- 28 Mart 2021
- 69
- 25
- 3
- 28
- Konu Sahibi Findiklikurabiyee52
-
Insallah canmm daha tam belli degl onun icin pek heveslenmiyormHayırlı olsun o zaman artık sizde bi annesinizlütfen banada dua edin 4 yıldır çabalıyorum pozitifi görmek için
Kesinlikle birgun cicek acicak umutlarimizÇokçok zorr ama olsun sabredelimm sabrın sonu selamett
Buna çok eminim canımmKesinlikle birgun cicek acicak umutlarimiz
Ben bunu yeni gördüm hevesinizi kırmak istemem ama aşılama tedavisinde çatlatma iğnesi kullanılır ve bu iğnenin içinde HCG vardır çoğu kişide bu HCG 12 gün sonra biter tabi bu sizdede olacak diye bişey yok biraz daha bekleyip tekrar test yapsanız daha sağlıklı olur gibi ama eğer çatlatma iğnesi olmadıysanız orası farklıBen 8 gun once aşılama yaptirdim meraktan test yapalm dedik bu sekilde cikti hayirlisi
Aynen dediginiz gbi dusunuyordum bende ümitlenmiyorm o yuzden çatlatma ignesi olmustmBen bunu yeni gördüm hevesinizi kırmak istemem ama aşılama tedavisinde çatlatma iğnesi kullanılır ve bu iğnenin içinde HCG vardır çoğu kişide bu HCG 12 gün sonra biter tabi bu sizdede olacak diye bişey yok biraz daha bekleyip tekrar test yapsanız daha sağlıklı olur gibi ama eğer çatlatma iğnesi olmadıysanız orası farklı
Insallah nasipFotoğraf açılmadı bendeama normalde test negatifse hiçbir silik çizgi çıkmaması gerekir. Eğer az da olsa silik çıkarsa orda hamilelikten söz edebiliriz.
Bence testi bir daha tekrarlamalısınız inşallah hamilesinizdir. Allah isteyen herkese nasip etsin.Insallah nasip
1 hafta daha beklicem sonra yapicm test amin isteyen herkese allahim nasip etsin hayirlisini ve sagliklisiniBence testi bir daha tekrarlamalısınız inşallah hamilesinizdir. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ama yinede şansınız var inşallah bebeğiniz sizinledir rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinAynen dediginiz gbi dusunuyordum bende ümitlenmiyorm o yuzden çatlatma ignesi olmustm
Çatlatma ve zaman oldunuz acaba belirtileri neydi ne kadar devam etti acaba bnim şuan 7. Gün catlatmada bel ve kasık ağrılarım devam ediyordaAcile gidelim diye tutturuyor uyuyamsm ben ksn testi yapalm diyoda ben gitmedm
Kız benimkide aynı duruyor aşırı heycan yapcam şimdi gaza gelip yaptım gidip gelip bakıyorum 7. Gün catlatmada bugünEvet ben de gördüm tebrik ederim
12 gun önce catlatms ignesi oldm asilama olalida 10 gun oluyor bel agrim oluyor ama kask agrm olmuyorÇatlatma ve zaman oldunuz acaba belirtileri neydi ne kadar devam etti acaba bnim şuan 7. Gün catlatmada bel ve kasık ağrılarım devam ediyorda
Amin insallahhhAma yinede şansınız var inşallah bebeğiniz sizinledir rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
Kız benimkide aynı duruyor aşırı heycan yapcam şimdi gaza gelip yaptım gidip gelip bakıyorum 7. Gün catlatmada bugün
Ayni benimki gbi olmus bende dun kan verdim dayanamadm ama 1.29 cikti hcg yani gebelkk gozukmuyor ama daha adetime var belki degisir ümit iste
Merhaba kizlar adetime 1 hadta var cok silik bir cizgi cimti merak ediyorm bu durumda olan varmi acaba insan
Bende 1.5 aylık gebeyim ve ilk test yaptığımda aynı böyleydi canım tebrik ederim şimdiden inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba kizlar adetime 1 hadta var cok silik bir cizgi cimti merak ediyorm bu durumda olan varmi acaba insan ümitleniyor
Peki sen çatltma ignesi kullnmismiydn cnm yoksa dogak yollrlami oldu. Hayrli olsun bu arada cok sevindm adınaBende 1.5 aylık gebeyim ve ilk test yaptığımda aynı böyleydi canım tebrik ederim şimdiden inşallah sağlıkla ilerler
Peki sen çatltma ignesi kullnmismiydn cnm yoksa dogak yollrlami oldu. Hayrli olsun bu arada cok sevindm adına
Hayır canım kullanmadımPeki sen çatltma ignesi kullnmismiydn cnm yoksa dogak yollrlami oldu. Hayrli olsun bu arada cok sevindm adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?