Gelmedi devamı 6 gün varLekelenme sonrasında adet oldunuz mu?
Üzgünüm ama ben teste çizgi göremedim
Eğer adetin devamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir 2 gün sonra tekrar test yapın derim
Adetinize kaç gün var?
Lekelenme sonrasında adet oldunuz mu?
Üzgünüm ama ben teste çizgi göremedim
Eğer adetin devamı gelmediyse yerleşme kanaması olabilir 2 gün sonra tekrar test yapın derim
Adetinize kaç gün var?
Süperrr bi haber bu rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHamileymisimÖzellikle yazmak istedim çok umutsuzdum aylardır iğneler ilaçlar kullandım olmadı gerçekten çok umutsuzdum her sorulduğunda içim buruluyordu şimdi çok mutluyum Allah isteyen kıymetini bilecek herkese nasip etsin kimse de umutsuz olmasın Rabbim ol derse olur diye dua ettim hep çok şükür oldu
Çok teşekkür ederim amin inşallah siz de sağlıkla alın inşallah kucağınıza 21,80 çıktıSüperrr bi haber bu rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Daha 6 gün vardı adetine çok erken öğrenmişsin
beta hcg değerin kaç çıktı?
Pardon sizin bebeğiniz doğmuşSüperrr bi haber bu rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Daha 6 gün vardı adetine çok erken öğrenmişsin
beta hcg değerin kaç çıktı?
Kendi çizgisi gibi birkaç güne tekrar deneyin ve ya erken gebelik testi alınMerhaba testte silik çizgi görebilen var mı kendi çizgisi mi yada
Hamileymisim kan vermiştim dünKendi çizgisi gibi birkaç güne tekrar deneyin ve ya erken gebelik testi alın
Hadi hayırlı olsun o zamanHamileymisim kan vermiştim dün
Çok teşekkür ederimHadi hayırlı olsun o zaman
Cnm hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin testin mar
Çok teşekkür ederim on gün varken yaptığım quick diye bı markaydı 6 gün kala yaptığım laboqick ti(bu daha çok biliniyor diye biliyorum)çok ilginç ama ikisinde de akşam yaptığım silikti sabah ilk idrarla yaptigim negatiftiCnm hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin testin markası neydi
Çok teşekkür ederim benim biri 5 buçuk biri 2 yaşında iki oğlum varPardon sizin bebeğiniz doğmuşsağlıkla büyüsün
Doktorum haftaya gel degerin artmış mi ona bakalim dedi bı aksilik olmaz inşallah akıntının da devamı gelmedi çünküÇok teşekkür ederim benim biri 5 buçuk biri 2 yaşında iki oğlum var
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kan testini 2 günde bir tekrarlaman lazım 2 günde değerin 2 kat artması gerekiyor tekrar test yaptırdınmı?
Haberdar et bizi deDoktorum haftaya gel degerin artmış mi ona bakalim dedi bı aksilik olmaz inşallah akıntının da devamı gelmedi çünkü
Çok teşekkür ederim amin inşallahHaberdar et bizi de
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?