Gebelik testi

Bugraninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2019
44
18
38
40
Kızlar merhaba transferden sonra evde idrar testi 6. Ve 7. Gün negatif çıkıp daha sonra kanda pozitif olduğunu öğrenen var mı sizce idrar testi doğruluk payı nedir ?

Kızlar merhaba transferden sonra evde idrar testi 6. Ve 7. Gün negatif çıkıp daha sonra kanda pozitif olduğunu öğrenen var mı sizce idrar testi doğruluk payı nedir ?
8.gün pozitife dönmüştü (öncesinde negatif çıkıyordu) sonrasında kan vermiştim. 3.gün embriyosuydu.

Bende 6 gün ve 7 gün negatif ti 8 gün cok silik cızgi cıktı 12 gun beta 350 cıkmıstı ve suan 9 haftalık ikizlerime hamileyim darısı sana insallah bide benim 5 gün embriyosu idi senin daha gec cıkar erken yapmışsın sen canım
Çok teşekkür ederim benim dün 8. Gün test yaptım sabah ilk idrarımla silik ikinci çizgi çıktı bugün dayanamadım öğlen yaptım dünkünden daha silikti acaba ilk idrarla mı yapmak lazım etkiliyor mu ki

Çok teşekkür ederim benim dün 8. Gün test yaptım sabah ilk idrarımla silik ikinci çizgi çıktı bugün dayanamadım öğlen yaptım dünkünden daha silikti acaba ilk idrarla mı yapmak lazım etkiliyor mu ki
Evet canım ilk idrar ve sabah erken saatlerde yapın gün içinde sıvı vs tüketiyorsın falan ondan net degil hayırlısı olsun inşallah hakkında

Back
X