Gebelik testi

Daradar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
80
43
3
Merhaba testte silik çizgi görebilen var mı kendi çizgisi mi yada

Eklentiler

• IMG_20220407_195410.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 181
Var gibi geldi bana yakinlastirinca
Ben testi yaptım ama unutmuştum sonra baktım yani ne zaman çıktı çizgi bilmiyorum daha önce hiç böyle olmamıştı kaset testte ve adetime de 10gun kadar var kasıklarım batınca yapmak istedim böyle çıktı elimde daha belli aslında ama var gibi yok gibi

Canım 5 dakika içinde çıkması gerekir.

Canım illaki tahminin vardır bes dakika mi bir saat mi...

Canım 10 gün kala kaset testte net sonuç elde edemezsin. Varsa da yok çıkabilir. Ama varsa erken gebelik testinde çizgiyi daha erkenden yakalayabilirsin

Canım 10 gün kala kaset testte net sonuç elde edemezsin. Varsa da yok çıkabilir. Ama varsa erken gebelik testinde çizgiyi daha erkenden yakalayabilirsin
Erken gebelik testi almak istemiyorum yanıltıyor diye okuyorum hep beklicem artık

ama iste o kadar ince cizgi ancak gece biriken idrarla daha dogru cikar. Bisiler icince degsiyor 2 3 saat minimum sivi alimi olmamasi lazim
Şimdi baktım ikisine de dün yaptigimin çizgisi duruyor ama sahurda yaptığım tertemiz aynı marka bde anlamadım neden böyle oldu

aynen bencede 10 gün çok erken ne zaman yumurtlama oldu ki hemen döllenmiş olması ve teste yansıması imkansız gibi geldi bana . Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla inşallah :)

Teşekkür ederm herkese dün test yaptığımda oructum bu arada çoktandır test yapıyorum bu ay ilk kez yaptım oncekilerde hep tertemiz çıkardı o yüzden unutlandim gibi yine de haklısınız erken olduğu doğru

Bence siz yine birkaç gün sonra tekrarlayın bendede aynısı oldu adetime 5 gün kala tekrarladım çizim çok daha belirgindi sizi umutlandırmak istemiyorum ama inşallah vardırr

10 gün önceyse ve bu çizgi silikse o zaman vardır giderek koyulasir

Bence siz yine birkaç gün sonra tekrarlayın bendede aynısı oldu adetime 5 gün kala tekrarladım çizim çok daha belirgindi sizi umutlandırmak istemiyorum ama inşallah vardırr
Sizin yumurtlamaniz erken mi olmustu yoksa normal zamanında mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…