Gebelik testi

mnzek

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
38
7
6
31
Merhabalar freeley marka erken gebelik testi yaptım sonuc pozitif çıktı idrar pencerede giderken once t sonra c çıktı duruma göre sonuç pozitif fakat adetime yakin değilim gecen ayda az bir kanamam oldu o zaman negatifti gebelik belirtilerimden bulanti koku hassasiyeti var su anlik yemeklerden tiskinme sizce sonuc bedir
IMG_20240210_204132.webp

Merhabalar freeley marka erken gebelik testi yaptım sonuc pozitif çıktı idrar pencerede giderken once t sonra c çıktı duruma göre sonuç pozitif fakat adetime yakin değilim gecen ayda az bir kanamam oldu o zaman negatifti gebelik belirtilerimden bulanti koku hassasiyeti var su anlik yemeklerden tiskinme sizce sonuc bedir Eki Görüntüle 3385108
Adete yakın tekrarlayın yada kan verin

Kizlar merhabalar testlerimde hep hayali çizgi var gibi reglime 4 gün var sizce varmı biseyler dün gece bir rüya gördüm bide anlamı evlat sahibi olma diyor cokmi kafaya taktım bilmiyorum ya

Eklentiler

• IMG_20240210_201538.webp
    IMG_20240210_201538.webp
    146,7 KB · Görüntüleme: 116
Kizlar merhabalar testlerimde hep hayali çizgi var gibi reglime 4 gün var sizce varmı biseyler dün gece bir rüya gördüm bide anlamı evlat sahibi olma diyor cokmi kafaya taktım bilmiyorum ya
5 dk dan sonra beliren çizgilere genelde bskılmsz diyorlar . Ama hemen belirdiysr bence var bi şeylrr

Benim hemen 3 dakika içinde çıkmıştı eğer 5 dakika içerisinde çıkmışsa vardır.

Merhabalar freeley marka erken gebelik testi yaptım sonuc pozitif çıktı idrar pencerede giderken once t sonra c çıktı duruma göre sonuç pozitif fakat adetime yakin değilim gecen ayda az bir kanamam oldu o zaman negatifti gebelik belirtilerimden bulanti koku hassasiyeti var su anlik yemeklerden tiskinme sizce sonuc bedir Eki Görüntüle 3385108
Direk doktora gidin kan verin gebelik varsa beta takını yaparlar bende bu şekilde oldum dış gebelik çıktı kanamam olduğu ıcın ve sol tüpümde idi ameliyat oldum şimdi tekrar denıyorum 2 ay dinlendim

Back
X