- 29 Aralık 2016
- 412
- 139
- 103
- 30
- Konu Sahibi minikkalpp
-
Gulum seninki ikiz olmasin 5 gun gecikmeyle 2000 le oyleBenim de böyleydi. Şimdi bile adet olacakmışım gibi bir ağrı var karnımda. Dün kaset test yaptım pozitif iki cizgi ve bugün kan verdim beta HCG 2000. Siz de gecikmeden bir an önce gidin ki HCG degerleriniz daha güzel takip edilebilsin. Sağlıklı gebelik için düzenli yükselmesi gerekiyormuş ve benim ilk değerim olduğu için bunu bilemiyorum. Bu arada 5 gün gecikti benim de bu sonuç çıktı. O yüzden ihmimal varsa mutlaka gidin. Tebrikler bu arada
5-6 dk sonraBu te
Bu testi yaptıktan kaç dakika sonra fotoğrafini cektiniz
Hamile olabilrsn bence ama kan vermek lazim5-6 dk sonra
Bugüm yine kan testi verdim değeri görmek için yarın sonuçlanır inşallahDeğeriniz çok iyi çıkmış bence adet olmadan bu sonuç çok iyi neden endişe duydunuz ki.
Son durum ne oldu
Haberlerinizi bekliyoruzBugüm yine kan testi verdim değeri görmek için yarın sonuçlanır inşallah
Yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallahHamile olabilrsn bence ama kan vermek lazim
Bana da hamile gibi geldiniz. Testiniz onu gösteriyor ama kanı vermeden bilinmez. Gecikmeden verin bence. Acabali sorular çok yoruyor insanı. İyi veya kötü kesin sonuç her zaman daha iyiYarın kan vermeyi düşünüyorum inşallahinşallah rabbim herkesin gönlüne göre verir
Doktor vajinal ultrasonda tek kese gördü ama bilemiyorum tabiGulum seninki ikiz olmasin 5 gun gecikmeyle 2000 le oyle
Ee benimte tek keseydi ikiz cikti degerin baya yuksek yalnis yqzmadiysan ikiz gibiDoktor vajinal ultrasonda tek kese gördü ama bilemiyorum tabiilerleyen zamanlarda belli olur da ilk çocuğum olacak. Allah'tan hayırlısı tabi de aynı anda iki çocuk hem doğum hem de doğum sonrası olarak gözümu korkutuyor
550 oldu değerim çok şükürHaberlerinizi bekliyoruz
Çok şükür550 oldu değerim çok şükür
Evet var gözüküyor kan testi vermeniz lazımMerhaba buda benim testim.sizce gebelik varmı? Adet gecikmesinin ilk günü bugün daha
Eki Görüntüle 3212308
Verdim ordada çıktıEvet var gözüküyor kan testi vermeniz lazım
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım
GebesinizMerhaba buda benim testim.sizce gebelik varmı? Adet gecikmesinin ilk günü bugün daha
Eki Görüntüle 3212308
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?