Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha beklicem testi aldigim kadin 17 gun sonra yap dedi bana 15 jnde denerim artikTest bozuk ya da fazla damlattiniz yarin sabah ilk idrarla tekrar yapin
Bir gebenin günlüğünden mi aldınızBiraz daha beklicem testi aldigim kadin 17 gun sonra yap dedi bana 15 jnde denerim artik
EvetBir gebenin günlüğünden mi aldınız
Bende oradan almıştım
Ne zaman aldiniz gebemisiniz insAllah ?Bende oradan almıştım![]()
Canim gunlerini nasil degerlendirdin ben 2 gun yumurtladimBen Aralık ayının sonun da aldım bir defa kullandım olmadı ikinci kullanışım da hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu
Bende oyle yaptim ilk denemem bu ovulasyonla 10 ay olucak eger bu ay da olmazsa stresliyim ins bu ay ikimizde hamile kaliriz canimYumurtlama dahil 4-5 gün değerlendirdim her ilişkiden sonra yüz üstü uzanıyordum çatlama gününü de değerlendir derim![]()
İnşallahhhhhh canım benim inşallah allahtan gelen başla göz üstüneBende oyle yaptim ilk denemem bu ovulasyonla 10 ay olucak eger bu ay da olmazsa stresliyim ins bu ay ikimizde hamile kaliriz canim
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin iclerindede bizleri canim hayirli haberlerini bekliyorumBende 2 yıllık evliyim o kadar tedavi gördüm ama olmadı ara verdim tedaviye üstüne hamile kaldım ama oda gitti kimyasal oldu Bi daha regl oldum sonra Bi daha hamile kaldım oda kimyasal oldu dua et bana
InsaAllah at ne zaman senin benim 3 gun kaldiAmin inşallah canım benim inşallah ben bu ay ovülasyon testi takibi yaptım yumurtlama gördüm ama değerlendirme yapamadık çatlama günü de yapamadık ama yumurtlamadan bir gün önce ilişki durumum oldu inşallah tutar
O daha var benimkine 14-15 gün falan belirtilerin var mıInsaAllah at ne zaman senin benim 3 gun kaldi
Her ay oldugu gibi bu ayda var canimO daha var benimkine 14-15 gün falan belirtilerin var mı
Çok takma kafaya olur inşallah kaç yıllık evlisinizHer ay oldugu gibi bu ayda var canim![]()
Yeni 1 yil olduk canim 1 yil 2 ay oldu evleneli 10 ay dir istiyoruzÇok takma kafaya olur inşallah kaç yıllık evlisiniz