- 28 Mart 2021
- 69
- 25
- 3
- 28
- Konu Sahibi Findiklikurabiyee52
-
İlk 5 dakikada mı çıktı canımMerhaba kizlar adetime 1 hadta var cok silik bir cizgi cimti merak ediyorm bu durumda olan varmi acaba insan ümitleniyor
Bende gördümmm hadii inşaallahhhhMerhaba kizlar adetime 1 hadta var cok silik bir cizgi cimti merak ediyorm bu durumda olan varmi acaba insan ümitleniyor
Evet canm erken gebelik testi ay insallahhBende gördümmm hadii inşaallahhhh
Erken gebelik testiylemi yaptın
Yaa ayıptır sorması nekadar oluyor acaba bendemi alsamEvet canm erken gebelik testi ay insallahh
Evet canmİlk 5 dakikada mı çıktı canım
Yaa ayıptır sorması nekadar oluyor
Bende aşılama ettirmiştim ilk denemen miBen 8 gun once aşılama yaptirdim meraktan test yapalm dedik bu sekilde cikti hayirlisi
Evet ilk denemem senin aşılamandan haber varmi sonuc neBende aşılama ettirmiştim ilk denemen mi
Gebelik testini sormuştum kız fiyatı
Miratech markaEvet ilk denemem senin aşılamandan haber varmi sonuc nefiyati 15 tl
Insallah gordugumuz dogrudur canmmEvet ben de gördüm tebrik ederim
Yok canım benim 5 6 ay önce yaptırmıştım 2 kez olumsuz ama senin için çok mutlu oldum inşaallah güzel haberler alırsınnEvet ilk denemem senin aşılamandan haber varmi sonuc nefiyati 15 tl
Aaa 15mi ben internetten bakınca 35 falandı ama bu marka değildi tabi herhangi birşeydide bunu bizim eczanede bulamam o kesinMiratech marka
Cok tesekkur ederim canim insallah gorduklerimiz dogrudurYok canım benim 5 6 ay önce yaptırmıştım 2 kez olumsuz ama senin için çok mutlu oldum inşaallah güzel haberler alırsınn
Aaa 15mi ben internetten bakınca 35 falandı ama bu marka değildi tabi herhangi birşeydide bunu bizim eczanede bulamam o kesin
Acile gidelim diye tutturuyor uyuyamsm ben ksn testi yapalm diyoda ben gitmedmCok tesekkur ederim canim insallah gorduklerimiz dogrudur3 senedir ugrasiyoruz ilk denemem bakalm hsyirlisii herseyin. Evet eczaneden almis eşim 15 tl
Iyiymiş vallahaa inşallahh canımm bende 2.5 sene aşılamadan sonra saldım tabii normal olur düşündüm belki olur nasiipCok tesekkur ederim canim insallah gorduklerimiz dogrudur3 senedir ugrasiyoruz ilk denemem bakalm hsyirlisii herseyin. Evet eczaneden almis eşim 15 tl
Nasip insallh kimsenin kucagi boş kalmasn cok zor bir psikolojiIyiymiş vallahaa inşallahh canımm bende 2.5 sene aşılamadan sonra saldım tabii normal olur düşündüm belki olur nasiip
Çokçok zorr ama olsun sabredelimm sabrın sonu selamettNasip insallh kimsenin kucagi boş kalmasn cok zor bir psikoloji
Hayırlı olsun o zaman artık sizde bi annesinizEvet canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?