune gore versin
Kan testi yaptim sonuclari aksam alicam Onu bekliyorumAmin canım. Belirtilerin var mı peki nasıl
Sağlıkla devam eder inşallah canımKan testi yaptim sonuclari aksam alicam Onu bekliyorum
Cok hafif karnim agriyo , goguslerim hassasiyelesti simdilik bu kadar
InsallahSağlıkla devam eder inşallah canım
Hayırlı olsun kan sonucun çıktımıTesekkur ederim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?