Merhaba arkadaşlar,test yaptım sonuç bu şekilde silik çıktı. Gebelik var mı acaba
Sanki kuruma çizgisine de benziyor ikinci çizgi biraz daha pembe olmalı ama sonuç kaç dk da çıktı bir kez daha test yapsanız ya da bugün direkt kan verseniz daha güzel olur hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar,test yaptım sonuç bu şekilde silik çıktı. Gebelik var mı acaba
Benim de böyleydi hamileymişimMerhaba arkadaşlar,test yaptım sonuç bu şekilde silik çıktı. Gebelik var mı acaba
Sanki kuruma çizgisine de benziyor ikinci çizgi biraz daha pembe olmalı ama sonuç kaç dk da çıktı bir kez daha test yapsanız ya da bugün direkt kan verseniz daha güzel olur hayırlısı olsun inşallah
kaç gün var regle ? var gibiBuda sabah yaptığım test yine silik ama biraz daha pembe
2 gün geçti çok yeni yanıltıcı olabilir diye heveslendirmiyorum kendimi ama insan merak ediyorkaç gün var regle ? var gibi
Hayırlısı inşallahAaa burada var gibi
Hayırlısıben çizgiyi gördüm kan ver inş var gibi
Hayırlısı olsun canım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin sevindim senin adınaEvet pozitif çıktı kanda ama daha çok küçük :)
Evet pozitif çıktı kanda ama daha çok küçük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?