Hala böyle demin baktım anlam veremiyorum sende nasıl durumlarHayırlısı olsun belki daha çok yeni dir diye hemen sonuç vermeyebilir bir kaç tane daha yap en sonunda kan tahlili . Akşam test eline geçse yarın sabah yaparsın herşeyin hayırlısı olsun
Sen şimdi mi yaptınHala böyle demin baktım anlam veremiyorum sende nasıl durumlar
Ben yeni dışarı çıkabildim ecz den alıcamSen şimdi mi yaptın
Ben şimdi dışarı çıkabildim birazdan eczaneden alıp yapcamHala böyle demin baktım anlam veremiyorum sende nasıl durumlar
Aynen hemen çıktıda silik kan testi
Silik çıkmış kanda daha net belli olur hayırlısı olsun inşallahAynen hemen çıktıda silik kan testi verdim 5 dk önce
İnşallah ya bakalım yaptığım da söylerim hemen sana inşallah öyledir senin de güzel haberlerini bekliyorumSonucunu söylerim senn nasıl teste baktınız inşallah anniş adayısındır
Bende lekelenme yok ama adete bir hafta kala kasık ağrısı oldu test yaptım dün varla yok arası birşey çıktı. Seninki belki üst görme olabilirmerhabalar bn de size bişey danışmak istyorum burada yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirimadetime 8 gün önce lekelenme başladı peteye sildiğimde kahverengi pembemsi 4 gün devam etti sonra 2 gün kesildi sonra tekrar aynı durum devam ediyor ve adetim 3 gün gecikti adettim olmuyor ama kasıklarım ağrıyor adet olacakmısım gibi gögüslerm batıyor ama lekelenme de devam edyor ara ara hala sizce hamilemiyim aynı durumu yaşayan varmı
Bende de lekelenme yok ama kuzenim aynı senin gibiydi 2 aylık gebe şimdimerhabalar bn de size bişey danışmak istyorum burada yeniyim yardımcı olursanız çok sevinirimadetime 8 gün önce lekelenme başladı peteye sildiğimde kahverengi pembemsi 4 gün devam etti sonra 2 gün kesildi sonra tekrar aynı durum devam ediyor ve adetim 3 gün gecikti adettim olmuyor ama kasıklarım ağrıyor adet olacakmısım gibi gögüslerm batıyor ama lekelenme de devam edyor ara ara hala sizce hamilemiyim aynı durumu yaşayan varmı
Maşallah maşallah canım darısı kucağına almayı nasip etsin inşallah canım . Bende yarın sabah tekrar ilk idrarla yaparım biraz önce yaptım çıkmadı yarın ilk idrar la yaparım44 çıktı takip lazım
inşalh çok teşekkür ederimBende lekelenme yok ama adete bir hafta kala kasık ağrısı oldu test yaptım dün varla yok arası birşey çıktı. Seninki belki üst görme olabilir
inşalh çok teşekkür ederim acaba test yapsammı çıkmazssa üzülürüm diyorum çok istiyorum çünkü ne zamn ögrenmişti kuzeniniz acabaBende de lekelenme yok ama kuzenim aynı senin gibiydi 2 aylık gebe şimdi
Rica ederim ne demekinşalh çok teşekkür ederim
İşk çocuğun mu inşallah Rabbım kucağını sağlıklı bir bebişle doldururMaşallah maşallah canım darısı kucağına almayı nasip etsin inşallah canım . Bende yarın sabah tekrar ilk idrarla yaparım biraz önce yaptım çıkmadı yarın ilk idrar la yaparım
Evet ilk inşallah ta pozitif tır ne diyelim hayırlısı olsun bakalım yarın tekrar denerimİşk çocuğun mu inşallah Rabbım kucağını sağlıklı bir bebişle doldurur
Aynı senin durumundaydı ama kan testi yaptır bence inşallah Rabbım kucağına sağlıklı bir bebek veririnşalh çok teşekkür ederim acaba test yapsammı çıkmazssa üzülürüm diyorum çok istiyorum çünkü ne zamn ögrenmişti kuzeniniz acaba
Reglin geçmişti ama demiEvet ilk inşallah ta pozitif tır ne diyelim hayırlısı olsun bakalım yarın tekrar denerim
Aynı senin durumundaydı ama kan testi yaptır bence inşallah Rabbım kucağına sağlıklı bir bebek verir
Reglin geçmişti ama demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?