- 12 Nisan 2024
- 8
- 1
- 1
- 22
- Konu Sahibi Nurrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
Merhaba kızlar dünden bu yana aklıma takılan soru işareti var gebelik testi yaptım 1 saat içinde çift çizgi göründü ilk dakikalarda yoktu ama kuruma çizgisimi gebelik çizgisimi ayırt edemiyorum bilenleriniz varsa ya da başına gelen olduysa yardımcı olma şansınız var mı inşAllah hamileyimdir .
Erken gebelik ilk dakikalarda kırmızı oldu diğeri ise hemen yoktu en geç 1 saat kenara koydum baktım bu haldeydi ama emin olamadım açıkcasıBir saat çok fazla.
En geç 5 dakika içinde çıkması lazım.
Ama ikisindede böyle belirgin kuruma çizgisi olmazdı heralde.
Kaç dkda çıktı çizgi?
Benimde aynı senin gibiydi çizgiler geçen ay kan testi yaptım negatif çıktı erken gebelik testinin markası neMerhaba kızlar dünden bu yana aklıma takılan soru işareti var gebelik testi yaptım 1 saat içinde çift çizgi göründü ilk dakikalarda yoktu ama kuruma çizgisimi gebelik çizgisimi ayırt edemiyorum bilenleriniz varsa ya da başına gelen olduysa yardımcı olma şansınız var mı inşAllah hamileyimdir .
Hattab bulursam resmini de atıyımBenimde aynı senin gibiydi çizgiler geçen ay kan testi yaptım negatif çıktı erken gebelik testinin markası ne
Bir saat çok fazla.
Kaç dkda çıktı çizgi?
Comfort erken gebelik testi markası 2 gün adet gecikmem var sık idrara çıkıyorum ve 2 kilo almışım kasık ağrımda var testte böyle çıkınca ikilemde kaldım ama sabah tekrardan test yapacağım bakalım artıkHattab bulursam resmini de atıyım
Bir saat çok fazla.
Kaç dkda çıktı çizgi?
Benimde aynı senin gibiydi çizgiler geçen ay kan testi yaptım negatif çıktı erken gebelik testinin markası ne
Şimdi baktım tekrardan kutusuna yanlış söyledim markayı kusura bakmayın lütfen prodoctor muş markasıBenimde aynı senin gibiydi çizgiler geçen ay kan testi yaptım negatif çıktı erken gebelik testinin markası ne
Benim yanlış gösteren de o markaydı bide kaset vardı ikisindede pozitif di ana kan 1.2 çıkmıştıŞimdi baktım tekrardan kutusuna yanlış söyledim markayı kusura bakmayın lütfen prodoctor muş markası
Sen gecikmeden sonra yapmışsın ben adete 4 gün varken yapmıştım inşallah vardır senin en iyisi kan verdinmi kanComfort erken gebelik testi markası 2 gün adet gecikmem var sık idrara çıkıyorum ve 2 kilo almışım kasık ağrımda var testte böyle çıkınca ikilemde kaldım ama sabah tekrardan test yapacağım bakalım artık
Hayır vermedim pazartesi vermeyi düşünüyorum inşAllah hamileyimdirSen gecikmeden sonra yapmışsın ben adete 4 gün varken yapmıştım inşallah vardır senin en iyisi kan verdinmi kan
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için yarın sabahtan yine test yapacağım hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşAllahCanım geçen ay yaşadım aynısını, böyle 1 saat sonra pembe çizgi çıktı bütün testlerimde, sonra testi gebe olmayan birisine yaptım onda da aynı çizgi çıktı ve ben regl oldum. Heyecan yapmadan önce fazladan test varsa başka birisinde daha dene. Kuruma çizgisi pembe de olabiliyor.
Naptın canım test yaptın mı tekrarTeşekkür ediyorum yorumlarınız için yarın sabahtan yine test yapacağım hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşAllah
Canım sonucun ne çıktıTeşekkür ediyorum yorumlarınız için yarın sabahtan yine test yapacağım hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?