Gebelik testi

Birminisannesiiii

rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bi'l-hayr
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
531
237
23
Kızlar merebaa bana acil dönüş yapabilecek var mı adetim 2 gün gecikti 9 aydır korumadan ilişkiye giriyoruz öyle büyük belirtim yok sadece az az kasık ağrılarım var bir kaç hafta hayıt tohumu kullandım onun etkisiyle mi bilmiyorum adet öncesi ve ya hamilelikle ilgili belirtim olmadı. Şuan saat 18.00 test yapsam bir belirti çıkar mı

normalde gecıkmıyor mu adetın? hayıt neden kullandın?
Hayır normalde adetim gecikmez. Hayıtı da yumurtalıkların kalitesini arttırıp gebelik olanağını yükseltiyormuş ve regli ağrısını kesiyor diye kullandım ama en çok bebek açısından kullandım

tmm o zaman :) gecıkme varsa da kullanılıyor ya ona gore yorum yapıyım dedim. hıc gecıkmıyosa sımdı bıle yapsan cıkar var mı test elınde

tmm o zaman :) gecıkme varsa da kullanılıyor ya ona gore yorum yapıyım dedim. hıc gecıkmıyosa sımdı bıle yapsan cıkar var mı test elınde
Var eşim aldı o da merakla bekliyor. O kadar heyecanla beklerken bi yandan da korkuyorum yapmaya yap çıkmazsa üzülürsem diye çok tuhaf duygular

Var eşim aldı o da merakla bekliyor. O kadar heyecanla beklerken bi yandan da korkuyorum yapmaya yap çıkmazsa üzülürsem diye çok tuhaf duygular
bence direk acilden kan verin emin olun sancım var derseniz alıyorlar benim de sancım vardı yürürken zorlanıyordum bugün biri daha kan sonucu ile pozitif sonuçtan emin oldu bir de idrar tahlili de verirsiniz bende mesela enfeksiyon vardı erkenden belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…