Gebelik testi

Benimde ilk oyle cikmisti hatta cik uzunn zaman snra farkettim kuruma cizgisidir dedim ama cok sukur gebelik vardi suanda saglikla ilerliyoruz insallah
gecikme mi yaşadınız yoksa hemen kan testi mi verdiniz benim iki gün kaldı adete kaç cıkar acaba korkuyorum adet olucam diye

Canım vala prezervatif in azizligine uğradık yoksa kızım küçük emziriyorum kusmak bebek emzirmek mahf oluyorum
Ayyy Allah kolaylık versin inşallah bebisin daha çok küçükmüş Allah büyük canım altından kalkamayacagin yük vermez kimseye bende çok korktum bu ay günlerim geçti test yaptıktan bir gün sonra adet oldum öyle böyle bir kanama değil

Allah kolaylık versin emzirirken hamil kalınca bebek sütü emmiyormuş öyle derler hep doğru mu merak ettim
Vala benimki emiyor zararlı diyorlar bıraktırma ya çalıştım ağlıyor doktora sordum dediki çok iyi beslenmen lazım çünkü senden beslenen bir bebek daha var çok iyi besleniyor muyum tabikide hayır çünkü kusma çok bende 9 ay boyunca durmuyor

Allah razi olsun canım vala ne yapalım Allah nasıp etti yani şimdi çok istemeye ragmen olmayanlar var ses etmeye hakkım var mı bilmiyorum ama mahf oluyorum kansızlık ta var sezeryan oldum anlayacağın daha tam olarak dikislerim bile iyilesmedi elimi hicbir ev işine suremiyorum kokuyor resmen herşey

Aynen canım sağ salim kucağına alırsın inşallah Allah kolaylığını veriyor herşeyin onlar da büyür zaman su misali amaaan boş ver temizliktir falan kendini iyi hissettiğin zaman yaparsın anlıyorum seni 2 cı hamileligimde bende öyleydim bulantı herşeyden tiksiniyorum evden bile elimi bi yere sürünce midem bulanıyordu inanirmisin oğlum 11 ayını doldurdu 4 yaşında kızım var daha yeni doğru düzgün iş falan yapıyorum yinede bücür ayağıma dolanıyor o küçücük burnunu herşeye sokuyor biz nasıl büyüdük anne hakkı ödenmez

Vala öyle canım Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin yine bi onlar bizi anlar üzülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…