İnşallah kuzum inşallahHadi hayırlısı ben de perşembe günü gidicem güzel haberlerle dönelim insallah
Çizgi gördüm kan vermelisinKizlar benim testime de bakabilir misinizzz
Bnde tam’gunum de regl’oldum saglik olsunMaalesef regl oldum hem de belirtisiz ağrısız sızısız umarım sen de vardır
Bebeğim nasıl gidiyorMerhaba benim de böyle acaba var mı
Sağlık olsun canım yeni ay yeni umutlarBnde tam’gunum de regl’oldum saglik olsun
Çok kötü bulantılarım başladı
Benimde iki gündür başladı bulantılarım kuzu dayanabilecek derece ama yinede rahatsız oluyorum yaÇok kötü bulantılarım başladı2 gündür berbat bir haldeyim canım senin nasıl gidiyo
Gittin mi canısıSalı günü gideceğim kuzu
Evet şükür herşey iyi 6+2 haftalık kalbî atmaya başlamışGittin mi canısı
Çok şükürEvet şükür herşey iyi 6+2 haftalık kalbî atmaya başlamış
Şükür canımÇok şükürgerçekten darısı başıma ben7 haftalık iken gidecem zaman geçmiyor
6+0 ssta göre ama kese5+3 falan doktor normal dedı üç bes gün oynamasıŞükür canımkaç haftalıksın suanda kuzum
Şükür canım6+0 ssta göre ama kese5+3 falan doktor normal dedı üç bes gün oynaması
Yeriniz uzak dedı10 unda gelin herşey net olur dedıŞükür canım
Benimde iki gündür başladı bulantılarım kuzu dayanabilecek derece ama yinede rahatsız oluyorum ya
Gittim bugün kusma olmadığı sürece ilaç önermiyorum dedi kusma olup dayanamıyorum dersen ilaç veririm dedidoktor bir sey önerdi mi ben persembe gidicem sen gittin mi naptın canım
Kuzum kalp atışını da duymuşsun sonradan gördüm çok sevindim darısı basıma insallah tekrar ne zaman gideceksinGittim bugün kusma olmadığı sürece ilaç önermiyorum dedi kusma olup dayanamıyorum dersen ilaç veririm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?