Evet canım yarın vereceğim inşallah yaptım canım silik çıkıyorCanım kan yarın mı vereceksin tekrar test yaptın mi koyulasma
Var burda ama çok yeni tekrarlayın mutlaka pzt filan
Teşekkür ederimVar burda ama çok yeni tekrarlayın mutlaka pzt filan
Hadi inş güzel haberler verirsinEvet canım yarın vereceğim inşallah yaptım canım silik çıkıyor
Sizin sonuç belli oldu mu?Benimki de boyle hatta suya tuttum baya öyle çekti
Ben bu şekilde öğrenmiştim gebeliğimi yumurtlamanın 10.g0nüydü
Bugün adet olmadım henüzSizin sonuç belli oldu mu?
Kanda çıktı hamileyim çok şükürBen bu şekilde öğrenmiştim gebeliğimi yumurtlamanın 10.g0nüydüokumadım ama kaçıncı gününüz sizin?
Senle aynı durumdayız o zaman bende 4 gün kala yapmıştım testi. Bugün adet günümBugün adet olmadım henüz
Bekliyoruz bakalım benm yoğun bir akıntım varSenle aynı durumdayız o zaman bende 4 gün kala yapmıştım testi. Bugün adet günüm
Kac çıktı bhcgSaol canım
Benim akıntım çok değil ama ara ara oluyo. Planladığım bi gebelik değil şüphe üzerine test yaptım Allah hayırlısını versin diyorum artık. pozitif olcak diye de tırsıyorum açıkcasıBekliyoruz bakalım benm yoğun bir akıntım var
Çizgi bariz bi şekilde görünüyo bence hemen koş kan testine inş hayırlı haber alırsınMerhabalar daha önce bebeğini kaybetmiş bir anneyim. Yeniden anne olmayı çok istiyorum. Az önce yaptığım gebelik testine bakar mısınız çok ümitlendim
Anladım canım hayırlısı olsunBenim akıntım çok değil ama ara ara oluyo. Planladığım bi gebelik değil şüphe üzerine test yaptım Allah hayırlısını versin diyorum artık. pozitif olcak diye de tırsıyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?