Çok teşekkür ederim hakkımda hayırlısı olsun umarım. Aylarca emek verdim çaba sarf ettim tam ben ondan vazgeçtim bu sefer o beni gelip buldu galiba ne diyeceğimi bilemiyorum umarım geliyorsa da dünyayı daha güzel bir yer yapmaya geliyordurTestler pozitif. Kan verin, umarim gebesinizdir.
Kalbime dokundu yazdıklarınız. Inşallah sağlikla büyür önce karnınızda sonra kucağınızda.Çok teşekkür ederim hakkımda hayırlısı olsun umarım. Aylarca emek verdim çaba sarf ettim tam ben ondan vazgeçtim bu sefer o beni gelip buldu galiba ne diyeceğimi bilemiyorum umarım geliyorsa da dünyayı daha güzel bir yer yapmaya geliyordur
Çok çok çok teşekkür ederim binlerce kez amin eksik olmayınKalbime dokundu yazdıklarınız. Inşallah sağlikla büyür önce karnınızda sonra kucağınızda.
kuzum bır arkadasla nıckı cok benzıyor sızı hep karıstırıyorum astrologla ılgısı oolan arkadasım sen mıydın, ıkınızı ayırt edemıyorum bı turlu ya mazur gor benı :) kac aydır ıstıyordunuz sız ya , Merak ettım hemen baktım mucızeler hıc beklenmedık anlarda gelıyor hayatımızaÇok çok çok teşekkür ederim binlerce kez amin eksik olmayın
Başka bir testle tekrarlamayi tavsiye ediyorum ama pozitifMerhaba hanımlar,
Artımed gebelik testi bu şekilde çıkıp da aslında hatalı olan oldu mu? Yani kanda negatif çıkan?
Adetim iki gün gecikti. Testlerin ikisi de sabah ilk idrarla yapıldı.
Evet astroloji bilen benim kuşum beraberdik Eylül Ekim Kasım topiklerinde seninle, sonra biz vazgeçtik bebek istemekten. Ağustostan beri istiyorduk geçen ay vazgeçmiştik tamamen. Ne ovu testi yaptım be vitamin aldım uykuma yememe hiçbir şeye dikkat etmedim hiç beklemiyordum olmasını şu an şaşkınım ne yapacağımı bilemiyorumkuzum bır arkadasla nıckı cok benzıyor sızı hep karıstırıyorum astrologla ılgısı oolan arkadasım sen mıydın, ıkınızı ayırt edemıyorum bı turlu ya mazur gor benı :) kac aydır ıstıyordunuz sız ya , Merak ettım hemen baktım mucızeler hıc beklenmedık anlarda gelıyor hayatımıza
Kan testi verdim bugün evet sanırım hamileyim. Şu durum 5 kafamı karıştırdı amaBaşka bir testle tekrarlamayi tavsiye ediyorum ama pozitif
115 HCG değerin gebesin kuzumKan testi verdim bugün evet sanırım hamileyim. Şu durum 5 kafamı karıştırdı ama
Benımde bu ay hıc beklemedıgım bır aydı , ben cok hasta oldum baya uc hafta toparlanamadım ılaclar ıgneler serumlar ıkı kutu antıbıyotık , ıse bı hafta gıtmedım neredeyse , esım de ıstnabula ıs seyahatıne gıttı o ara da derede ilişkimiz oldu , tabıkı ıhtımal her zaman var korunmasız ılıskıde ama denk gelmemıstır dıye dusundum :) Rabbıme sukurler olsun beklenmedık anda verdı bıze mucızemızı sağlıkla büyüsünler , sağlıkla doğsunlar , sağlıkla yaşasınlar inşallah kuzumEvet astroloji bilen benim kuşum beraberdik Eylül Ekim Kasım topiklerinde seninle, sonra biz vazgeçtik bebek istemekten. Ağustostan beri istiyorduk geçen ay vazgeçmiştik tamamen. Ne ovu testi yaptım be vitamin aldım uykuma yememe hiçbir şeye dikkat etmedim hiç beklemiyordum olmasını şu an şaşkınım ne yapacağımı bilemiyorum
Evet öyle gibi115 HCG değerin gebesin kuzum
Valla millet diyordu ya kafaya takmadığımız ay oldu diye şehir efsanesi değilmiş doğruymuş cidden vazgeçtiğimiz ay oldu bizim de. Vakti gelince mucize oluyormuş resmen. Amin kuşum inşallah şu kötü dünyaya rağmen iyi evlatlar yetiştirebiliriz inşallah dünya onlarla daha güzel bir yer olurBenımde bu ay hıc beklemedıgım bır aydı , ben cok hasta oldum baya uc hafta toparlanamadım ılaclar ıgneler serumlar ıkı kutu antıbıyotık , ıse bı hafta gıtmedım neredeyse , esım de ıstnabula ıs seyahatıne gıttı o ara da derede ilişkimiz oldu , tabıkı ıhtımal her zaman var korunmasız ılıskıde ama denk gelmemıstır dıye dusundum :) Rabbıme sukurler olsun beklenmedık anda verdı bıze mucızemızı sağlıkla büyüsünler , sağlıkla doğsunlar , sağlıkla yaşasınlar inşallah kuzum
115 cikmis cnm hamilesin gozunaydinKan testi verdim bugün evet sanırım hamileyim. Şu durum 5 kafamı karıştırdı ama
Kan testi verdim sonuç 115 çıktıTestiniz pozitif hayırlı olsunKan testi vermeyi unutmayın sonucu bekliyoruz
İnanıyorumkı olacak ınsallahValla millet diyordu ya kafaya takmadığımız ay oldu diye şehir efsanesi değilmiş doğruymuş cidden vazgeçtiğimiz ay oldu bizim de. Vakti gelince mucize oluyormuş resmen. Amin kuşum inşallah şu kötü dünyaya rağmen iyi evlatlar yetiştirebiliriz inşallah dünya onlarla daha güzel bir yer olur
Belirtin neydi canim tedaviylemi gebe kaldnEvet öyle gibine düşüneceğimi bilemiyorum
Beklenen adet günüme sekiz gün kala her zamankinden biraz daha şiddetli kasık ağrısı yaşadım. Hamile olduğuma ihtimal vermiyordum ama pek. Adeti bekledim gelmedi iki üç gün kadar gecikti ülke gündemi dolayısıyla çok üzüldüğüm için gecikme yaşadım diye düşünüyordum ama gecikmenin ikinci günü akşam koltuktan kalkınca başım döndü gözlerim karardı bir an, o zaman içime biraz şüphe düştü hamile olabilir miyim diye sabah test yaptım hemen böyle çıktı.Belirtin neydi canim tedaviylemi gebe kaldn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?