Gebelik testi

Kan vermek için hastaneden randevu mu alinmasi gerekiyor hic yaptırmadim daha önce
Hiç uğraşma özel falan diye acile git devlet ya da üniversite hangisi sana yakınsa doktora çok midenin bulandığını söyle sana mide bulantin için serum takacaklardır doktora gebelik şüphem var de serumdan önce kana bakıyorlar gebelik var mı diye direk ogrenebilirsin

Birde serum.yakmiyolar hic

ben de cızgı gordum de gecen aydan degıl de 10 gun once bı ılıskı olmus da tutunmus olamaz mı? neden o lekelenmeden suphelenıp 5 6 haftalık hamılelık dusundun ?
Yok ben öyle düşünmedim tabiki de yenide olabilir sonuçta hic bir şekilde korunma olmadığı için olsa bile ne kadarlik olduğunu bilemem zaten doğru söylüyorsun katılıyorum.

Yok ben öyle düşünmedim tabiki de yenide olabilir sonuçta hic bir şekilde korunma olmadığı için olsa bile ne kadarlik olduğunu bilemem zaten doğru söylüyorsun katılıyorum.
bence var cizgi:) sen sabah ılk ıdrarla tekrarla. bıraz da olsa koyulasma olursa kan verırsın :) <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…