İnşallah kimyasal değildir yaaCanım bende 3 gün kala hissettim ama bilemezsin olur inşallah bende fena bulantı vardı ama umarım kimyasal değildir
Rabbim sağlıklı ilerleme ve sağlıkla bebeğinizi nasip etsin44 çıktı takip lazım
Rabbim kucağınza almayı nasip etsin inşallahRabbim sağlıklı ilerleme ve sağlıkla bebeğinizi nasip etsinReglinize ne kadar var ben 6 gğn varken vermiştim 56 çıkmıştı tekrar verdim şimdi ise 10.haftamın içindeyim
Allah allah düşükmü acaba bugün yarın olmam lazımdı düşündüm şimdiRabbim sağlıklı ilerleme ve sağlıkla bebeğinizi nasip etsinReglinize ne kadar var ben 6 gğn varken vermiştim 56 çıkmıştı tekrar verdim şimdi ise 10.haftamın içindeyim
Herkesin aynı olmuyor tabi sizin testinizin aynısı arkadaşım 4.gün gecikmesinde görmüştü değerlee bire bir aynı olmaz içinizi ferah tutun takip edinAllah allah düşükmü acaba bugün yarın olmam lazımdı düşündüm şimdi
İnşallah sağlıklıca alırsınız kucağınıZaRabbim sağlıklı ilerleme ve sağlıkla bebeğinizi nasip etsinReglinize ne kadar var ben 6 gğn varken vermiştim 56 çıkmıştı tekrar verdim şimdi i
Amiin Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsinRabbim kucağınza almayı nasip etsin inşallah
Amin hepimiz inşallahİnşallah sağlıklıca alırsınız kucağınıZa
Amin inşallah canımAmiin Rabbim isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin
Daha önce kimyasal yaşadım inşallah aynısı olmas arkadaşınız 4 gün gecikmeden 44 mü çıkmıştıHerkesin aynı olmuyor tabi sizin testinizin aynısı arkadaşım 4.gün gecikmesinde görmüştü değerlee bire bir aynı olmaz içinizi ferah tutun takip edin
Tam değer hatırlamıyorum ama onun baya çok silik ti çizgisi net gözükmüyordu gecikme yaşamasına rağmen doktoru geç döllenme demişti şimdi bebişi 1.5 yaşındaDaha önce kimyasal yaşadım inşallah aynısı olmas arkadaşınız 4 gün gecikmeden 44 mü çıkmıştı
Herşey allahtan hayırlısı neyse o olur inşallah teşekkür ederimTam değer hatırlamıyorum ama onun baya çok silik ti çizgisi net gözükmüyordu gecikme yaşamasına rağmen doktoru geç döllenme demişti şimdi bebişi 1.5 yaşında
Aynen öyle Rabbim en güzelini gösterir biz duamızı hep edelim sizin de yüzünüzü güldürsün en yakın zamandaHerşey allahtan hayırlısı neyse o olur inşallah teşekkür ederim
Kız sanırım kimyasal 2 gün ara ile 44 53 çıktı beta normalmiAynen öyle Rabbim en güzelini gösterir biz duamızı hep edelim sizin de yüzünüzü güldürsün en yakın zamanda
İki günde bir tekrar beta na baktır belki daha küçüktür hemen olumsuz düşünme canım herşey de vardır bir hayır. Sağlıklı olsun kazasız belasız olsun canımKız sanırım kimyasal 2 gün ara ile 44 53 çıktı beta normalmi
Aynen canım aynen sağlıklı olsunda hayırlısı neyse o olsunİki günde bir tekrar beta na baktır belki daha küçüktür hemen olumsuz düşünme canım herşey de vardır bir hayır. Sağlıklı olsun kazasız belasız olsun canım
2 gün sonra tekrar ölçtürKız sanırım kimyasal 2 gün ara ile 44 53 çıktı beta normalmi
Aynen üzülme umarım herşey gönlümüzce olurAy
Aynen canım aynen sağlıklı olsunda hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?