Gebelik testi

Hazal091020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
105
16
28
24
Arkadaşlar sizce testin sonucu ne kendim baktığımda sanki silik 2. Çizgi görüyorum gibi ama hic bir şekilde emin olamadim

Silik çizgiyi bende gördüm adetin günün ne zaman
Şimdi en bastan anlatmak istiyorum ki daha açıklayıcı olsun ben eylülde dahileye gittim bana b12 iğnesi ve demir ilacı verdi normalde eylülün 27 si adet olmam gerekirken ben eylül 23 de kahve rengi şekilde adet oldum tam 15 gün boyunca ara ara kahverengi şekilde kanamam oldu ama çok az daha sonra bu ayda adet olmadım iğnelerin.bitti dahileyeye gittim.bugün tekrar durumu anltattim ilaçlar yapabilir mi diye hayır hic bir şekilde ilaçların etkisi olmaz dedi gebelik olabilir mi dedi bende hayıt dedim çünkü 12 aydır evliyim ilk 2 ay haricinde hic korunmadik ve hamilelik olmadığı içinde bende olamaz dedim direk o da tireoit testi de istedi eve geldim şüphe oldu içimde test yaptıem.bu sekold3 çıktı anlam veremedim

Eklentiler

• IMG_20221103_154759_353.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 98

Bilemedim valla üstüne gördün desem testte net bi çizgi çıkması lazmdı bence yarın ilk idrarla tekrarla testi yada kan ver bakalım

Bilemedim valla üstüne gördün desem testte net bi çizgi çıkması lazmdı bence yarın ilk idrarla tekrarla testi yada kan ver bakalım
Test bozuktur belki de boşuna ugrasmim sonuçta dediğin gibi olsaydi şimdiye net bir çizgi çıkması gerekiyordu ben yanlış görüyorsa olabilirim

Eklentiler

• IMG_20221103_155444_413.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20221103_155444_413.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20221103_155403_568.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 69
Test bozuktur belki de boşuna ugrasmim sonuçta dediğin gibi olsaydi şimdiye net bir çizgi çıkması gerekiyordu ben yanlış görüyorsa olabilirim
Geçen ay bende böle silik çizgi gördüm tabi heyecanlandım bebek düşündüğümüz için hemen gidip iki test daha aldım onlarda negatif çıktı tabi sonrasında regl oldm

Evet silik çizgi var ama testlere güvenmiyorum ben artık gecen ay bende de çıktı cok mutlu oldum kan verdim cıkmadı bence kan ver bak Buda benım testimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…