- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
Benm sahurda yaptığım negatif çıktı sözde de olmuş muydu negatifBence siz yine birkaç gün sonra tekrarlayın bendede aynısı oldu adetime 5 gün kala tekrarladım çizim çok daha belirgindi sizi umutlandırmak istemiyorum ama inşallah vardırr
Yani aynı testte birinde negatif çıktı onda da olsaydı kuruma çizgisi hiç unutlanmazdim10 gün önceyse ve bu çizgi silikse o zaman vardır giderek koyulasir
Çok teşekkür ederim sağlıkla alın kucahinoza inşallahBen erken olduğunu düşünüyorum çünkü testte bu kadar erken çıkması ona işaret bence daha yeni öğrendim zaten doktor randevum 18 inde inşallah keseyi görcez o günn darısı sizin başınıza inşallah
Çok silik bir hayalet çizgi çıkmıştı ilk yaptığımda 3 gün sonra tekrarladı çok daha belirgindiBenm sahurda yaptığım negatif çıktı sözde de olmuş muydu negatif
Ya aslında ben en son adetimi normalinden 12 gün kadar erken olmuştum o yüzden karıştı biraz hoc o kadar erken olmazdım 5-6 aydır düşünüyoruz bebek bu aradaSizin yumurtlamaniz erken mi olmustu yoksa normal zamanında mi
Çok teşekkür ederim inşallahÇok teşekkür ederim sağlıkla alın kucahinoza inşallah
Anladım kaç gün önceydi hayalet çizgiÇok silik bir hayalet çizgi çıkmıştı ilk yaptığımda 3 gün sonra tekrarladı çok daha belirgindi
Bendede değişme olmuştu 2 ay önce 5 gün erken oldum bir sonraki ay 5 gün geç oldum böyle durumda vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diye biliyorum inşallah öyledir sizinde birde en önemlisi kesinlikle stres yapmamaya çalışın çok etkiliyorYa aslında ben en son adetimi normalinden 12 gün kadar erken olmuştum o yüzden karıştı biraz hoc o kadar erken olmazdım 5-6 aydır düşünüyoruz bebek bu arada
Adetime 8 hafta falan vardı ilk gördüğümdeAnladım kaç gün önceydi hayalet çizgi
Tsh 4.5cikmisti benm ilaç da kullanıyorum onun dışında agnucaston(hayitin ilaç haliymis)bde duphaston verdi doktorum vücudum allak bullak oldu.Dun öyle hafif biz çizgi görünce unutlandim sahurdaki tamamen negatif.Umarim biz de güzel haber alırızBendede değişme olmuştu 2 ay önce 5 gün erken oldum bir sonraki ay 5 gün geç oldum böyle durumda vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diye biliyorum inşallah öyledir sizinde birde en önemlisi kesinlikle stres yapmamaya çalışın çok etkiliyor
Doktor verdiyse bir bildiği vardır ya ben ilaç kullanmadığım için bu konuda bir yorum yapamıcam maalesef ama birkaç güne tekrarlayabilirsiniz testi eğer varsa çizgi belli olur zaten inşallah en yakın zamanda sizde alırsınız müjdeyiiTsh 4.5cikmisti benm ilaç da kullanıyorum onun dışında agnucaston(hayitin ilaç haliymis)bde duphaston verdi doktorum vücudum allak bullak oldu.Dun öyle hafif biz çizgi görünce unutlandim sahurdaki tamamen negatif.Umarim biz de güzel haber alırız
Cok teşekkür edermDoktor verdiyse bir bildiği vardır ya ben ilaç kullanmadığım için bu konuda bir yorum yapamıcam maalesef ama birkaç güne tekrarlayabilirsiniz testi eğer varsa çizgi belli olur zaten inşallah en yakın zamanda sizde alırsınız müjdeyii
10 gün mü
ben adetime 4 gun oncesi kaset testte silik cizgiydi yani 10 gun oncesi mumkun degil.Cunku matematik olarak yumurtlama dollenme tutunma yerlesme en az 10 gun suruyor sonrasinda kana sonra idrara geciyrAnladım kaç gün önceydi hayalet çizgi
Merhaba belirtiniz var miydi sizinben adetime 4 gun oncesi kaset testte silik cizgiydi yani 10 gun oncesi mumkun degil.Cunku matematik olarak yumurtlama dollenme tutunma yerlesme en az 10 gun suruyor sonrasinda kana sonra idrara geciyr
hayatimda ilk defa bi kac damla lekelenme ama kahverengi,adet sancisi gibi sanci hafif bunlardi.Merhaba belirtiniz var miydi sizin
Demek ki kurumaymis o ondan sonra da yapmadım beklemeyi düşünüyorum ama sanırım adet Olcam göğüslerim hassaslasir hep bı kaç gündür de başladıben adetime 4 gun oncesi kaset testte silik cizgiydi yani 10 gun oncesi mumkun degil.Cunku matematik olarak yumurtlama dollenme tutunma yerlesme en az 10 gun suruyor sonrasinda kana sonra idrara geciyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?