- 15 Şubat 2023
- 851
- 1.325
- 43
- 31
- Konu Sahibi minikkalpp
-
Gecikme yaşadınız mı? Gebelik var ise kanda mutlaka çıkar.Gebelik testi pozitif çıkıp kandan negatif çıkan var mı? Daha yeni test yaptım pozitif çıktı ama şimdi içimde bir korku var kanda negatif çıkar mı diye?
Gecikmede bugün 4. GünGecikme yaşadınız mı? Gebelik var ise kanda mutlaka çıkar.
Kan testi verebilirsiniz mutlaka çıkar canımGecikmede bugün 4. Gün
Adetime 3 gün kaldı. Dün ve bugün 3. Testim hepsi bu şekilde cıkıyor. Regl sancım çok fazlaKan testi verebilirsiniz mutlaka çıkar canım
Bebek çok küçük olduğu için için ikinci çizgi silik çıkıyor. Kanda da çıkar merak etmeyinAdetime 3 gün kaldı. Dün ve bugün 3. Testim hepsi bu şekilde cıkıyor. Regl sancım çok fazla
Adet olcakmış gibi hissetmem normal mi peki bunun dışında belirtim yok ve bugün ovulasyon testi de yaptım bu şekildeBebek çok küçük olduğu için için ikinci çizgi silik çıkıyor. Kanda da çıkar merak etmeyin
Tabiki hislerin normal.Adet olcakmış gibi hissetmem normal mi peki bunun dışında belirtim yok ve bugün ovulasyon testi de yaptım bu şekilde
Benim de böyleydi. Şimdi bile adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda. Dün kaset test yaptım pozitif iki cizgi ve bugün kan verdim beta HCG 2000. Siz de gecikmeden bir an önce gidin ki HCG degerleriniz daha güzel takip edilebilsin. Sağlıklı gebelik için düzenli yükselmesi gerekiyormuş ve benim ilk değerim olduğu için bunu bilemiyorum. Bu arada 5 gün gecikti benim de bu sonuç çıktı. O yüzden ihmimal varsa mutlaka gidin. Tebrikler bu aradaAdet olcakmış gibi hissetmem normal mi peki bunun dışında belirtim yok ve bugün ovulasyon testi de yaptım bu şekilde
Reglim gecikmeden gitmek istemiyorum açıkçası değer düşük çıkarsa onun stresi daha kötü olcak. Bu sabah ilk idrarla yaptığım test de aynı çıktı hiç koyulaşmıyor bu endişelendirdi beniBenim de böyleydi. Şimdi bile adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda. Dün kaset test yaptım pozitif iki cizgi ve bugün kan verdim beta HCG 2000. Siz de gecikmeden bir an önce gidin ki HCG degerleriniz daha güzel takip edilebilsin. Sağlıklı gebelik için düzenli yükselmesi gerekiyormuş ve benim ilk değerim olduğu için bunu bilemiyorum. Bu arada 5 gün gecikti benim de bu sonuç çıktı. O yüzden ihmimal varsa mutlaka gidin. Tebrikler bu arada
Ben de bu yüzden gidin diyorum. Bazen yükselmesi de ilaç vererek yükseltiyorlar ya da gözetim altına alıyorlar. Allah'ın izniyle bir şey olmazReglim gecikmeden gitmek istemiyorum açıkçası değer düşük çıkarsa onun stresi daha kötü olcak. Bu sabah ilk idrarla yaptığım test de aynı çıktı hiç koyulaşmıyor bu endişelendirdi beni
Siz öyle diyince gittim sonucu bekliyorum şuanBen de bu yüzden gidin diyorum. Bazen yükselmesi de ilaç vererek yükseltiyorlar ya da gözetim altına alıyorlar. Allah'ın izniyle bir şey olmaz
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımSiz öyle diyince gittim sonucu bekliyorum şuan
Reglime daha 3 gün var o yüzden böyle çıktı sanırım düşükHayırlı haberlerini bekliyorum canım
Düşük olduğunu nerden cikardinReglime daha 3 gün var o yüzden böyle çıktı sanırım düşük
Bak şimdi benim reglim gecikmesinin 5. Günü 2000 çıktı. HCG değeri 2 günde bir iki katı artar. Bugün sonuç verdin. 2 gün sonra 500 4 gün sonra 1000 6 gün sonra da 2000 yani adet gecikmesinden 4 gün sonra sizin de benim gibi 2000 olması gerekiyor. Şu anda çok çok küçük olduğu için böyle. Adetten önce diyorsunuz bir de. Hemen düşük diye düşünüp moralinizi bozmayın. HCG degerine göre hamilesiniz. Şimdi de yükseliş sekline bakacaklarReglime daha 3 gün var o yüzden böyle çıktı sanırım düşük
İnşallah uzun zamandır beklediğim için korkuyorumBak şimdi benim reglim gecikmesinin 5. Günü 2000 çıktı. HCG değeri 2 günde bir iki katı artar. Bugün sonuç verdin. 2 gün sonra 500 4 gün sonra 1000 6 gün sonra da 2000 yani adet gecikmesinden 4 gün sonra sizin de benim gibi 2000 olması gerekiyor. Şu anda çok çok küçük olduğu için böyle. Adetten önce diyorsunuz bir de. Hemen düşük diye düşünüp moralinizi bozmayın. HCG degerine göre hamilesiniz. Şimdi de yükseliş sekline bakacaklar
Değeriniz çok iyi çıkmış bence adet olmadan bu sonuç çok iyi neden endişe duydunuz ki.İnşallah uzun zamandır beklediğim için korkuyorum
Bu testi yaptıktan kaç dakika sonra fotoğrafini cektinizMerhaba buda benim testim.sizce gebelik varmı? Adet gecikmesinin ilk günü bugün daha
Eki Görüntüle 3212308
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?