Saol canım benim cok tesekkur ederim 5 gün var dahaEvet gordum bende hayirli olsun canimadet geciktimi?
Yaa neguzel erken ogrendinn. Benim ignenin 12ci gunu bugun acaba bidaha ne zaman test yapsamSaol canım benim cok tesekkur ederim 5 gün var daha
Yaa neguzel erken ogrendinn. Benim ignenin 12ci gunu bugun acaba bidaha ne zaman test yapsam
Kuzum pozitif kan ver
Belirtilerin var mıydı bizimle paylaşır mısınYükledim kuzum bir tane daha
Canım çok yoktu sadece göğüs ucu acısı bide aşırı yeme isteğiBelirtilerin var mıydı bizimle paylaşır mısın
Belirtin var mıydı canımU
Vericem kuzum
Anladım kuzum bnmde 3 gun kaldı kasık agrim var ama testlerim hep negatif çıktı beklicem bakalımCanım çok yoktu sadece göğüs ucu acısı bide aşırı yeme isteği
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındaAnladım kuzum bnmde 3 gun kaldı kasık agrim var ama testlerim hep negatif çıktı beklicem bakalım
İnşallah canımAnladım canım hayırlısı olsun hakkında
Amin canım benimİnşallah canım
Gogus ucu acisi nasil acaba dokununca mi yoksa normalde de aciyor muyduCanım çok yoktu sadece göğüs ucu acısı bide aşırı yeme isteği
Canım dokununca da acıyorGogus ucu acisi nasil acaba dokununca mi yoksa normalde de aciyor muydubenim 5 gunum kaldi ucuna dokununca aciyor ama normalde sizlama falam yok
Anladim cok tesekkurler bakalm umut var demekkiCanım dokununca da acıyornormalde de biraz acıyor bende de yok sızlama
Rıca ederim canım inşallahAnladim cok tesekkurler bakalm umut var demekki
Test yaptın mıAnladim cok tesekkurler bakalm umut var demekki
Elimde normal kaset test vardi dün 6 gun kala onu yaptim negatiftiTest yaptın mı
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında hakkımızda inşallahElimde normal kaset test vardi dün 6 gun kala onu yaptim negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?