Gebelik testi

Hcg arttıran başka şeylerde olabilir, ama kanda hcg'nin çıkmaması testte çıkması çok ilginç... Belki de iyice koyulaşana kadar 1 hafta kadar beklemelisin.
Eşimle oturup bu nasıl olur diye bakıyoruz birbirimize valla. Bugün de test yaptım 2 tane ve ikisinde de cıktı çizgi yine regl günüm gelmeden kan testi yapmak istemiyorum.

Eşimle oturup bu nasıl olur diye bakıyoruz birbirimize valla. Bugün de test yaptım 2 tane ve ikisinde de cıktı çizgi yine regl günüm gelmeden kan testi yapmak istemiyorum.
Ve 1 dakika da çıktı bu sefer. Rengi koyulaşma yok ama artık hemen cıkıyor.

Kızlar eşime akşam farklı marka test al belki bu testler bozuktur dedim sonucu sizlerle paylaşıyorum akşam idrarıyla yaptım.
Bunda çizgi net çıkmış, daha fazla test yapmanız sizi strese sokacak. Direkt kan verin.

Bunda çizgi net çıkmış, daha fazla test yapmanız sizi strese sokacak. Direkt kan verin.
Regl günüme kadar iyice koyulaşıyor mu diye bakıyorum. Stresten cok içim rahatlıyor diyebilirim. Regl günüm 16’sı hayırlısı bakalım. Bu da sabahki testim.

Eklentiler

• C3145CB7-3CCD-4209-8FD2-836E5900DEA1.webp
    63 KB · Görüntüleme: 39
Regl günüme kadar iyice koyulaşıyor mu diye bakıyorum. Stresten cok içim rahatlıyor diyebilirim. Regl günüm 16’sı hayırlısı bakalım. Bu da sabahki testim.
İçiniz rahat ediyorsa bisey diyemem. Teste göre gebesiniz, kan ile kesinleşir.

Farklı bir fikir geldi aklıma eşinize ovulasyon testi almasını isteseniz ovulasyonda iki koyu cizgi cıktığında hamile oluyorsunuz zaten. Artık o da koyu çıkarsa zaten kesinlikle kan testi vermelisiniz.

Farklı bir fikir geldi aklıma eşinize ovulasyon testi almasını isteseniz ovulasyonda iki koyu cizgi cıktığında hamile oluyorsunuz zaten. Artık o da koyu çıkarsa zaten kesinlikle kan testi vermelisiniz.
Hahah bu da güzel fikirmiş bunu da denerim sanırım teşekkür ederim fikir için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…