Ben testi yaptım ama unutmuştum sonra baktım yani ne zaman çıktı çizgi bilmiyorum daha önce hiç böyle olmamıştı kaset testte ve adetime de 10gun kadar var kasıklarım batınca yapmak istedim böyle çıktı elimde daha belli aslında ama var gibi yok gibiVar gibi geldi bana yakinlastirinca
Canım 5 dakika içinde çıkması gerekir.Ben testi yaptım ama unutmuştum sonra baktım yani ne zaman çıktı çizgi bilmiyorum daha önce hiç böyle olmamıştı kaset testte ve adetime de 10gun kadar var kasıklarım batınca yapmak istedim böyle çıktı elimde daha belli aslında ama var gibi yok gibi
Emin olamıyorum vaktindenCanım 5 dakika içinde çıkması gerekir.
ayy hıc baska testın yok mu. Cızgı gordum de ne zaman cıktı bılmıyorum demıssın cok merak ettımEmin olamıyorum vaktinden
Emin olamıyorum vaktindeCanım 5 dakika içinde çıkması gerekir.
Ya vardı şimdi yaptım ama onda hiç çıkmadı sonradan bileayy hıc baska testın yok mu. Cızgı gordum de ne zaman cıktı bılmıyorum demıssın cok merak ettım
İlk bı kaç dk değildiCanım illaki tahminin vardır bes dakika mi bir saat mi...
Canım 10 gün kala kaset testte net sonuç elde edemezsin. Varsa da yok çıkabilir. Ama varsa erken gebelik testinde çizgiyi daha erkenden yakalayabilirsinBen testi yaptım ama unutmuştum sonra baktım yani ne zaman çıktı çizgi bilmiyorum daha önce hiç böyle olmamıştı kaset testte ve adetime de 10gun kadar var kasıklarım batınca yapmak istedim böyle çıktı elimde daha belli aslında ama var gibi yok gibi
ama iste o kadar ince cizgi ancak gece biriken idrarla daha dogru cikar. Bisiler icince degsiyor 2 3 saat minimum sivi alimi olmamasi lazimYa vardı şimdi yaptım ama onda hiç çıkmadı sonradan bile
Erken gebelik testi almak istemiyorum yanıltıyor diye okuyorum hep beklicem artıkCanım 10 gün kala kaset testte net sonuç elde edemezsin. Varsa da yok çıkabilir. Ama varsa erken gebelik testinde çizgiyi daha erkenden yakalayabilirsin
Şimdi baktım ikisine de dün yaptigimin çizgisi duruyor ama sahurda yaptığım tertemiz aynı marka bde anlamadım neden böyle olduama iste o kadar ince cizgi ancak gece biriken idrarla daha dogru cikar. Bisiler icince degsiyor 2 3 saat minimum sivi alimi olmamasi lazim
ama cidden 10 gun varsa cok erken yapmissinŞimdi baktım ikisine de dün yaptigimin çizgisi duruyor ama sahurda yaptığım tertemiz aynı marka bde anlamadım neden böyle oldu
Bence siz yine birkaç gün sonra tekrarlayın bendede aynısı oldu adetime 5 gün kala tekrarladım çizim çok daha belirgindi sizi umutlandırmak istemiyorum ama inşallah vardırrTeşekkür ederm herkese dün test yaptığımda oructum bu arada çoktandır test yapıyorum bu ay ilk kez yaptım oncekilerde hep tertemiz çıkardı o yüzden unutlandim gibi yine de haklısınız erken olduğu doğru
10 gün önceyse ve bu çizgi silikse o zaman vardır giderek koyulasirBen testi yaptım ama unutmuştum sonra baktım yani ne zaman çıktı çizgi bilmiyorum daha önce hiç böyle olmamıştı kaset testte ve adetime de 10gun kadar var kasıklarım batınca yapmak istedim böyle çıktı elimde daha belli aslında ama var gibi yok gibi
Sizin yumurtlamaniz erken mi olmustu yoksa normal zamanında miBence siz yine birkaç gün sonra tekrarlayın bendede aynısı oldu adetime 5 gün kala tekrarladım çizim çok daha belirgindi sizi umutlandırmak istemiyorum ama inşallah vardırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?