Gebeliğe Hazırlık Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minikkalpp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
851
1.325
43
31
Gebelik testi pozitif çıkıp kandan negatif çıkan var mı? Daha yeni test yaptım pozitif çıktı ama şimdi içimde bir korku var kanda negatif çıkar mı diye?

Bebek çok küçük olduğu için için ikinci çizgi silik çıkıyor. Kanda da çıkar merak etmeyin
Adet olcakmış gibi hissetmem normal mi peki bunun dışında belirtim yok ve bugün ovulasyon testi de yaptım bu şekilde

Eklentiler

• 2667B580-B334-4028-9522-C5AED0F70EA2.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 148
Adet olcakmış gibi hissetmem normal mi peki bunun dışında belirtim yok ve bugün ovulasyon testi de yaptım bu şekilde
Tabiki hislerin normal.
Afet belirtileri ve hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki birbirine. Bazen ayırmak imkansız oluyor. Yarın sabah kaset testi yenile elinde varsa

Benim de böyleydi. Şimdi bile adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda. Dün kaset test yaptım pozitif iki cizgi ve bugün kan verdim beta HCG 2000. Siz de gecikmeden bir an önce gidin ki HCG degerleriniz daha güzel takip edilebilsin. Sağlıklı gebelik için düzenli yükselmesi gerekiyormuş ve benim ilk değerim olduğu için bunu bilemiyorum. Bu arada 5 gün gecikti benim de bu sonuç çıktı. O yüzden ihmimal varsa mutlaka gidin. Tebrikler bu arada

Reglim gecikmeden gitmek istemiyorum açıkçası değer düşük çıkarsa onun stresi daha kötü olcak. Bu sabah ilk idrarla yaptığım test de aynı çıktı hiç koyulaşmıyor bu endişelendirdi beni

Eklentiler

• BF1006E6-5BBB-4414-9969-900E4B73FCEC.webp
    192,5 KB · Görüntüleme: 133
Ben de bu yüzden gidin diyorum. Bazen yükselmesi de ilaç vererek yükseltiyorlar ya da gözetim altına alıyorlar. Allah'ın izniyle bir şey olmaz

Reglime daha 3 gün var o yüzden böyle çıktı sanırım düşük
Bak şimdi benim reglim gecikmesinin 5. Günü 2000 çıktı. HCG değeri 2 günde bir iki katı artar. Bugün sonuç verdin. 2 gün sonra 500 4 gün sonra 1000 6 gün sonra da 2000 yani adet gecikmesinden 4 gün sonra sizin de benim gibi 2000 olması gerekiyor. Şu anda çok çok küçük olduğu için böyle. Adetten önce diyorsunuz bir de. Hemen düşük diye düşünüp moralinizi bozmayın. HCG degerine göre hamilesiniz. Şimdi de yükseliş sekline bakacaklar

İnşallah uzun zamandır beklediğim için korkuyorum

Merhaba buda benim testim.sizce gebelik varmı? Adet gecikmesinin ilk günü bugün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…