- 12 Ağustos 2022
- 531
- 237
- 23
- Konu Sahibi Birminisannesiiii
-
O zaman en garanti sabah erken saatte yapayım geceden beklemek daha kesin sonuç verirmiş ya. Teşekkür ederimCanım adet geciktiyse çıkar bence. Yine de 1 2 saat sıvı alımını kısıtlayıp idrara çıkmayıp yaparsan daha garanti olu
normalde gecıkmıyor mu adetın? hayıt neden kullandın?O zaman en garanti sabah erken saatte yapayım geceden beklemek daha kesin sonuç verirmiş ya. Teşekkür ederim
Hayır normalde adetim gecikmez. Hayıtı da yumurtalıkların kalitesini arttırıp gebelik olanağını yükseltiyormuş ve regli ağrısını kesiyor diye kullandım ama en çok bebek açısından kullandımnormalde gecıkmıyor mu adetın? hayıt neden kullandın?
tmm o zaman :) gecıkme varsa da kullanılıyor ya ona gore yorum yapıyım dedim. hıc gecıkmıyosa sımdı bıle yapsan cıkar var mı test elındeHayır normalde adetim gecikmez. Hayıtı da yumurtalıkların kalitesini arttırıp gebelik olanağını yükseltiyormuş ve regli ağrısını kesiyor diye kullandım ama en çok bebek açısından kullandım
Var eşim aldı o da merakla bekliyor. O kadar heyecanla beklerken bi yandan da korkuyorum yapmaya yap çıkmazsa üzülürsem diyetmm o zaman :) gecıkme varsa da kullanılıyor ya ona gore yorum yapıyım dedim. hıc gecıkmıyosa sımdı bıle yapsan cıkar var mı test elınde
bence direk acilden kan verin emin olun sancım var derseniz alıyorlar benim de sancım vardı yürürken zorlanıyordum bugün biri daha kan sonucu ile pozitif sonuçtan emin olduVar eşim aldı o da merakla bekliyor. O kadar heyecanla beklerken bi yandan da korkuyorum yapmaya yap çıkmazsa üzülürsem diyeçok tuhaf duygular
Ay kızlar hevesleniyorum sizde böyle diyinceTabi ki cikar adetiniz 2 gun gecikmis. Benin adet olacagim gun bile kipkirmizi cikmisti
Yapin testiiAy kızlar hevesleniyorum sizde böyle diyince
Yap kız merak ettikAy kızlar hevesleniyorum sizde böyle diyince
Yapınca hemeen yazcammmmGünün geçmiş yap at bakalım bizde merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?