Gebelik testi

Rabbim sağlıklı ilerleme ve sağlıkla bebeğinizi nasip etsin Reglinize ne kadar var ben 6 gğn varken vermiştim 56 çıkmıştı tekrar verdim şimdi ise 10.haftamın içindeyim
Rabbim kucağınza almayı nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıklı ilerleme ve sağlıkla bebeğinizi nasip etsin Reglinize ne kadar var ben 6 gğn varken vermiştim 56 çıkmıştı tekrar verdim şimdi ise 10.haftamın içindeyim
Allah allah düşükmü acaba bugün yarın olmam lazımdı düşündüm şimdi

Herkesin aynı olmuyor tabi sizin testinizin aynısı arkadaşım 4.gün gecikmesinde görmüştü değerlee bire bir aynı olmaz içinizi ferah tutun takip edin
Daha önce kimyasal yaşadım inşallah aynısı olmas arkadaşınız 4 gün gecikmeden 44 mü çıkmıştı

Daha önce kimyasal yaşadım inşallah aynısı olmas arkadaşınız 4 gün gecikmeden 44 mü çıkmıştı
Tam değer hatırlamıyorum ama onun baya çok silik ti çizgisi net gözükmüyordu gecikme yaşamasına rağmen doktoru geç döllenme demişti şimdi bebişi 1.5 yaşında

Kız sanırım kimyasal 2 gün ara ile 44 53 çıktı beta normalmi
İki günde bir tekrar beta na baktır belki daha küçüktür hemen olumsuz düşünme canım herşey de vardır bir hayır. Sağlıklı olsun kazasız belasız olsun canım

Ay
İki günde bir tekrar beta na baktır belki daha küçüktür hemen olumsuz düşünme canım herşey de vardır bir hayır. Sağlıklı olsun kazasız belasız olsun canım
Aynen canım aynen sağlıklı olsunda hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…