En son attığıma bakabilir misiniz ? :))Yani yanıltma demek doğru olmaz kan verirsen ben pozitif sonuc göreceğini düşünüyorum. Ama adetinin gecikmesini beklemeni öneririm en az 1hafta. Kimyasal oluyor benim gebeliklerim o yuzden 1 hafta geçmesi daha garanti bence
Evet aynı gün yaptığın testlerin koyuluk oranları aynı olmayabilir. Hamilesin belli ki hepsi silik de olsa çizgisi var yarın gidip doktora kan ver kesinleşsin sonucun beta takibi yap. İdrar ile takip çok zor gerçekci değilAynı gün bi kaç keri yaptığım için mi öyle oldu acaba
Çok teşekkün ederim adetime 4 gün varken bu şekilde çıkabilir sanırım tek teste mi sorun var dişe bakmam istedim ama hepsinde silikte olsa var pembeEvet aynı gün yaptığın testlerin koyuluk oranları aynı olmayabilir. Hamilesin belli ki hepsi silik de olsa çizgisi var yarın gidip doktora kan ver kesinleşsin sonucun beta takibi yap. İdrar ile takip çok zor gerçekci değil
Çok teşekkür ederim adetime 4 gün varken bu şekilde çıkabilir sanırım tek teste mi sorun var dişe bakmak istedim ama hepsinde silik var pembeEvet aynı gün yaptığın testlerin koyuluk oranları aynı olmayabilir. Hamilesin belli ki hepsi silik de olsa çizgisi var yarın gidip doktora kan ver kesinleşsin sonucun beta takibi yap. İdrar ile takip çok zor gerçekci değil
Deminde test yaptım bir şey çıkmadı bu kaset testlerin her markanın algılaması farklı mı oluyor 4 teste çıkıpta bugün çıkmaması kimyasal da olabilir anlamadımmYani yanıltma demek doğru olmaz kan verirsen ben pozitif sonuc göreceğini düşünüyorum. Ama adetinin gecikmesini beklemeni öneririm en az 1hafta. Kimyasal oluyor benim gebeliklerim o yuzden 1 hafta geçmesi daha garanti bence
Sabah yaptım yaklaşık bir saat önce ama diğer 4 testle alakası yok 3 farklı marka kullandım hassasiyetleri farklı galibaEn doğru sonucu almak için sabah ilk idrarla denemelisin.
Bir de erken gebelik testi hassasiyet daha fazla olur
Zaten daha regl günün gelmemiş ya o yüzden net çizgi göremeyebilirsin. Zor oluyor evet ama bir kaç gü sabırSabah yaptım yaklaşık bir saat önce ama diğer 4 testle alakası yok 3 farklı marka kullandım hassasiyetleri farklı galiba
Evet ondan göremeyebilirim kasit testlerin hassasiyetine bağlı galiba dört testte de silik çıktı sizce var mı ?Zaten daha regl günün gelmemiş ya o yüzden net çizgi göremeyebilirsin. Zor oluyor evet ama bir kaç gü sabır
Ben sadece 1 inde görebildim silik 2. Çizgiyi. Ama telefon görüntüsünden dolayı olabilir açıkçası kesin bişi diyemem ama olacak gibi
Kan testi verdim ben bugün 0.226 çıktı bu ne demek oluyor adetime 3 gün varBence hamilelik var bu kdr net çizgi çıkmazdı yoksa. Dağılmış saçma bir görüntü oluyor idrar fazla gelince
Gebelik yok demek oluyor canımKan testi verdim ben bugün 0.226 çıktı bu ne demek oluyor adetime 3 gün var
İki gün öncede korunmasız ilişkim oldu 5 gün öncede 3 gün var daha belki onlar tutmuştur bakalımGebelik yok demek oluyor canım
Merhaba bugün adetimin 1. Günü adet olmadım hala test yapsam çıkar mı yineBence hamilelik var bu kdr net çizgi çıkmazdı yoksa. Dağılmış saçma bir görüntü oluyor idrar fazla gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?