S sevgiez Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2020 28 15 18 28 26 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sineem_y #41 Masallardiyarii .!.: Hadi güzel haber ile gelin Genişletmek için tıkla... Beta hcg 1694 çıktı kızlar acaba kaç hafta oluyor
Masallardiyarii .!.: Hadi güzel haber ile gelin Genişletmek için tıkla... Beta hcg 1694 çıktı kızlar acaba kaç hafta oluyor
Masallardiyarii Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2021 1.401 1.685 53 26 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sineem_y #42 sevgiez .!.: Beta hcg 1694 çıktı kızlar acaba kaç hafta oluyor Genişletmek için tıkla... Oooo maşallah maşallah çok sevindim hafta konusunda daha bilgili arkadaşlar yorum yapsın malesef rabbim sağlıklı bir şekilde ilerletsin
sevgiez .!.: Beta hcg 1694 çıktı kızlar acaba kaç hafta oluyor Genişletmek için tıkla... Oooo maşallah maşallah çok sevindim hafta konusunda daha bilgili arkadaşlar yorum yapsın malesef rabbim sağlıklı bir şekilde ilerletsin
Tucaa Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ekim 2020 322 507 53 26 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Sineem_y #43 elfglreknc .!.: gecikme mi yaşadınız yoksa hemen kan testi mi verdiniz benim iki gün kaldı adete kaç cıkar acaba korkuyorum adet olucam diye Genişletmek için tıkla... Gecikme olmamisti his uzerine yaptim testi .. cok sukur vardi daha snra hastaneye gittigimde kanda da cikti o sekilde oldu yani
elfglreknc .!.: gecikme mi yaşadınız yoksa hemen kan testi mi verdiniz benim iki gün kaldı adete kaç cıkar acaba korkuyorum adet olucam diye Genişletmek için tıkla... Gecikme olmamisti his uzerine yaptim testi .. cok sukur vardi daha snra hastaneye gittigimde kanda da cikti o sekilde oldu yani