Gebelik testi

Feyza1105

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
113
42
98
Istanbul
Yumurtlamamin ustunden 12. Ci gunun sabahi bugun kizlar test yaptim boyle cikti kafam cok karisik erkenmi yaptim testmi bozuk yoksa hamile degilmiyim yardim edin 😑
Adetime 4 gun var
Gebelik belirtilerimde var

Eklentiler

• 20210227_102316.webp
    20210227_102316.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 83
Test bozuk ya da fazla damlattiniz yarin sabah ilk idrarla tekrar yapin

Ben Aralık ayının sonun da aldım bir defa kullandım olmadı ikinci kullanışım da hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu

Ben Aralık ayının sonun da aldım bir defa kullandım olmadı ikinci kullanışım da hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu
Canim gunlerini nasil degerlendirdin ben 2 gun yumurtladim
Yumurtlamadan omceki gun ve arti 3 gun toplamda 4 gun degerlendirdim catlama gunumude yani olurmu sence bu ay ikinci ay nasil kalmistin insAllah bu ay kalirsin

Yumurtlama dahil 4-5 gün değerlendirdim her ilişkiden sonra yüz üstü uzanıyordum çatlama gününü de değerlendir derim 🥰

Yumurtlama dahil 4-5 gün değerlendirdim her ilişkiden sonra yüz üstü uzanıyordum çatlama gününü de değerlendir derim 🥰
Bende oyle yaptim ilk denemem bu ovulasyonla 10 ay olucak eger bu ay da olmazsa stresliyim ins bu ay ikimizde hamile kaliriz canim

Bende 2 yıllık evliyim o kadar tedavi gördüm ama olmadı ara verdim tedaviye üstüne hamile kaldım ama oda gitti kimyasal oldu Bi daha regl oldum sonra Bi daha hamile kaldım oda kimyasal oldu dua et bana

Bende 2 yıllık evliyim o kadar tedavi gördüm ama olmadı ara verdim tedaviye üstüne hamile kaldım ama oda gitti kimyasal oldu Bi daha regl oldum sonra Bi daha hamile kaldım oda kimyasal oldu dua et bana
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin iclerindede bizleri canim hayirli haberlerini bekliyorum

Amin inşallah canım benim inşallah ben bu ay ovülasyon testi takibi yaptım yumurtlama gördüm ama değerlendirme yapamadık çatlama günü de yapamadık ama yumurtlamadan bir gün önce ilişki durumum oldu inşallah tutar

Amin inşallah canım benim inşallah ben bu ay ovülasyon testi takibi yaptım yumurtlama gördüm ama değerlendirme yapamadık çatlama günü de yapamadık ama yumurtlamadan bir gün önce ilişki durumum oldu inşallah tutar
InsaAllah at ne zaman senin benim 3 gun kaldi

Back
X