- 3 Kasım 2022
- 105
- 16
- 28
- 24
- Konu Sahibi Hazal091020
-
Silik çizgiyi bende gördüm adetin günün ne zamanArkadaşlar sizce testin sonucu ne kendim baktığımda sanki silik 2. Çizgi görüyorum gibi ama hic bir şekilde emin olamadim
Şimdi en bastan anlatmak istiyorum ki daha açıklayıcı olsun ben eylülde dahileye gittim bana b12 iğnesi ve demir ilacı verdi normalde eylülün 27 si adet olmam gerekirken ben eylül 23 de kahve rengi şekilde adet oldum tam 15 gün boyunca ara ara kahverengi şekilde kanamam oldu ama çok az daha sonra bu ayda adet olmadım iğnelerin.bitti dahileyeye gittim.bugün tekrar durumu anltattim ilaçlar yapabilir mi diye hayır hic bir şekilde ilaçların etkisi olmaz dedi gebelik olabilir mi dedi bende hayıt dedim çünkü 12 aydır evliyim ilk 2 ay haricinde hic korunmadik ve hamilelik olmadığı içinde bende olamaz dedim direk o da tireoit testi de istedi eve geldim şüphe oldu içimde test yaptıem.bu sekold3 çıktı anlam veremedimSilik çizgiyi bende gördüm adetin günün ne zaman
Şimdi en bastan anlatmak istiyorum ki daha açıklayıcı olsun ben eylülde dahileye gittim bana b12 iğnesi ve demir ilacı verdi normalde eylülün 27 si adet olmam gerekirken ben eylül 23 de kahve rengi şekilde adet oldum tam 15 gün boyunca ara ara kahverengi şekilde kanamam oldu ama çok az daha sonra bu ayda adet olmadım iğnelerin.bitti dahileyeye gittim.bugün tekrar durumu anltattim ilaçlar yapabilir mi diye hayır hic bir şekilde ilaçların etkisi olmaz dedi gebelik olabilir mi dedi bende hayıt dedim çünkü 12 aydır evliyim ilk 2 ay haricinde hic korunmadik ve hamilelik olmadığı içinde bende olamaz dedim direk o da tireoit testi de istedi eve geldim şüphe oldu içimde test yaptıem.bu sekold3 çıktı anlam veremedim
Bilemedim valla üstüne gördün desem testte net bi çizgi çıkması lazmdı bence yarın ilk idrarla tekrarla testi yada kan ver bakalımŞimdi en bastan anlatmak istiyorum ki daha açıklayıcı olsun ben eylülde dahileye gittim bana b12 iğnesi ve demir ilacı verdi normalde eylülün 27 si adet olmam gerekirken ben eylül 23 de kahve rengi şekilde adet oldum tam 15 gün boyunca ara ara kahverengi şekilde kanamam oldu ama çok az daha sonra bu ayda adet olmadım iğnelerin.bitti dahileyeye gittim.bugün tekrar durumu anltattim ilaçlar yapabilir mi diye hayır hic bir şekilde ilaçların etkisi olmaz dedi gebelik olabilir mi dedi bende hayıt dedim çünkü 12 aydır evliyim ilk 2 ay haricinde hic korunmadik ve hamilelik olmadığı içinde bende olamaz dedim direk o da tireoit testi de istedi eve geldim şüphe oldu içimde test yaptıem.bu sekold3 çıktı anlam veremedim
Test bozuktur belki de boşuna ugrasmim sonuçta dediğin gibi olsaydi şimdiye net bir çizgi çıkması gerekiyordu ben yanlış görüyorsa olabilirimBilemedim valla üstüne gördün desem testte net bi çizgi çıkması lazmdı bence yarın ilk idrarla tekrarla testi yada kan ver bakalım
Geçen ay bende böle silik çizgi gördüm tabi heyecanlandım bebek düşündüğümüz için hemen gidip iki test daha aldım onlarda negatif çıktı tabi sonrasında regl oldmTest bozuktur belki de boşuna ugrasmim sonuçta dediğin gibi olsaydi şimdiye net bir çizgi çıkması gerekiyordu ben yanlış görüyorsa olabilirim
Ben de gördüm amaTest bozuktur belki de boşuna ugrasmim sonuçta dediğin gibi olsaydi şimdiye net bir çizgi çıkması gerekiyordu ben yanlış görüyorsa olabilirim
Testler bozuk olabilir herhaldeGeçen ay bende böle silik çizgi gördüm tabi heyecanlandım bebek düşündüğümüz için hemen gidip iki test daha aldım onlarda negatif çıktı tabi sonrasında regl oldm
Sen en iyisi testi tekrarla benceTestler bozuk olabilir herhalde
Sen görüyor musunSen en iyisi testi tekrarla bence
Evet canım silik bi çizgi varSen görüyor musun
Gerçekten mi canımEvet canım silik bi çizgi var
Evet silik çizgi var ama testlere güvenmiyorum ben artık gecen ay bende de çıktı cok mutlu oldum kan verdim cıkmadı bence kan ver bak Buda benım testimdi
Evet silik çizgi var ama testlere güvenmiyorum ben artık gecen ay bende de çıktı cok mutlu oldum kan verdim cıkmadı bence kan ver bak Buda benım testimtes
Negatifti valla testlere güvencim kalmadı sonra zaten regli oldum bu ayda femara kullandım dünde çatlama iğnesi oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAaaaaaa seninki daha çok belli nasıl negatif oluyor
En yakin zamanda nasip etsin rabbim hepimizeNegatifti valla testlere güvencim kalmadı sonra zaten regli oldum bu ayda femara kullandım dünde çatlama iğnesi oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet ama mutlaka ya tekrarla ya da bi kan ver en güveniliriGerçekten mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?