Gebelik testi

Ben erken olduğunu düşünüyorum çünkü testte bu kadar erken çıkması ona işaret bence daha yeni öğrendim zaten doktor randevum 18 inde inşallah keseyi görcez o günn darısı sizin başınıza inşallah

Bence siz yine birkaç gün sonra tekrarlayın bendede aynısı oldu adetime 5 gün kala tekrarladım çizim çok daha belirgindi sizi umutlandırmak istemiyorum ama inşallah vardırr
Benm sahurda yaptığım negatif çıktı sözde de olmuş muydu negatif

Çok teşekkür ederim sağlıkla alın kucahinoza inşallah

Ya aslında ben en son adetimi normalinden 12 gün kadar erken olmuştum o yüzden karıştı biraz hoc o kadar erken olmazdım 5-6 aydır düşünüyoruz bebek bu arada
Bendede değişme olmuştu 2 ay önce 5 gün erken oldum bir sonraki ay 5 gün geç oldum böyle durumda vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diye biliyorum inşallah öyledir sizinde birde en önemlisi kesinlikle stres yapmamaya çalışın çok etkiliyor

Tsh 4.5cikmisti benm ilaç da kullanıyorum onun dışında agnucaston(hayitin ilaç haliymis)bde duphaston verdi doktorum vücudum allak bullak oldu.Dun öyle hafif biz çizgi görünce unutlandim sahurdaki tamamen negatif.Umarim biz de güzel haber alırız

Doktor verdiyse bir bildiği vardır ya ben ilaç kullanmadığım için bu konuda bir yorum yapamıcam maalesef ama birkaç güne tekrarlayabilirsiniz testi eğer varsa çizgi belli olur zaten inşallah en yakın zamanda sizde alırsınız müjdeyii

Cok teşekkür ederm

Anladım kaç gün önceydi hayalet çizgi
ben adetime 4 gun oncesi kaset testte silik cizgiydi yani 10 gun oncesi mumkun degil.Cunku matematik olarak yumurtlama dollenme tutunma yerlesme en az 10 gun suruyor sonrasinda kana sonra idrara geciyr

ben adetime 4 gun oncesi kaset testte silik cizgiydi yani 10 gun oncesi mumkun degil.Cunku matematik olarak yumurtlama dollenme tutunma yerlesme en az 10 gun suruyor sonrasinda kana sonra idrara geciyr
Merhaba belirtiniz var miydi sizin

Demek ki kurumaymis o ondan sonra da yapmadım beklemeyi düşünüyorum ama sanırım adet Olcam göğüslerim hassaslasir hep bı kaç gündür de başladı

Merhabalar geçen yine atmıştım foto kuruma çizgisi diye düşündüm bugün adet oldum gibi yani kahverebgi lekelenme yaşıyorum saat 16.30dan beri gebelik testi aldık az önce şimdi görebilen var mı acaba silik çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…