Gebelik testi

Bulamasdim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2021
75
18
8
27
Parlaklığı açınca daha net belli olur mu bilmiyorum ama sabah eşimin ısrarı üzerine yaptım erken gebelik testi ve 2. Çizgi çok silik ve ince sizce ne demek bu ?. Canlı gözle görülüyor ama fotoda o kadar net değil.

Eklentiler

• 20210221_151548.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 164
  • 20210221_151539.webp
    11 KB · Görüntüleme: 173
Fotoda da gayet belli bence düzenli olarak tekrarlayın 1-2 güne koyulaşma olur gibi inşallah gebesinizdiiir

Evet silik çizgi belli canım.En doğrusu kan testi yaptırman.Muhtemel orda da çıkar.Hayırlı uğurlu olsun

Kan değeri 16.72 cıktı . Doktora göründüm şuan bi kalınlaşma var böyle devam ederse sağlıklı gebelik olur dedi. Şuan daha rahimde oluşmamış. Hayırlısı olur inşallah
haha gerçekten mi ben de aynı değerle öğrenmiştim. İnşallah sağlıkla ilerler çok sevindim

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Sadece adetim gecikti . Normalde de koku hassasiyetim iyiydi sanki bu aralar daha fazlalaşmisti. Yoksa herhangi bi belirtim yoktu. Yâda vardı da ben üzerine kondurmadim
Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim tekrardan tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…