- 15 Aralık 2020
- 39
- 6
- 36
- 32
gecikme mi yaşadınız yoksa hemen kan testi mi verdiniz benim iki gün kaldı adete kaç cıkar acaba korkuyorum adet olucam diyeBenimde ilk oyle cikmisti hatta cik uzunn zaman snra farkettim kuruma cizgisidir dedim ama cok sukur gebelik vardi suanda saglikla ilerliyoruz insallah
Hamilesin canım Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2906323 Kızlar bakar mısınız
Sağol canım aslında adet tarihim yarın amaHamilesin canım Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin
Fark etmez net çıkmış erken döllenme heraldeSağol canım aslında adet tarihim yarın ama
Yarın doktora gideceğim bakalım :)Fark etmez net çıkmış erken döllenme heralde
Hakkında hayırlısı olsun bende gidicem 6 haftalık hamileyim daha hiç gitmedim gitmem gerekiyor 5 aylık bebeğim var üstelik sezeryan doğum yaptım test yaptım pozitif kusmaktan ölüyorumYarın doktora gideceğim bakalım :)
Kendin isteğinlemi yaptın 2 yi canımHakkında hayırlısı olsun bende gidicem 6 haftalık hamileyim daha hiç gitmedim gitmem gerekiyor 5 aylık bebeğim var üstelik sezeryan doğum yaptım test yaptım pozitif kusmaktan ölüyorum
Canım vala prezervatif in azizligine uğradık yoksa kızım küçük emziriyorum kusmak bebek emzirmek mahf oluyorumKendin isteğinlemi yaptın 2 yi canım
Ayyy Allah kolaylık versin inşallah bebisin daha çok küçükmüş Allah büyük canım altından kalkamayacagin yük vermez kimseye bende çok korktum bu ay günlerim geçti test yaptıktan bir gün sonra adet oldum öyle böyle bir kanama değilCanım vala prezervatif in azizligine uğradık yoksa kızım küçük emziriyorum kusmak bebek emzirmek mahf oluyorum
Benim de adet günü böyle netti teste gittim 4 haftaya yakın hamileydim. Allah sağlık sıhhat ile doğurmayı nasip etsin İnşSağol canım aslında adet tarihim yarın ama
Allah kolaylık versin emzirirken hamil kalınca bebek sütü emmiyormuş öyle derler hep doğru mu merak ettimCanım vala prezervatif in azizligine uğradık yoksa kızım küçük emziriyorum kusmak bebek emzirmek mahf oluyorum
Vala benimki emiyor zararlı diyorlar bıraktırma ya çalıştım ağlıyor doktora sordum dediki çok iyi beslenmen lazım çünkü senden beslenen bir bebek daha var çok iyi besleniyor muyum tabikide hayır çünkü kusma çok bende 9 ay boyunca durmuyorAllah kolaylık versin emzirirken hamil kalınca bebek sütü emmiyormuş öyle derler hep doğru mu merak ettim
Allah razi olsun canım vala ne yapalım Allah nasıp etti yani şimdi çok istemeye ragmen olmayanlar var ses etmeye hakkım var mı bilmiyorum ama mahf oluyorum kansızlık ta var sezeryan oldum anlayacağın daha tam olarak dikislerim bile iyilesmedi elimi hicbir ev işine suremiyorum kokuyor resmen herşeyAyyy Allah kolaylık versin inşallah bebisin daha çok küçükmüş Allah büyük canım altından kalkamayacagin yük vermez kimseye bende çok korktum bu ay günlerim geçti test yaptıktan bir gün sonra adet oldum öyle böyle bir kanama değil
Doğrudur Allah kolaylık versinVala benimki emiyor zararlı diyorlar bıraktırma ya çalıştım ağlıyor doktora sordum dediki çok iyi beslenmen lazım çünkü senden beslenen bir bebek daha var çok iyi besleniyor muyum tabikide hayır çünkü kusma çok bende 9 ay boyunca durmuyor
Aynen canım sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah kolaylığını veriyor herşeyin onlar da büyür zaman su misali amaaan boş ver temizliktir falan kendini iyi hissettiğin zaman yaparsın anlıyorum seni 2 cı hamileligimde bende öyleydim bulantı herşeyden tiksiniyorum evden bile elimi bi yere sürünce midem bulanıyordu inanirmisin oğlum 11 ayını doldurdu 4 yaşında kızım var daha yeni doğru düzgün iş falan yapıyorum yinede bücür ayağıma dolanıyor o küçücük burnunu herşeye sokuyorAllah razi olsun canım vala ne yapalım Allah nasıp etti yani şimdi çok istemeye ragmen olmayanlar var ses etmeye hakkım var mı bilmiyorum ama mahf oluyorum kansızlık ta var sezeryan oldum anlayacağın daha tam olarak dikislerim bile iyilesmedi elimi hicbir ev işine suremiyorum kokuyor resmen herşey
Bizim ilk dayanamadık acile geldik sonuç bekliyoruz inşallah :)Hakkında hayırlısı olsun bende gidicem 6 haftalık hamileyim daha hiç gitmedim gitmem gerekiyor 5 aylık bebeğim var üstelik sezeryan doğum yaptım test yaptım pozitif kusmaktan ölüyorum
Hadi güzel haber ile gelinBizim ilk dayanamadık acile geldik sonuç bekliyoruz inşallah :)
Vala öyle canım Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin yine bi onlar bizi anlar üzülürAynen canım sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah kolaylığını veriyor herşeyin onlar da büyür zaman su misali amaaan boş ver temizliktir falan kendini iyi hissettiğin zaman yaparsın anlıyorum seni 2 cı hamileligimde bende öyleydim bulantı herşeyden tiksiniyorum evden bile elimi bi yere sürünce midem bulanıyordu inanirmisin oğlum 11 ayını doldurdu 4 yaşında kızım var daha yeni doğru düzgün iş falan yapıyorum yinede bücür ayağıma dolanıyor o küçücük burnunu herşeye sokuyorbiz nasıl büyüdük anne hakkı ödenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?