- 20 Şubat 2021
- 75
- 18
- 8
- 27
- Konu Sahibi Bulamasdim
-
Adetim de 1 hafta gecikti ztn ama tekrarlamayi bekleyemem sanırsamFotoda da gayet belli bence düzenli olarak tekrarlayın 1-2 güne koyulaşma olur gibi inşallah gebesinizdiiir
Evet silik çizgi belli canım.En doğrusu kan testi yaptırman.Muhtemel orda da çıkar.Hayırlı uğurlu olsunParlaklığı açınca daha net belli olur mu bilmiyorum ama sabah eşimin ısrarı üzerine yaptım erken gebelik testi ve 2. Çizgi çok silik ve ince sizce ne demek bu ?. Canlı gözle görülüyor ama fotoda o kadar net değil.
Aynen evet. Teşekkürler ederim☺Evet silik çizgi belli canım.En doğrusu kan testi yaptırman.Muhtemel orda da çıkar.Hayırlı uğurlu olsun
Kan testi ver canim kesinleştirParlaklığı açınca daha net belli olur mu bilmiyorum ama sabah eşimin ısrarı üzerine yaptım erken gebelik testi ve 2. Çizgi çok silik ve ince sizce ne demek bu ?. Canlı gözle görülüyor ama fotoda o kadar net değil.
InsAllah . 1 saate gidip vericem hayırlısı olur insAllahKan testi ver canim kesinleştir
ben de bu şekilde öğrenmiştim inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınızInsAllah . 1 saate gidip vericem hayırlısı olur insAllah
Kan değeri 16.72 cıktı . Doktora göründüm şuan bi kalınlaşma var böyle devam ederse sağlıklı gebelik olur dedi. Şuan daha rahimde oluşmamış. Hayırlısı olur inşallahben de bu şekilde öğrenmiştim inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız
haha gerçekten mi ben de aynı değerle öğrenmiştim. İnşallah sağlıkla ilerler çok sevindimKan değeri 16.72 cıktı . Doktora göründüm şuan bi kalınlaşma var böyle devam ederse sağlıklı gebelik olur dedi. Şuan daha rahimde oluşmamış. Hayırlısı olur inşallah
Sizin ki devam etti o smn dimi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. O smn kesinleşir mı değerler yükselir mi. 12.000 fln olması lazım dedihaha gerçekten mi ben de aynı değerle öğrenmiştim. İnşallah sağlıkla ilerler çok sevindim
evet devam etti 11. haftam bitti çok şükürSizin ki devam etti o smn dimi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. O smn kesinleşir mı değerler yükselir mi. 12.000 fln olması lazım dedi
Yaa ne güzelevet devam etti 11. haftam bitti çok şükür
Saolun teşekkür ederim insAllahHayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşaAllah
amin tüm hamileler için inşallahYaa ne güzelRabbim sağlıklica kulağınıza almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Sadece adetim gecikti . Normalde de koku hassasiyetim iyiydi sanki bu aralar daha fazlalaşmisti. Yoksa herhangi bi belirtim yoktu. Yâda vardı da ben üzerine kondurmadimTebrik ederim canım benim. Belirtileriniz nelerdi?
Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim tekrardan tebrikler :)Teşekkür ederim Allah razı olsun. Sadece adetim gecikti . Normalde de koku hassasiyetim iyiydi sanki bu aralar daha fazlalaşmisti. Yoksa herhangi bi belirtim yoktu. Yâda vardı da ben üzerine kondurmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?