- 30 Mart 2022
- 11
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi pcos189966
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi kan sonucunuz nedirArkadaşlar merhaba. Sabah ilk idrarım ile test yaptım böyle cıktı şimdide kan vermeye gittim onuda paylaşıcam sizce gebelik var mı
Sonucu bekliyorum suan çıktığı zaman paylaşıcam, dualarınızı eksik etmeyin Allahım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizinde:)Var gibi kan sonucunuz nedir
Tebrik ederim sonuç ne olduArkadaşlar merhaba. Sabah ilk idrarım ile test yaptım böyle cıktı şimdide kan vermeye gittim onuda paylaşıcam sizce gebelik var mı
var :) hayırlı olsun ınsallaahhh sonucu yazın bızede,Arkadaşlar merhaba. Sabah ilk idrarım ile test yaptım böyle cıktı şimdide kan vermeye gittim onuda paylaşıcam sizce gebelik var mı
Var gibi görünüyor kan sonucunuz ne çıktıArkadaşlar merhaba. Sabah ilk idrarım ile test yaptım böyle cıktı şimdide kan vermeye gittim onuda paylaşıcam sizce gebelik var mı
aayy cok merak ettimm sonuc nediirrArkadaşlar merhaba. Sabah ilk idrarım ile test yaptım böyle cıktı şimdide kan vermeye gittim onuda paylaşıcam sizce gebelik var mı
Gebeyim cok şükür ki :))Tebrik ederim sonuç ne oldu
Pozitifaayy cok merak ettimm sonuc nediirr![]()
Kan sonucum 2 gün üst üste yaptım 21 ve 41 çıktı daha cok yeni smdi gene yaptırdım doktoruma gittim daha yeni olduğu icin henüz kese görünmediMerak ettik evet kan sonucunu da paylaşır mısın
Allahım hayırlı etsiinnnnnnnnPozitif![]()