- 29 Kasım 2020
- 9
- 11
- 8
- 37
- Konu Sahibi arapkizi4147
-
Erken gebelik testininki 3 dakika falan diğerlerinde 10 15 dakika arasıCanim kan ver tekrar bide bu idrar testlerinin ilk 10 dksi gecerli oluyor
Erken gebeligi bilmiyorum canimErken gebelik testininki 3 dakika falan diğerlerinde 10 15 dakika arası
Bende bu üç testi bugün yaptım e ilk bes dakikada cuktu hepsinde de gittm kan verdim ve negatif kafayı yicem.Erken gebelik testininki 3 dakika falan diğerlerinde 10 15 dakika arası
Erken gebelik testininki 3 dakika falan diğerlerinde 10 15 dakikaCanim kan ver tekrar bide bu idrar testlerinin ilk 10 dksi gecerli oluyor
Hayirli olsun canimKIZLAR HAMİLEYMİŞİM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
Negatif dediginiz deger kaç cıktı?Bende bu üç testi bugün yaptım e ilk bes dakikada cuktu hepsinde de gittm kan verdim ve negatif kafayı yicem.
Negatif dediginiz deger kaç cıktı?
Benimde ilk başta negatif çıktı 4 sonra kan testini tekrarladım pozitif çıktıBende bu üç testi bugün yaptım e ilk bes dakikada cuktu hepsinde de gittm kan verdim ve negatif kafayı yicem.
Evet olabiliyor o yüzden kaç çıktığını merak ettim. 0.100 1.20 vs den fazla çıkıyosa genelde hamilelik oluyo az olduğu için doktorlar değilsin diyor...Benimde ilk başta negatif çıktı 4 sonra kan testini tekrarladım pozitif çıktı
Kaç gün arayla verdiniz yanş 1.20 yi ne zaman diğerini ne zaman1.20ydi sonucum bugün tekrar aldım test silik değil bariz belli oluyodu dayanamadım test verdim ondada 24.32 çıktı sonuç yani pozitif
Canım cok tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKIZLAR HAMİLEYMİŞİM RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
2< yazıyordu yani 2’den küçük bi değermiş. İşin komik tarafı bugün yaptıgım teatlerde pozitiff.. acaba testler mi bozuk diye eşimin idrarıyla da denedim onda çizgi mizgi cıkmadı benimki tam 3 dakikada cok net çıktı. Korkuyorum hastaneye gitmeye yine negatif çıkarsa diye ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.Benimde ilk başta negatif çıktı 4 sonra kan testini tekrarladım pozitif çıktı
Hcg arttıran başka şeylerde olabilir, ama kanda hcg'nin çıkmaması testte çıkması çok ilginç... Belki de iyice koyulaşana kadar 1 hafta kadar beklemelisin.2< yazıyordu yani 2’den küçük bi değermiş. İşin komik tarafı bugün yaptıgım teatlerde pozitiff.. acaba testler mi bozuk diye eşimin idrarıyla da denedim onda çizgi mizgi cıkmadı benimki tam 3 dakikada cok net çıktı. Korkuyorum hastaneye gitmeye yine negatif çıkarsa diye ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?