İnslalh gebesindir canım ama bence t at negatif.ama daha erken tabi 4 gün varken kaset teste zor çıkar.bebim adet 3 gün gecikmede bile erken gebelik testinde belliydi ama tam degildiKızlar merhaba adetime 4 gün var sabah test yaptım böyle çıktı sonra kuruma çizgisi falan mı diye su damlattım onunda fotoğrafını ekliyorum bakar mısınız işaretli olan ilk çektiğim fotoğraf diğeri su damlatınca 3 aydır deniyoruz ovulasyon testi ile takip ettim bu ay 15 yumurtlama 16 çatlama gördüm şuan akıntım ve göğüslerimde yanma var adetim önceden adete yakın göğüslerime dokunamazdım şuan ağrı değilde yanma var nedense çok uzun oldu kusura bakmayın
Buda sabah yaptığım erken gebelik testi sizce ?İnslalh gebesindir canım ama bence t at negatif.ama daha erken tabi 4 gün varken kaset teste zor çıkar.bebim adet 3 gün gecikmede bile erken gebelik testinde belliydi ama tam degildi
Hemen 10 dj içinde çıkan sonuç doğrudur canimBuda sabah yaptığım erken gebelik testi sizce ?
Ne yaptın kuzum sonucun ne oldu testin markası artı med miKızlar merhaba adetime 4 gün var sabah test yaptım böyle çıktı sonra kuruma çizgisi falan mı diye su damlattım onunda fotoğrafını ekliyorum bakar mısınız işaretli olan ilk çektiğim fotoğraf diğeri su damlatınca 3 aydır deniyoruz ovulasyon testi ile takip ettim bu ay 15 yumurtlama 16 çatlama gördüm şuan akıntım ve göğüslerimde yanma var adetim önceden adete yakın göğüslerime dokunamazdım şuan ağrı değilde yanma var nedense çok uzun oldu kusura bakmayın
2 gün kala kan testi verdim negatif çıkmıştıNe yaptın kuzum sonucun ne oldu testin markası artı med mi
İlişki yaşadıktan sonra adet oldum diyorsunuz adet olduysanız gebelikten söz edilemezMerhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var şuan sizce doğrumudur.
Evet oldum ama yinede çok tedirginm psikolojik belkide sağ kasıkta bir haftadır ağrım var arada geçiyo arada ağırıyo test yaptım defalarca negatif çıktı o yüzden buraya yazmakta buldum son çareyiİlişki yaşadıktan sonra adet oldum diyorsunuz adet olduysanız gebelikten söz edilemez
Tedirgin olacak bir durum yok çünkü yumurtlama döneminde ilişki yaşarsanız hamile kalabilirsiniz siz adetten 2 gün öncesi birliktelik yaşamışsınız ve adet olmuşsunuz gebelik falan yok yaniMerhabalar yeni katıldım aranıza ben 8 Mart'ta korunmali ilişki yaşadım 11 Mart'ta regl olmam gerekirken 10 Mart'ta regl oldum her zamanki gibi günümde bitti normal ilerledi ilişki üstünden 24 gün geçti bu süreçte 4 kere test yaptım birisi erken gebelik testi hepsi negatif çıktı regla 7 gün var şuan sizce doğr
Evet oldum ama yinede çok tedirginm psikolojik belkide sağ kasıkta bir haftadır ağrım var arada geçiyo arada ağırıyo test yaptım defalarca negatif çıktı o yüzden buraya yazmakta buldum son çareyi
Yani zaten korunmalı ilişki oldu birde 3 gün sonra olmam gerekirken 2 gün sonra olunca iyce kafam karisti daha bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı regla 6 gün kaldı zaten bu günden sonra tekrar test yapmama gerek yok yani değilmi :)Tedirgin olacak bir durum yok çünkü yumurtlama döneminde ilişki yaşarsanız hamile kalabilirsiniz siz adetten 2 gün öncesi birliktelik yaşamışsınız ve adet olmuşsunuz gebelik falan yok yani
Teşekkürler cevaplarnz içinGerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?