- 12 Ağustos 2022
- 531
- 237
- 23
- Konu Sahibi Birminisannesiiii
-
Sıcak suya koydum demledimYaptinizmi ay bende merak ettim insallah güzel haber alırsın hayıt i nasıl kullandin
Bende hayt tohumunun icilmesini duymustum gercekten etkisi var bendr kist icin kulaniyordum adetlerim duzene girmisti umarim sende guzel bi sonuc alip hamile kalmişsindir canim guzel haberlerini veririsinHayır normalde adetim gecikmez. Hayıtı da yumurtalıkların kalitesini arttırıp gebelik olanağını yükseltiyormuş ve regli ağrısını kesiyor diye kullandım ama en çok bebek açısından kullandım
Ayy inşaallah ya bende 21 gün yemekten sonra içtim ılık olarak bakalım umarım güzel sonuç çıkarBende hayt tohumunun icilmesini duymustum gercekten etkisi var bendr kist icin kulaniyordum adetlerim duzene girmisti umarim sende guzel bi sonuc alip hamile kalmişsindir canim guzel haberlerini veririsin
İnşallah inşallahbenim adetten 2 gün sonrasına kadar çıkmamıştı ama çoğu kişide adet günü az da olsa silik çıkıyor. umarım pozitifi görürsünüz.
Ac karnina da deneseydin keske canim birde sogan kabuguyla birlikte kaynatip icildimi de faydasi cok iyiAyy inşaallah ya bende 21 gün yemekten sonra içtim ılık olarak bakalım umarım güzel sonuç çıkar
Aaa bilmiyorum onu tam olarak nasıl yapılıyor yapayımAc karnina da deneseydin keske canim birde sogan kabuguyla birlikte kaynatip icildimi de faydasi cok iyi
Yok ya alakası vakti saati gelmedi demekki tez zamanda nasip olsun inşallahKızlar bu arada ben çok fazla hareketliyim sürekli git gel yapıyorum bununda etkisi vardır diğmi bebeğim tutunamamasında
yok canım . bı saglık sorunun hormon bozuklugun yoksa tutunmasına senın hareketlerının bı etkısı yok. sporcuların sureklı ayakta calısanların da cocugu var. bozma moralını bı kac gune adet olmazsan dr a gıt de bi kan tahlılı falan ver belkı kıst vardır belkı gec dollenmedır o sana net olmasa da bısıler soylerKızlar bu arada ben çok fazla hareketliyim sürekli git gel yapıyorum bununda etkisi vardır diğmi bebeğim tutunamamasında
yok canım . bı saglık sorunun hormon bozuklugun yoksa tutunmasına senın hareketlerının bı etkısı yok. sporcuların sureklı ayakta calısanların da cocugu var. bozma moralını bı kac gune adet olmazsan dr a gıt de bi kan tahlılı falan ver belkı kıst vardır belkı gec dollenmedır o sana net olmasa da bısıler soyleri
Şimdi sağlık ocağına gidiyorum geçen ay da hastaneye gitmiştim hormon testi vs yaptık çok şükür birşey çıkmayınca bu gecikmeye o yüzden sevindimyok canım . bı saglık sorunun hormon bozuklugun yoksa tutunmasına senın hareketlerının bı etkısı yok. sporcuların sureklı ayakta calısanların da cocugu var. bozma moralını bı kac gune adet olmazsan dr a gıt de bi kan tahlılı falan ver belkı kıst vardır belkı gec dollenmedır o sana net olmasa da bısıler soyler
hıc mı cızgı yok cok ıyı baktın mı? ne bılıyım gozden kacar 5. dk da cıkar vsŞimdi sağlık ocağına gidiyorum geçen ay da hastaneye gitmiştim hormon testi vs yaptık çok şükür birşey çıkmayınca bu gecikmeye o yüzden sevindim
Hayırhıc mı cızgı yok cok ıyı baktın mı? ne bılıyım gozden kacar 5. dk da cıkar vs
Adetin ilk gününden basla canim sabah aksam ac karnina 15 gun boyunca ic kaynayan suya soganin kabugunu hayit tohumundan koy 5 dakika falan kaynasin guzelce sonra suzgecle süz ic tadi aci gelirse seker ve limon da sıkabilirsin insalah bu ay guzel sonuc alirsinAaa bilmiyorum onu tam olarak nasıl yapılıyor yapayım
Tamam ben bunu denicem teşekkür ederimAdetin ilk gününden basla canim sabah aksam ac karnina 15 gun boyunca ic kaynayan suya soganin kabugunu hayit tohumundan koy 5 dakika falan kaynasin guzelce sonra suzgecle süz ic tadi aci gelirse seker ve limon da sıkabilirsin insalah bu ay guzel sonuc alirsin
Evet yaa insan anlatinca bile ici aciliyor umutlarimiz artiyor hepimiz hakinda hayirlisi olur insalhAy bu arada bu site ne güzel ya sizler hepiniz çok tatlısınız herkes birbirine tavsiyeler fikirler veriyor çok tatlı
Rica ederim canim hayirlisi olur insalahTamam ben bunu denicem teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?